Skocz do zawartości
IGNORED

Nie róbcie tego co ja !!!

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

>Lolo

Prawdę mówiąc te poprzednie też miały lakier. Może był organiczny i od wilgoci się rozpuścił. Tych słuchawek nie rozbierałem, ale ztreści listu wynika, że mają zabezpieczenie.

Ps. Dodali gratis dodatkowy kabelek.

...no tego się właśnie obawiałem, po upowszechnieniu się informacji o praktyce firmy Sennheiser w stosunku do klientów może się rozpocząć zalew reklamacji z obszaru na wschód od Odry... :)))

Pzdr.

=> bylem na 100% pewny, ze ci wymiania wkladki

A przez wymiane calych gul skoczyl nam wszystkim

Teraz mamy przez takie zachowanie 20-30

przekonanych do tej firmy nowych potencjalnych ... klientów

Milego sluchania

no tylko nie bierz ich na splyw kajakowy

bo efekt bedzie taki ze sennheiser za rok wypusci model wodoszczelny i nietonacy:-)

swoja droga juz widze szalencow rozbierajacych swoje prze wakacjami i lakierujacych styki

przed wakacyjnymi wypadami:-)

> Patefon

Suma sumarum, moja przygoda skończyła się bardzo pozytywnie: mam nowe słuchawki, oraz przyczyniłem się do '' rozwoju technologi sprzętu HiFi"

Te nowe słuchawki brzmią jakby trochę lepiej od starych ( przed Mazurami).

Muszę to jeszcze sprawdzić.

nie chcąc otwierac nowego wątku wykorzystuje ten aby zadac pytanie

Jakie słuchawki ??? - otóz jestem zmuszony przez okoliczności o naturze emocjonalej do zakupu słuchawek. Chcę wydać koło 500 zł. Będę wdzięczny za porady dotyczące

1. Czy kablowe czy wireless (np w tej samej cenie lepsze kablowe, lub nie)

2. Jakie parametry podane na opakowaniu maja istotne znaczenie, t zn czego lepiej jak jest więcej a czego jak mniej (w szczególności dotyczy to ohmów lecz nie tylko)

Pozdrawiam

Hienka za 550 kupila HD600 na gwarancji, ale na nia nie patrzcie, bo ma niesamowitego farta w tych sprawach (a moze to kwestia sledzenia co godzina ogloszen?:)). Teraz byly hd 600 (hi-fi.pl - pozostale ogloszenia) za 600zl. Lepiej pozyczyc stowke i dolozyc. Pozdrawiam.

powiem krótko w żołnierskich słowach

veni, vidi, vici, czyli zszedłem (a raczej zjechałem na parter), zobaczyłem, zakupiłem (mam tu rabat). a dotyczy to HD 590 Prestige. Dzięki za rady. Wieczorkiem odpalę.

Odsłuchiwałem HD590 i jestem zachwycony. wczoraj, ze cztery i pół godziny, dość głośno, Stinga, Watersa, Erica Johnsona ale też Milesa i i Borodina. Głowne zaskoczenie to że "łeb mi nie pękał" nowet w czwartej godzinie. Tak wiec dżwiek odbieram jako po pierwszwe nie szkodliwy, poza tym masa szczegółów których wcześniej nie słyszałem (w niektórych przypadkach to lepiej a w niektórych niestety gorzej). Bardzo piękne basy niemęczące soprany, naprawde wielka przyjemność. Tak więc jeszcze raz dzięki za rekomendację równiez w imieniu żony.

• 1 miesiąc później...

Ciąg dalszy moich przygód.

Wczoraj z Irlandii otrzymałem..... Nowiutkie , pachnące HD 600 w wersji

de luxe for Vip w drewnianej skrzyneczce z dwucyfrowym numerem fabrycznym. W specjalnym liście - podziękowanie za dogłębną analizę akustyczną uszkodzenia dźwięku oraz za test porównawczy brzmień kilku płyt.

Nadmieniam,że jest to już druga sztuka : pierwszą otrzymałem z wymiany za złą sztukę - te są drugie. Hę ?

A jak brzmią !!!!!!!!! Moim zdaniem zarówno Hd 600 jak i Hd 580 mają

lekkie dysproporcje pomiędzy 120 i 300 Hz natomiast wersja de luxe jest tego pozbawiona. I poza tym ta mosięzna tabliczka na skrzyneczce .

Nieprawdopodobna historia. W takim razie ja zabieram swoje HD-600 na rower i opiszę im wpływ prędkości na brzmienie:-) Może przyślą mi aerodynamiczny kask z wbudowanymi przetwornikami:-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.