Skocz do zawartości
IGNORED

który tv lcd wybrać

sylwek.k

Rekomendowane odpowiedzi

mam do wyboru jeden z trzech tv lcd i nigdzie nie znalazłem dokładniejszych info o nch. a sato modele;

SONY KLV27HR3S

SHARP LC-26GA3E

TOSHIBA 27WL56P

który z nich bedzie lepszy. a może jakis inny(prosze o wyjasnienie dlaczego ten) dzięki wielkie za pomoc.

moje wskazanie to scharp.

DCD 2010, PMA-2020AE, SR7007+ Diy MTM W15, focal be, W15 / ceol n9 + excite x16

https://www.audiostereo.pl/topic/19179-kt%C3%B3ry-tv-lcd-wybra%C4%87/

Moja opinia jest podobna. Sharp w swoich badaniach wziął pod uwagę czynnik światła dziennego. Na tej podstawie opracował specjalne lampy , które dają najbardziej naturaly obraz. Dzięki temu od lat zajmuje pierwsze miejsce na świecie - zdecydowanie. TV 26 " za 4499 to najlepszy wybór. Mają swoje matryce . Sony - w środku Sasmsung, Toshiba - nie znam - słaby serwis w Polsce.

pozdrawiam

locoloco

SHARP LC-26GA3E za 4.500zł ?

Jesteś pewny? A może chodzi o SHARP LC-26GA5E?

Jeśli tak, to znów żadna rewelacja bo LC-26GA5E można kupić już za 3.400zł.....

Słuchając rozumu....

ja tez przepraszam bo pomyliłem model i jest to SHARP LC-26GA5E. moge go kupic za 1060 euro. obecnie niestety nie jest to sharp france. mieszkam obecnie w paryzu

DCD 2010, PMA-2020AE, SR7007+ Diy MTM W15, focal be, W15 / ceol n9 + excite x16

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.