Skocz do zawartości
IGNORED

Szybkie zamówienie u Petera

cyku

Rekomendowane odpowiedzi

Paczke wyslalem dzisiaj przez polska firme kurierska. W poniedzialek bedzie w Polsce. Jesli nie bedzie problemow z UC, to powinno byc na miejscu w przyszlym tygodniu. Waga: 6.5kg.

Witam !!!!!!!!!!!!

> Peter

Czy kabelek cyfrowy DH Labs jaki zamawiałem x 2 będzie w jednym kawałku ??? . Dzięki z góry za odpowiedź.

Dzięki za szybką realizację zamówienia !!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam

Kajo

Witam !!!!!!!

> Peter

To fajnie że w jednym kawałku bo te 30 cm to mogło być mało . Dzięki Cyku za doradzenie w tej sprawie .

Jeżeli się nie mylę to przesyłka poszła .

Natomiast moje części wyślesz do mnie osobiście czy idzie to dwoma częściami ???

Bo nie wiem czy mam zawracać głowę Cyku .

pozdrawiam

kajo

w większości przypadków do płacenia za granicą wystarczy konto paypal - dostępne niedawno dla polaków:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

oraz karta VISA electron dla konta osobistego inteligo:

Ukryta Zawartość

lub inna karta kredytowa:

Ukryta Zawartość

zamówienie u Petera Daniela nie będzie już problemem (a w zasadzie płatność) :-).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A ja mam taki pomysl (wlasciwie nie moj)

ale to by ulatwilo zycie zapewne

Wiem ze jakis bank (moze VB, tak mi sie zdaje ze gdzies na grupie czytalem) daje u nas karte bankomatowa z ktorej z zagranicy bez prowizji chyba daje sie wyplacac kase, czyli ktos zaufany z forum zaklada konto a karta leci do Peter'a

I teraz jak ktos chce zaplacic wplaca na konto w polsce, a Peter sobie wyplaca (nadmiar moze przelac z powrotem na konto oryginalne)

Choc metoda ma pewne wady limit dzienny, oplaty jednak sa ale niekiedy male

Ale raczej platnosci karta sa darmowe (minus oplaty za przewalutowywanie)

Ale patrzac na prowizje np. Pay Pal to chyba mniej sensowne teraz

Czasami mam trochej czasu, jeśli więc ludzie zamawiający nie będą nerwowi (patrz wątek o zmówieniu w audiocomponets) mogę podjąć się organizacji na spokojnie jakiegoś zamówienia

Widzę, ze ludzie, którzy robili to raz, robili to raz

Termin - najchętniej po wakacjach

Pozdrawiam

z Peterem współpracuje się dobrze jeśli chodzi o zamówienia, a i wszyscy koledzy z naszego zamówienia okazali się cierpliwi i rozsądni. ostatnio obserwuję jednak w innych grupowych zamówieniach dużo nerwowości. ach ta młodzież ;-).

acha - takie zamówienie to jednak sporo roboty dla koordynującego. sam podejmując się tego przedsięwzięcia nie zdawałem sobie z tego sprawy. sporym utrudnieniem (koszta!) był transfer pieniędzy. to nie 20$ które można przesłać listem. wtedy jedynym rozsądnym rozwiązaniem był WesternUnion. teraz na szczęście jest już PayPal.

Dzwonilem do nich wczoraj i powiedzieli ze dochodzenie robia dopiero po uplynieciu 2 tygodni.

Dla pocieszenia dodam, ze pierwsza paczka z czesciami jaka Brian do mnie wyslal (wartosc ok $5,000) dotarla dopiero po miesiacu, kiedy normalnie nie idzie ok 10 dni.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Peter Daniel

jak wyglada sprawa z tym domowieniem? czy rzeczona osoba juz wyjechala?

a moze bedziesz jeszcze cos wysylal albo ktos bedzie cos zamawial?

bo chetnie bym sie podlaczyl. zawsze troche to obnizy koszty:)

Osoba jest juz od piatku w Polsce, ale jak jestes czyms zainteresowany to skontaktuj sie ze mna na priva. Obecnie przyjmuje rozrachunki przez poczte (polska), w zlotowkach, gdyz rzeczona osoba zabierze pieniadze ze soba jak bedzie wracala po dwoch tygodniach.

OK, nie wiem na ile jest to dokladna wiadomosc, ale pani przy telefonie powiedziala mi ze paczki byly zatrzymane przez urzad celny, ale sa juz wypuszczone i rozwoza je. W kazdym razie do piatku powinna sie pojawic. Spytalem specjalnie czy sprawdzila numer mojej paczki, powiedziala ze tak, ale jak zaznaczylem na poczatku nie moge miec calkowitej pewnosci.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.