Skocz do zawartości
IGNORED

Kienskop w obecnie dostępnych jvc 32x5

areq

Rekomendowane odpowiedzi

Tez sie spotkalem z taka opinia, ale to moze byc jeden z mitow krazacych wsrod niedoinformowanych sprzedawcow. Nie wiem jak to sie dzieje, ale wielu powtarza te same nieprawdziwe informacje, nie tylko zwiazane z kineskopem - glownie o awaryjnosci marek, zaawansowania elektroniki, wypalania kineskopu itd.

Locoloco natomiast mowi, ze w dystrybucji polskiej sa japonskie - jezeli metka widoczna przez kratki tak mowi, to tak musi byc (inne dowody ciezko zebrac).

LG/Philips moga byc w nizszych modelach JVC.

Chcesz byc pewien - trzeba sprawdzic, albo sprzedawca niech to zrobi.

Adam

W dotychczasowych sprzedawanych 32 X 5 były Toshiby-jakie będą w nowych dostawach - sprawdzę.

Podzielam też opinię - adamkrak1.

Gdyby było inaczej to przecież LCD Sony wyposażone w matryce Samsunga lub LCD Philips - wyposażony w matrycę LG - chodziły by nie tak wspaniale jak ich "bracia".

pozdrawiam

Podnoszę pytanie.

Wiem że kilka osób (w tym ja) czeka z zakupem w związku z zagadnieniem wymienionym w temacie. Pytanie to pojawiło się też na pl.rec.kino-domowe. Niestety brak odpowiedzi gdziekolwiek sugerowałby że JVC zaczął jednak pakować do środka wyroby LG/Philips. Nawet locoloco nie odzywa się w tym temacie, choć obiecał. Heh, może w takim razie dołożyć ca 400 zł do Phlipsa 9509?!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.