Skocz do zawartości
IGNORED

Co McGyver zrobiłby za 600zł?

e-gregor

Rekomendowane odpowiedzi

I szczerze mówiąc bardzo mnie zaskoczyłes z tym Pioneerem A-705R bo myslałem ze NAD C340 albo Harman Kardon HK670 zagrają lepiej od niego a tutaj mówisz ze jednak Pionek jest lepszy. Zastanawiam sie jeszcze nad zmianą tego Pioneera na Yamahe AX-596 --- słuchałes tego kiedys?

No to zostaje przy swoim zestawie:

Wzmacniacz: Pioneer A-705R

Tuner: Pioneer F-504RDS

CD: Pioneer PD-S705

........no i najprawdopodobniej Kolumny: Tannoy M2 (jak tylko uda mi się je gdzieś kupic bo narazie nie ma).

W sumie masz racje bo tez zestaw gra bardzo dobrze a nad zmianą myślałem chyba tylko z nudów :) A wszystko zaczeło się od tego ze kumpel kupił sobie C.A. A640 ale on ma do niego wielkie podlogowki B&W za około 5kzł wiec nie dziwne ze w pustym salonie gra to rewelacyjnie, no i wtedy tez zaczołem sie zastanawiac nad zakupem Cambrige Audio ale chyba nie ma sensu wywalac 1500zł na coś co w sumie nie zagra lepiej od Pionka albo ewentualnie zagra ciut lepiej. TO co najbardziej mnie zniechęca do angielskich wzmacniaczy typu NAD, CA itp. to to ze grają cholernie plasko, nie maja dynamiki i werwy tzw. "Powera" one poprostu sobie grają.

Z wymiana sprzętu wstrzymam do dużego przypływu gotówki i dopiero wtedy zmintuje coś na Preampie i Końcówce bo zawsze mi sie marzył taki zestawik ale niestety na cos dobrego trzeba wydac 4000zł bo przecież nie kupie Technicsa :)

Dziękuje wszystkim za wypowiedzi.

Pozdrawiam.

• 4 miesiące później...
  • 4 lata później...

a nie lepiej polaczyc przyjemne z pozytecznym i pozwiedzac troche CHRLD podczas lampizacji chinskiego muru? :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

McGyver, 24 Mar 2010, 12:57

>Co McGyver zrobiłby za 600zł? To proste. Za 600zł McGyver spędziłby weekend w górach.

Akurat wszedłem na odpowiedź i nie potrzebuję czytać 100 postów!:)

mcg, naprawde! jedz tam, daj pokaz! wierze, ze bedziesz lepszy niz dawid koperfejd!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.