Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejsze ... wpisy audio lukar ;-)

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

STEREO / Temat nr 387

Altusy

wernen 6 Maj 2005, 19:51

"Istotne", to jest u "zyzio", że porównuje gówno do nasranego.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
https://www.audiostereo.pl/topic/18092-najpi%C4%99kniejsze-wpisy-audio-lukar/

Ktoś kiedyś napisał, nieważne kto:

"100dB??????powalilo cie zupelnie,jestes nieodpowiedzialny za swoje slowa!!!!!!!klamiesz!!!jestes dyletantem!!!nidgy tych kolumn chyba nie sluchales!!!

ale coz wyrocznia dla ciebie jest czlowiek,ktory twierdzi,ze kable glosnikowe jesli sa roznej dlugosci,to nie wplywa to na dzwiek!!!

KLAMCA,OSZUST,PRZESTEPCA DROGOWY!!!!!!

czekam na prokuratora DONOSICIELU!!!!!!" - jaki cudowny wydźwięk emocjonalny mają te słowa ;-)))

parantulla, 6 Maj 2005, 20:04

Niniejszym składam dementi (nie mylić z demencją) wyprzedzające. Tak na wszelki wypadek.

W moim wpisie dotyczącym „porównywania”, zwrot, „...u zyzia, to jest...”, nie oznaczał oceny wypowiedzi „zyzia”. Odnosił się do oceny (subiektywnej oczywiście) brzmienia dwóch kolumn.

Tyle tytułem wytłumaczenia, żeby nikt sobie za wiele nie pomyślał. Używam barwnych porównań dla oddania stosunku emocjonalnego do pewnych sytuacji.

„Parantulla”> znam więcej takich zwrotów na określenie porównania byle czego do byle czego lub byle czego do czegoś dobrego (nie mów że nie znasz, bo nie uwierzę, przecież pisałeś, że sprzedajesz rowery ;-) Czy to warte było zakładania wątku?

hipek z kolckow lego (gość):

25 Sty 2004, 17:57

jaka kubature wedlug was ma pokuj 3 na 5 m gdy w scianie jest dziura 2,5 na 2,5 do drugiego pomieszczenia o wym 5 na 5 m ? czy mam to traktowac lacznie przy doboze kolumn czy tylko ten w kturym zazwyczaj siedze?horrorem jest tesz to ze bede musial siedziec mniej niz metr od kolumn a one beda mniej niz 20 cm od sciamy... psia kreff pozalcie sie cos na swoje pomieszczenia odsluhowe bo nabieram kompleksow;/ pzdr

sry za orty... to hyba horoba jakas

hipek (gość):

25 Sty 2004, 18:05

zapomnialem dodac ze jestem na kupnie i szukam... myslalem o tannoy m4 abo szarpnac sie na hyperion a sluham muzyki glosno i bardzo dla glosnikow trudnej - to sam mocny metal,duzo dzwiekow naraz czesc pzesterowana abo z poglosem albo jedno i drugie co myslicie o w/w modelah? pzdr j/w

KoRnik:

25 Sty 2004, 18:49

Żeczywiście chorror ten tfuj pokuj. Niezdety nic ći nie mogem doradzić, bo s takim pokojem nigdy sie nie zpodkałem. Proponóje posłóhać jak najwiencej kolómn w tym pomieszczeniu, a ftedy bendziesz mugł sam stfierdzić, jak dóże majom być kolómny. Rzyczę powodzenia.

KoRnik

25 Sty 2004, 18:51

Kórcze! Naprawde jakaś horoba!

:-) >>> jeśli Ci się nie podoba tutaj, to patrząc na ilość Twoich merytorycznych wpisów wydaje mi się że nic nie stracimy jeśli się stąd wyniesiesz, naprawdę. Można by było pewnie prosić lukara o bana, ale cytuję:"To jest bardzo "słuszna koncepcja", smuci jedynie myśl, że pewnie wrócisz."

wezu, ja ci dziekuje, jestem wzruszon, ale chyba nie do konca zrozumiales moje intencje. jest tutaj kilka osob, ktore w lot pojmuja wszystko, rowniez potrafia w sekunde przeniknac osobowosc majo, ktora - jak wszystkim wiadomo - jest bardzo skomplikowana, tylko nikt nie potrafi przyporzadkowac jej okreslonej jednostki chorobowej

Ech, buźka, buźka... Ile mozna Ci tłumaczyć człowieku? Jak grochem o ścianę. Juz dawno prosiłem, żebyś sobie napisał na kartce i nakleił na monitorze, żeby przypadkiem nie zapomnieć. Widzę, że dalej się nie stosujesz. Więc poświęce Ci te siedem sekund mojego cennego czasu i przypomnę ostatni raz

>>> LEPIEJ SIEDZIEĆ CICHO I UDAWAĆ IDIOTĘ NIŻ SIĘ ODEZWAĆ I ROZWIAĆ WSZELKIE WĄTPLIWOŚCI

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

między 19:14 a 19:28 dnia 9 maja :)

Ukryta Zawartość

teraz rewelacja

audiofil potrafi

to że forum jest wymianą poglądów ale dział opinie?!

Ukryta Zawartość

...?

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.