Skocz do zawartości
IGNORED

Jaką plazme kupić

franz

Rekomendowane odpowiedzi

powiem ci opowiadasz bajki pokaz mi taka plazme ktora dobrze wyswietla obraz z kablowek wiec przestan mi tu mowic ze ten twoj jvc lub panasonic robi to lepeij bo wiedzial jaka tam jest jakosc na tv i jak dla mnie tragedia taka sam ja na innych LG i tym podobnych wiec nie rob wody z mozgu tutaj ludziom i po drugoe kto kupuje plazme pod kablowke zastanow sie chłopcze co za koles!!!!!

Co Ty chłopie walisz farmazony . Mam plazmę w domy i ogladam z kablówki i wara Ci do tego. Jestem zadowolony i nie mieszaj ludziom pracy w mozgach - bo widać ,że chopie nie masz bladego pojecia o czym godosz . Moi znajomi też maja tyż plazmy i żaden gupek im nie mówi ,że mają kupić rubina. Weź się do roboty nygusie - bo tylko denerwujesz porządnych ludzi.

Spec od siedmiu boleści.

• 1 rok później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.