Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do BW 604 s3

deckart

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dostałem niejako w "w spadku" B&W 604 s3 i zastanawiam sie nad kupnem do tego jakiegos zestawu stereo. Zastanawiałem sie nad dwoma konfiguracjami:

1. Rotel RA-03, Rotel RCD-02, Rotel RTU-02

lub

2. NAD 372, NAD 542, NAD 422

Czy pomijając subiektywne kwestie typu "lubie","nie lubie" tego rodzaju dźwieku sa jakieś inne przesłanki, które mogłyby przemawiać za którąś z tych opcji?

Dodam tylko że nie słuchałem jeszcze zadnej z tych kombinacji, chciałem sie tylko dowiedzieć na co ew. powinienem zwracać uwagę.

Czy w tym przedziale cenowym może ktos zaproponować inny zestaw stereo który mógłby dobrze brzmieć z tymi kolumnami?(stereo koniecznie tego samego producenta - niestety żona ma prawo veta z którego z dziką rozkoszą skorzysta stopując całą tę "bezsensowną" inwestycje :-)

Jesli to ma znaczenie to słucham w dośc duzej rozpietości : od Sisters of Mercy i Faith no More poprzez Floydów do muzyki serwowanej przez radio PIN (chillout, ambient itp.)

Z góry dziekuje za JAKIEKOLWIEK wskazówki!!! :-)

Pozdr

deckart

https://www.audiostereo.pl/topic/19528-wzmacniacz-do-bw-604-s3/
  • 3 miesiące później...

Rotel RA-03 radzil sobie bardzo dobrze z 603, do 604 polecalbym jakis mocniejszy wzmacniacz, bo Rotel nie porazi sobie z 604. Polecalbym jakiegos Primara albo cos podobnego w tej grupie cenowej (ok 6000zl)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.