Skocz do zawartości
IGNORED

Miło było ale odchodzę za dobre dziękuję

Korwin

Rekomendowane odpowiedzi

Ha,ha...i zapomniales dodac ze nie jestes przeciwny zebraniom na forum, i ze nie masz nic naprzeciwko i ze wrecz przeciwnie siedzisz tu z prawdziwa przyjemnoscia - bo nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma...moze za wyjatkiem malarzy holenderskich ;)

>pyru, mateuszek

Korwin, to już nie młodzieniaszek ( tak wynika z jego "o mnie"). Może człowieka choroba rozkłada i musi sie udac na leczenie?

Myślę, że warto się czasem zastanowić zanim się coś napisze.

Aczkolwiek w kwestii choroby wolałbym sie mylić...

>a_men

Myślę, że takie gdybanie do niczego nie prowadzi. Pewnie, może i jest chory - jednak to jest tak samo prawdopodobne jak milion innych rzeczy. Jednego jestem pewnien (i za to zaraz pewnie zostanę zlinczowany) - w moim odczuciu chore jest opłakiwanie tego, że ktoś przestał pisać na forum. Nie wypowiem się już na temat zakładania o tym nowego tematu w dziale stereo (oczywiście zaraz odezwą się obrońcy uciśnionych, bo w końcu on sie chciał pożegnać). A inna sprawą jest to, że po prostu nie lubię tego użytkownika - z całym szacunkiem dla jego osoby. I kto miał widzieć ten widział w mojej usuniętej wypowiedzi o co mi chodzi. P.S. Autorom tekstów typu "szczerość możesz sobie wsadzić w d..." proponuję zrobienie właśnie tej czynności ze swoimi wypocinami.

ponieważ istnieje taka teoria, że na kazdą wypowiedź opublikowaną w internecie można wystawić komentarz jakiejkolwiek piosenki bb kinga zatem : take it ease, babe, take it ease"

korwin sprawil, ze ja tez czuje sie winny, ze nie mam nowotworu. brawo, korwin! jezeli chcesz tak odchodzic z forum, to pamietaj, ze czule slowka, love story i con amore obejrzalem. tylko - to byly filmy dla mlodziezy. wiec. albo chceszodejsc z tego forum, albo odpieprzasz reakcje depresyjno-adaptatywna.

• 1 miesiąc później...
  • 3 tygodnie później...

Do PAPKIN-a

Poprostu śpi, ma już dość na dzisiaj, jutro go poproszę aby swoje "O mnie' skrócił nie ma już limitu znaków

pozdrawiam

P.Sulima

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.