Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacze słuchawkowe wysokiej klasy

Piotr Ryka

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie, co kolego SFINKS, wy naprawdę jesteście za wygodni. Przeczytaj co mam w "o mnie", zanim się głupio następnym razem zapytasz. A do czytania nikt nikogo nie zmusza. To wolny kraj.

To zalezy? Dla kazdego cos dobrego.

Ciekawe rzeczy ostatnio uslyszalem na kilku sluchawkowcach przy pomocy Beyerdynamic'ow DT440.

Niby srednie sluchawki tej firmy a chyba najbardziej sa zblizone do brzmienia dobrej klasy zestawow glosnikowych.

Mam kilka par sluchawek, glownie Beyerdynamic,AKG, Ultrasone graja bardzo przyzwoicie wiec niebardzo wiem o czym piszesz, no chyba ze jestes mocno zasugerowany specyficznymi rankingami na headphone.com?

Znam Ad ,dlatego pytalem.

Piotr Ryka, 23 Mar 2006, 19:47

>Poza tym fakt, że posiadasz Ultrasone, nie najlepiej o tobie świadczy, chyba że na lepsze Cię nie

>stać.

A ja posiadam stare AKG 300M i to nie swiadczy o mnie najlepiej :P Conajmniej jakbym w "towarzystwie" poscil baka...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Foxbat, nie byćcie tacy kolego deblikatni. To przecież nie chodzi o to, że ktoś ma jakieś dziadowskie słuchawki, bo ja sam mam takich co nieco, tylko o to, że jak ktoś już ma symetrycznego Q-Audio, który kosztuje swoje pieniądze, a poprzestaje na Ultrasone, to błąd zasadniczy popełnia.

>Dartman

Mam, po pewnym okresie czasu uzbieralo sie troche sprzetu.

Najbardziej lubie DT150,AKG701, na rowno z nimi od dzis sluchac bede Dt440.

DT880 czy HD650 mnie niezadowolily, mimo ich wspanialych wrecz cudownych opisow H-E.

Mnie ten styl czy forma grania absolutnie nieodpowiada.

p. Piotrze, no ale jakby pan odczytal taki wpis :) he? A to Q-Audio takie dobre jest? Serio pytam.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Samo to ze jakis wzmacniacz jest zbalansowany nie czyni z niego rewelacji.

Od niedawna mam z tej samej stajni prototyp niezbalansowany i gra lepiej, a kto wie moze w postaci zbalansowanej bedzie jeszcze lepszy, poslucham to sie opinia podziele.

Foxbat

No, może był dla postronnych nieco niemiły, jak ktoś bierze takie rzeczy do siebie i serio. Symetryczny Q-Audio jest prawdopodobnie bardzo dobry, a kosztuje coś chyba 4 tysiące.

Nie , nizszy i pelnowymiarowy 19" rack.

Teraz mecze nowy prototyp i jestem troche skonfudowany, bo prawie nic w nim niema i gra, i to dobrze.

Widac tylko tranzystory. Ukladow sclonych niema.

>Nie , nizszy i pelnowymiarowy 19" rack.

A w srodku moze byc podobnie, bo obudowy to taki urok "forumowych" manufaktur ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.