Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do 20 tys?

gutten

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, on tutaj wpadl po pomysl, jaki wzmacniacz kupic za 20K. Nie wpadl tutaj po Twoje cenne rady odnosnie lokowania tychze pieniedzy w inny sposob. Swoja droga, obserwujac Twoje wypowiedzi, mozna zauwazyc ich niska wartosc tematyczna i to nie tylko w tym temacie ;-/. Jestem tu od niedawna, ale juz widze Ciebie jako czarna owieczke w stadzie ludzi prawiacych o swoich lsniacych maszynach. Moze daruj sobie sprzeczanie sie z innymi i denerwowanie ich i po prostu odpowiadaj na temat?

Prrrr.........., hola: znowu się zaczyna. Proponuję nowe forum: pl.rec.ublizanie - może tam będzie miejsce na baranki, owieczki, traktowanie ludzi baaardzo z góry itp.? Pozostańcie przy wzamacniaczach - o to pytał Gutten, czyż nie?

Starczy juz, kazda uwaga to pozywka dla naszego kolegi. Dajmy spokoj a sam z czasem sie znudzi. Kazde kolejne klotnie to zanizanie poziomu forum, a bedac tutaj kilka tygodni, moge stwierdzic wysoki jego poziom.

wierszyk taki mi do głowy przyszedł o jazzie (pod wpływem rozdokazywanego kazia)

Posłuchajcie o dżezie

co jak gdzies wlezie

rozrzuca gówno

po wszystkich równo

Ma on domów trzydzieści w nich pokoi dwieście

a każdy z tych domów w innym leży mieście

a w każdym pokoju po cztery Gryfony

(trzy z nich są czerwone a jeden zielony)

Pod każdym pokojem piwnica na wino

by było co wypić jak przyjdzie z dziewczyną

dzewczyny wiadomo najwięcej są łase

na wino szampańskie na bryke i kasę.

Nie bierze roboty niżej miliona

(lunch jada w towarzystwie Marka Levinsona)

I dla tego chyba, tak sie zdaje mnie

Może gównem obrzucić kogo tylko chce

Rock, hahahaa. Ach ta polska podworkowa, folklorystyczna poezja. Chlopcy, dajcie sobie spokuj, zrelaksujcie sie, nie bierzcie wszystkiego tak powaznie. Nie szukajcie na forum tez wydechu na tak wam potrzebny autorytet. No, juz, jeden z drugim, nie udawac wielkichi ekspertow i poradzic guttenowi co zrobic z tak wielka kasa. W stylu tego wierszyka.

Masz swietny gust. Obfita olekcja disco polo na polce. Piekny kredens z krajowymi krysztalami w pokoju. srebro metalowe z baru mlecznego. Pralka w lazience to piece de resistance. Sztuka na 100% welwecie, pod/na telewizorze piekne obrusy i pol tuzina nieoproznionych popielniczek z pniedopalkami Sobieskich. Klatka schodowa w swoim aromacie zwierzat jest katalizatorem do kazdego nastepnego dnia tworczosci przy porannej kawie z fusem pod swiatlem jarzeniowym. Gratuluje.

"Masz swietny gust."

Zawsze o tym wiedziałem :)

"Obfita olekcja disco polo na polce. "

Tak - mam obfitą kolekcję, ale nie jest to DP

"Piekny kredens z krajowymi krysztalami w pokoju."

W istocie - piękny kredens też mam, na kryształy niestety nie było już mnie stać

"(...)srebro metalowe z baru mlecznego."

Srebro również się w nim znajdzie, - kupione normalnie. Twoja metoda na jego pozykanie raczej mi nie przypadła go gustu.

"Pralka w lazience to piece de resistance."

Nigdy nie miałem nic poza Boshem

"(...)pod/na telewizorze piekne obrusy i pol tuzina nieoproznionych popielniczek z pniedopalkami Sobieskich."

Tak - mam wspaniałe obrusy, tylko nie umieszczam ich w obrębie sprzętu AudioVideo - po prostu nie mam takiego zwyczaju. Nie palę - to szkodzi CD.

"Klatka schodowa w swoim aromacie zwierzat jest katalizatorem do kazdego nastepnego dnia tworczosci przy porannej kawie z fusem pod swiatlem jarzeniowym."

Nie mieszkam w bloku i nie mam zwierząt - tu niestety się pomyliłeś. Kawy też oduczyłem się pić jakiś czas temu - lubię mieć ładne zęby.

"Gratuluje."

A dziękuję :)

Tylko widać jakaś kiepawa z Ciebie wróżka. Przykro mi, że i w tym się nie sprawdzasz (a tak nawiasem mówiąc - w czymś w ogóle?).

w kwestii kryształów Ci już odpowiedziałem.

"(...)statusowa wystawa krysztalow" - coś Ci się nie pomyliło? :)

hmm... rozumiem - Twój status wśród znajomych podkreślają kryształy w Twoim pokoju. To one sprawiają, że czujesz kompleks wyższości, o którym mi mówiłeś wczoraj na chacie ?

Podobnie jak z Boschem, miales tez zawsze Christophe'a, Dorenbrahta, Duravita, Balthaupa, Giorgetti i fure z Maranello? Ty w Armani, Boss'ie, buty od Ferragano, zona D&G, Prada, La Perla, cala rodzina pod sloncem na Antybach w Persolach? Na rece LeCoultre, Patek, Breitlingi a w uchu po 2K VSS. Tylko pod kopula niewiele.

nie wytrzymałem :):)

po przeczytaniu Twojego ostatniego miałem wrażenie, że piszesz o sobie - można to wywnioskować na podstawie Twoich wcześniejszych postów.

Właśnie - tylko pod kopułą niewiele Troll'u :)

- zauważ też, że to zawszy Ty zaczynasz :)

na to wygląda skoro potrafi wstrzymać loty gdy ma zachciankę pojeździć sobie po pasach startowych swoim mercedesem z DVD :)

Nie wiem czy to prawda, nie wiem jak Wy ale ja mu wierzę ;)

To wszystko dodatkowo by potwierdzało to co napisałem w poprzednim poście.

Chyba, że...nasz Troll chodzi po ekskluzywnych sklepach i zbiera katalogi by móc się tego wszystkiego nauczyć i brylować w towarzystwie :)

Nie, Marek, ja jestem zwyklym golodupcem. Przyznaje sie. Zbieram katalogi znanych wyrobow, wieczorami po powrocie z pracy, jesli jeszcze mam kase, kupuje flaszke, wlaczam TV i wyobrazam soebie, ze to wszystko mam. Uwazam, ze zasluguje na to wszytko. Jak puszcze sobie fajna muzyke, czuje sie bogaty i bardziej dowartosciowany. W symulacji bogactwa pozwalam sobie dwa razy w tygodniu na restauracje. Mam najnowsza komorke, co pozwala mi sie czuc prwadziwym polskim biznesmenem. W piwnicy wystrugalem scyzorykiem firmowe Nautilusy, te z podpisem, wygladaja niemal identycznie do oryginalow. Z puszek udalo mi sie ulepic cala game wspomnianego przezs kogos Levinsona. Dodam, ze jestem lysy i lykam podrobiona propecia.

Zgadzam sie. Jeszcze raz zaproponuje Simaudio z Kanady (www.simaudio.com). Coprawda ich strona nie funkcjonowala przez kilka dni i bylo to chyba spowodowane awaria na wschodnim wybrzezu USA, ale w kazdym razie w ich braku obecnosci na polskim rynku najprawdopodobniej mozna zakupic bezposrednio z fabryki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.