Skocz do zawartości
IGNORED

Trafił swój na swego

WOJTEK2

Rekomendowane odpowiedzi

pitdog jak chcesz cos obsikac tylko drzewka w poblizu nie widać. Jakie to chamskie wyzwiska widzisz? Masz na mysli to chamstwo i wyzwiska serwowane przez tego drugiego zdechłego canisa, czy może przez siebie :)))

Widze, że chcielibyście koniecznie napisać ale czegoś nie staje... U ciebie pitdog to już raczej pion a nie poziom :)))

Ale sie chlopaki rozgrzali. A co do tego braku tematow politycznych to moze spowodowane to jest kampania wyborcza? Moze tak na jesieni po wyborach (jednych i tych drugich brrrrrrr) wroca tematy polityczne. Co Lukar?

Juz kiedys pisałem na ten temat, więc krótko. Dłuższa obserwacja forum, nie tylko tego, pozwala zauważyć pewne zjawiska, zależności a nawe układy. Trzeba się z tym pogodzić lub zmienic forum. O polityce Lukara juz kiedys pisałem. Najbardziej charakterystyczne jest to, że Lukar posuwa się do działań dyscyplinujących w stosunku do szeregowych członków, np. przez wysyłanie e-maii na konto. Nie widac skutków takich działań w stosunku do tzw. tuzów; im było wolno wiele i będzie, ba wtedy deklaruje się jako przeciwnik banowania. Dużo na temat tej niechęci wie jacch.

Dlaczego tak jest? Każdy może sobie odpowiedzieć w zależności od zasobów chęci, woli, podejrzliwości, doświadczenia, prostoduszności, bogobojności, ..... (niepotrzebne skreslić).

Summa summarum, w końcu ile jest/było tu wątków związanych z polityką i wystąpiło na te całe 20.000 tematów?

Zgoda, zwykle TE były najgorętsze i nie wnosiły dużo do tematu audio, no chyba, że dotyczyły G.Kołodko, który jest podobno audiofilem :-). Gorące są też wątki kablowe, ale one są w temacie. Przynajmniej "dzięki" takim wątkom poznajemy się na gościach.

Skoro są nicki, które mają tysiące wpisów, są aktywni na forum od wielu miesięcy, to może warto poznać ich poglądy na inne sprawy oprócz audio i nie koniecznie zaraz polityczne? Wyrzucać wszystko co nie jest związane z audio, to wylewanie dziecka z kąpielą. Może zrezygnować w takim razie z wielotematycznej "Bocznicy", będzie spokój i kameralny nastrój.

hi, mi tam Lukar nic na skrzynkę nie wysłał, są godniejsi:)

Zauważyłem, że usuwane są wszystkie wątki, gdzie się kreci nosem na mniejszości sex.

Apropos tematu, jeden z kandydatów ma za swoimi plecami(brr) całą tą wesolą paczkę.

Andrzej i Michał to naturalne polączenie , poznali się pewnie w gabinecie odnowy biologicznej:), byłbym w szoku, gdyby dla Leppera grał Możdżer, ale Wiśniewski? normalka. Jeżeli by jakimś cudem przewlókł się do II rundy, to pewnie dostanie jeszcze potęzne wsparcie w postaci mandaryny:)))

jar1, 20 Sie 2005, 21:39

>Punkt 12: Nie zamieszczaj ogłoszeń na forum - od tego jest zakładka ogłoszenia. Na forum obowiązuje

>także zakaz reklamy - takie wpisy będą usuwane.

>

>Jest nagminnie łamany i w zasadzie nic...A bardziej zaśmiecające. A polityka była tylko na bocznicy.

No właśnie: reklama czy nie-reklama???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mnie nie jszlo o polytykie firmy ale o politykie Lukara: lekrama nie jest banowana, a mój wątek o "Wysokich obcasach" poleciał w kosmos, choć z punktu widzenia regulaminu - oba wątki są wyjątkowo wstrętne :)))

PS. o zasady się rozchodzi, nie mam nic do AA

Nowy2, 22 Sie 2005, 13:43

Ty to chyba nowy jesteś ? ;)

Co do tego ze nie ma sprawiedliwości na świecie, homogeniczności a wszystko wogóle kręci wokół dupy, to wiadomo już od dawna.

AA to mała firemka. Po długich latach zdecydowała się obniżyć ceny, które wczesniej sięgnęły absurdu jak na oferowaną jakość. Teraz się im poprawia. Moze coś z tego będzie.

Skoro pojawiała sie taka inicjatywa - chyba Fr@nca jesli się nie mylę - zeby zbudować klub wspierający polskich producentów audio (to już nie tylko reklama ale hiperreklama, lobbing, trust i katel :))) To czemu się oburzać że jakas małe firma AA która byc może płaci za reklamę na forum bedzie zamieszczała też komercyjne informacje???

Lepsze juz oficjalne zamieszczanie komercyjnych informacji o akcjach promocyjnych niż przemycanie bezczelnej reklamy w wątkach o tym jak to wyroby tego czy tamtego producenta świetnie grają, leja konkurencję a wszystko na ich tle to wielka kupa (zamieszczane przez podstawionych wychwalaczy).

A tak jak teraz przynajmniej jest szczerze i od razu wiadomo o co komu chodzi.

>a wszystko wogóle kręci wokół dupy,

Ale te bywaja rózne...

A Qubric, tak zamilknąłeś ostatnio 'politycznie' - taki oto się obrońca forum przed polityką znalazł!. Rozumiemy, rozumiemy - coś ta dupa, wokół której lewitowałeś cieniutka, oj cieniutka....;-). Borówki w tym roku nie obrodziły:-) A myśleli ludziska, że bedą zbierać pełne nałęcza...

jar1, 22 Sie 2005, 15:17

Oj Jarus Jaruś tobie tylko coś powiedzieć to się czepisz jak rzep. Ja mam w dupie kto tam będzie prezydentem choć wołabym kogoś mądrego. Na pewno nie zagłosuje na nielotów :)))

A to czy to taka partia czy sraka go wystawia, to mi zwisa "panie Paździoch" z przeproszeniem, luźnym kalafiorem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.