Skocz do zawartości
IGNORED

Szybkie zamówienie u Petera

cyku

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...

z racji tego ze sie spoznilem na zamowienie u Petera z watku "Gainclone" beda sciagal czesci sam. Jak ktos ma ma ochote na cos to prosze pisac na priv - wspolnie wyjdzie taniej, moze ukula sie z tego jakies wieksze zamowienie. Czekam jakis tydzien, poltora.

pozdrawiam

Witam,

organizuje zamówienie na "Gaionclone" ponieważ co chwile się ktoś wycofuje a koszty transportu są spore to jeżeli nie zbiorę jeszcze około 5 osób to pewnie nic nie wyjdzie z tego zamówienia. Więc zapraszam. Nie ma mnie na początku tygodnia więc chcę zamknąć w środę i w czwartek wysłąć kasę do petera.

na maila przesyłam konto

Znalazlem inna firme wysylkowa, ktora ponoc jest faworyzowana przez polskie urzędy celne ;-)

Przesylka kosztuje CAD$10 + $6 od kazdego kilograma. Dostawa trwa 3 tygodnie (air mail).

Jesli wiec paczka nie bedzie ciezka, koszt tranportu moze byc dosc niski. Poza tym, mimo ze mowia 3 tygodnie, zwykle to trwa mniej.

Kondensatory najlepiej byloby wyslac oddzielnie. Ostatnio lista wygladala nastepujaco:

koloom - 4

vvojtek - 4

jar1 - 4

grip - 4

Adrian - 4

Wieslaw P. - 4

Zorro - 4

arekba - 4

Aby przyspieszyc finalizacje calej tranzakcji, moglbym zaoferowac np. darmowe 4 szt dla osoby ktora zajmie sie dystrybucja w Polsce, gdyz nie bedzie to na pewno latwe. ;)

Dla przypomnienia, rozmiar 80 x 63 mm, waga 360g. Cena za szt $12, jesli wysle 36szt to wyjdzie $13.90/szt (koszty transportu wliczone).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jar-> no problem

ale Peter sugeruje zeby to szlo oddzielna paczka. "Moje" zamowienie szacuje na 6 osob i 0,5 kg towaru, w sumie moglbym sie podpiac pod zamowienie kondzi, albo kondzie podemnie - moje pierdolki zmieszcza sie w przestrzeniach pomiedzy beczkami tych bydląt ;-). Takze jak Panowie chcecie (Peter + zamawiajacy Nippony)

pozdrawiam

asmod, bikoz ->

wybaczcie nonszalacje ale jakos tak wyszedlem z zalozenia ze wy ( ci ktorzy brali udzial w poprzednim zamowienie) znacie mnie i wiecie ze jak sie do maila napisze to sie on nie zgubi i bedzie ujety w zamowieniu dlatego nie odpisywalem - przenosilem "was" do odpowiedniej tabelki. Sorki jesli poczuliscie sie olani.

Jutro/pojutrze rano kazdy wieczorem dostanie linka do tabelki i prosbe o wstepne potweirdzenie

pozdrawiam

OK, to raczej nie ma co łączyc kondensatorów z ta wysyłką.

Dobra, to może kondensatory ja obsłużę. Czy lista chętnych podana przez Petera jest aktualna?

Witam

Ukryta Zawartość

W koncu trzeba to zamknac ;-). Prosze sprawdzic czy wszystkich dobrze wpisalem. Jesli cos komus nie pasuje/chce dopisac - nie ma sprawy - do poniedzialku czas.

pirx, orion-tom - nie podam wam cen dopoki nie okreslimy sie wszyscy co chcemy - wtedy Peter poda ceny detaliczne i bedzie znana ilosc osob do podzalu kosztow

zorro - wyslalem maila

detom - sam mnie zmobilizowales do tego zamowienie a teraz sie migasz od "sie okreslenia" ;-)

Dalsza procedura:

- Potwierdzamy, poprawiamy, zatwierdzamy to co napisalem.

- wysylam zestawienie do Petera, proszac o ceny + okreslenie kosztow

- sumeje kazdego z Was, prosze o indywidualne potwiierdzenie kalkulacji

- czekam na kase i lejemy ja (jescze nie wiem jak) do Petera

- dostaje paczke, rozsylam po Polsce.

Z racji tego ze w weekend mnie nie ma prosze jednego z kolegow z zamowienia o to zeby np. jutro wieczorem "up" nął watek - tak zeby wszyscy zaniteresowani mogli przeczytac.

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Jeśli jest jeszcze możliwość sie dopisania, wziąłbym komplet kondensatorów SilverMica do P1.7

Przelew mogę zrobić na poniedziałek, wcześniej nie zaksięgują.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.