Skocz do zawartości
IGNORED

Zasady i cele forum

lolo

Rekomendowane odpowiedzi

To hiszpańskie...poprostu wymiata...a po tym jak hiszpańskie stały się popularne w USA cena też zaczęła wymiatać (od kilkuste złotych w górę)...a co do włoskich to ja też nie ma szczęścia...pamiętam takie białe lekko musujące z okolic Neapolu...Salopaca...niby straszene badźiewie, ale mam sentyment i je lubię.

Pzdr.

W kwestii ryb !

Żadne kłusowanie tylko biwak przy prywatnym jeziorku,

a co za tym idzie ,można było łowić bez limitu.

A co do trunków to zapewniam Was Panowie - najlepsza jest polska żytnia,

z odrobiną cytryny i lodu. :-)

• 4 lata później...

jozwa maryn, 2 Sie 2003, 11:30

Agresywnych przelotnych uczestnikow na pewno nie przyblokuje, bo im wisza

>lokalne zasady, skoro nie czuja sie zwiazani w zaden sposob z (moze to za wiele powiedziane) lokalna

>spolecznoscia. Natomiast czy zyskamy wiecej uczestnikow ktorzy beda mieli cos konkretnego do

>powiedzenia, w tym przedstawicieli producentow itp? Nie jestem pewien, moze. Ale dbalosc o ogolny

>wysoki poziom jest wazna, dla nas samych. Nie jestem takim pesymista jak w tym przypadku lolo,

>pamietam jak forum wygladalo kiedy sie tu pojawilem, i jaka menazeria sie wypowiadala. I powiadam

>wam: TEGO JUEZ NIE MA! Wysubtelnielismy, drodzy panstwo. Moze wiec dalej bedzie szlo ku dobremu?

>Mieliscie tu moze zly dzien, nie dogadaliscie sie troche, ale w koncu to sie zdarza, bez przesady.

Ba!

zwolennik łagodności

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.