Skocz do zawartości
IGNORED

Zwrotnica do XT25SC-30-04

grzegorzto

Rekomendowane odpowiedzi

Chcesz zrobic na nowo zwrotnice czy tylko wlozyc XT jesli to drugie to wyjmij rezystor z DAN na wysokich i wsadz ten XT wtedy zobaczysz co sie dzieje, swoja droga co te Dany maja takie , ze je tak masowo kupujecie i zaraz chcecie zmieniac glosniki?

pozd.

Mnie jeszcze coś zainteresowało, bo szukałem o nich informacji na necie szukając nowych kolumn. Czemu oprócz polskiego rynku i zachwytów jednego redaktora nie ma w audiofilskich rejonach sieci o nich praktycznie nic? :) Ta marka to jakaś 'potiomkinowska wioska'. Może ja mam paranoje, zgadzam się nawet - mam, ale wyklułem sobie po przejrzeniu googlem tego, prywatną teorię: że jest to brand jakiejś dużej montowni, kierowany tylko na eastern europe i stąd mało informacji. Jest tak czy nie, nie mam pojecia. Może ktoś się orientuje?

pozdro, Akr.

Największym problemem w Avance Omega jest jakość zwrotnicy w całości, oraz jakość i strojenie skrzynki. Należałoby najpierw wzmocnić i przestroić skrzynie, opracować i wykonać nowe zwrotnice, i dopiero wtedy będzie można pomyśleć o wymianie przetworników. Bez tego taka wymiana jest daremna.

Ja do Dan nie mam żadnych uwag ,mam je już od roku i grają bardzo dobrze jak na kolumny za 2500 zł ,słuchałem bardzo dużo kolumn przed kupnem Avance, porównywalem je między sobą i moim zdaniem to jedne z lepszych głośników na rynku za tę sumę,ale ostatnio słuchałem Avance Dana 680 XT i zafascynowała mnie jak w tych kolumnach chodziła góra taka czysta i taka dzwięczna i dlatego postanowiłem wymienić wysokotonowe

głośniki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.