Skocz do zawartości
IGNORED

Władek Kłosiewicz - płyty...

przemas_astro

Rekomendowane odpowiedzi

wladek, wladek... kurcze... gdzie on nagrywal... wladek... taaa... wladek klosiewicz, powiadasz? A MOZE KURDE BALANS CHOCIAZ PAN WLADEK!? MOZE MISTRZU, CO - jak piszesz do - WLADKA?! na kolana, patafianie! to jest internet, ale - jak nie potrafisz z szacunkiem dla mistrza - to sie CIURLAJ, PRZYJACIELU!

Nie wiem o co Ci chodzi bezczelny typku!!! Zadałem pytanie o naszego genialnego muzyka i oczekiwałem odpowiedzi, a Ty się w żenujący sposób czepiasz jednocześnie mnie obrażając. Nie zniżę się do Twojego poziomu i popytam w innych miejscach o rzeczy, które mnie interesują.

Pozdrowienia,

Przemas

No dobrze. Jako że pogoda dzisiejsza wbija w nastrój spokojno-melancholijny spróbuję zabawić sie w tłumacza, przemas. Przykład z życia. Miałem kiedyś w mieście Lausanne okazję zamienić dwa słowa z niejakim Juanem Antonio Samaranchem. I zamiast mruknąć "cześć Juanito" rzekłem coś w rodzaju " It's a great pleasure for me to meet you, Mr President". Gdybym zakładał Twój wątek zapewne trochę mniej familiarnie bym go zatutułował. A że nasz czcigodny majo nie jest prościutki, to i odczytywac Go trzeba się nauczyć. Do czego, pozdrawiając bym namawiał.WS

Jestem wielkim miłośnikiem twórczości Kłosiewicza, którego uważam za geniusza naszych czasów!!! Przez myśl mi nie przyszło, że spotkam się z taką agresywną reakcją ze strony kolegi Majo, wszak z treści mojego postu nie wynikała absolutnie jakakolwiek chęć "obrażenia" czy "spoufalenia" się z moim idolem. Zostałem obrażony przez nieznanego mi człowieka, który stając niczym rycerz w obronie dziewicy, użył kilku fatalnych sformułowań, co każe mi uważac go za, jak to już określiłem, bezczelnego typka. Ale nic to, już podpytałem się w sprawie u źródła, na Akademii Muzycznej w Warszawie.

Serdecznie pozdrawiam :)

Przemas

pa: Zostałem obrażony przez nieznanego mi człowieka, który stając niczym rycerz w obronie dziewicy, użył kilku fatalnych sformułowań, co każe mi uważac go za, jak to już określiłem, bezczelnego typka

no, moze nie rycerz w obronie dziewicy, ale blisko. bardzo blisko. natomiast jesli chodzi o fatalne sformulowania, to bym chcial zwrocic uwage na pewien styl, ktory w polsce daleki jest od popularnosci, a ktory polega na nazywaniu rzeczy, osob, zjawisk, etc. po imieniu i jest bardzo popularny chocby w ameryce poludniowej. gdzie dziwke nazywa sie k**wa, a nie prostytutka. gdzie kobieta prosi faceta, zeby ja wy***rdolil, a nie wymizial. gdzie zla zona jest szmata, a nie klientka salonu psychoterapii. i bardzo bym prosil nie obrazac mnie, tylko zapoznac sie z literatura. moze byc najnowsza, jak to sie nazywa, iberoamerykanska.

ps pliz, zadnych glodnych kawalkow o paradzie wolnosci, szowinizmie i placowej nierownosci plci w polsce:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.