Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze doświadczenia ludzkości w konstruowaniu kolumn głośnikowych...

[obrazekLUKASZ-131954_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

.

[obrazekLUKASZ-131976_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>pal nie wal tu sciemy, smianie (nie tak, by kogos obrazic czy urazic) sie z niepelnosprawnego, gdy np. smiesznie sie porusza lub palnie jakas glupote to nic zlego, obluda nikomu jeszcze nie pomogla. to sa ludzie nieco inni niz my i to tyle, a nie jakies dziwolagi czy swiete krowy

a tak wogole to fadeover nabija sie z TPSA, a nie z tego goscia na fotce , o ktorym zapewne nic nie wiesz (chyba, ze znasz) , wiec morze taki urokliwy po prostu , a nie od razu niepelnosprawny

Albo "trzeźwy inaczej" i "uczciwy inaczej" (to pasuje do pewnych polityków). Ale znam kilku ludzi - w tym informatyka i inzyniera - o takim wyglądzie (a nawet jeszcze lepszym :) I sa zupełnie sprawni umysłowo - może nawet aż za bardzo ;)

pozdr.

pitdog - zastano sie nad tym co napisales - jesli to nic nie da sprobuj sobie wyobrazic, ze jestes niepelnosprawny i "smiesznie sie poruszasz" a wszyscy wokol sie z Ciebie smieja - rozumiem, ze bylbys z tego zadowolony - jesli tak to w wersji optymistycznej przyjme, ze ... brakuje Ci wyobrazni.

>pal55: "Ten watek ma tytul Brak humoru na forum", ja po prostu zapomnialem dodac emotikona do mojego porzedniego wpisu - niniejszym to czynie: ;-).

Co do okreslenia "sprawny inaczej" - dla wielu niepelnosprawnych jest to uwlaczajace, bo podkresla ich innosc i wielu z nich okreslenie "niepelnosprawny" nie przeszkadza. Ogolnie pojeta "poprawnosc polityczna" objawiajaca sie m.in. takimi okresleniami jakich uzylem jest smieszna i najczesciej tylko "na pokaz".

Na zyczenie:

Czerwony kapturek idzie przez las (do babci jak wiadomo z bajki). Nagle z krzakow wyskakuje wilk, porywa ja, wciaga w las i gwalci.

Po stosunku (?) Kapturek zapala papierosa i lezac na trawie pyta znudzonym glosem:

- Ty, wilk - masz swiadectwo zdrowia?

- Mam.

- To mozesz je wyrzucic.

:)*

*- emotikon dla wybranych z Ligi Obrony Przyrody i stowarzyszenia Animals.

"Największy kapitał polityczny, jaki SLD zbiło w Polsce w ostatnich latach, to na przewidywalności, uczciwym postępowaniu i że interes państwa jest przede wszystkim"

Marek Dyduch, sekretarz generalny SLD, w rozmowie z Jolantą Pieńkowską w "Salonie politycznym Trójki"

pal55 > a dlaczego uważasz ,że jest niepełnosprawny ? Ponieważ ma długi nos i jest gruby ?

Ja też tak mam , więc to nie jest argument. Że wybałusza oczy do ekranu ? Może zapomnieł okularów.

Że ma gębę debila ? No cóż, gdyby nim rzeczywiście był , nie pracowałby pewnie przy komputerze ;-)

Pitdog:

nie tak do konca na odwrot, w tej wypowiedzi przynajmniej w 2/5 mowil prawde: "przewidywalnosc" i "interes [...] jest przede wszystkim." sie zgadzaja.

Jak tam piecyk - spelnia oczekiwania?

>zolty slucham slucham, ogladam, stukam pukam, i z kazdym dniem coraz bardziej sie ciesze z zakupu. po prostu miodzio, z kolumn wyciska co sie da, wiec jezeli juz to kolumny kiedys zmienie. no i ta budowa, mam ochote jak bede mial cyfraka popstrykac i na swoje stronki wrzucic hehe. naprawde ok, jedynie wyswietlacz bym wolal taki wiesz typowy jak w innych klockach czyli na czarnym tle jarzace sie cyfry , to by bylo wyrazniej , i nieco wiekszy. ale to detal a ja widze jak kret

pomimo okrpnego pomieszczenia, no i cd jeszcze w drodze, juz slucham na nowo plytek, co to bedzie jak wreszcie cd podlacze i cos w pokoju poprawie :)

To dobrze wrozy mi na przyszlosc, jesli sluchasz i sluchasz...... jesli wiesz co mam na mysli. Nie pukaj za bardzo, bo sie poparzysz ;) - chyba, ze dol mu sie juz tak nie grzeje w poprawionej wersji. Wyswietlacz rzeczywiscie malo wyrazny, ale mnie sie to niebieskie (toc to przecie Hi End, wiec jakie inne mialoby byc LOL) tlo podoba, na pewno lepiej wypada od wyswietlacza w takim CA Azur. Natomiast gleboko "grawerowana" nazwa zrobila na mnie nie mniejsze wrazenie niz dzwiek tego klocka, musze przyznac, ze bylem zaskoczony, bo ze spotkania tego szczegolu nie pamietalem a w Albatrocie byl tylko czarny.

Przepraszam za prywate w tym watku.

no ja wyswietlacz dalbym jak np ma MF, ale to kwestia gustu i wzroku. ten moj wyswietlacz po 30min grania robi sie filoetowy jak sie patrzy na wprost, niebiseki jest pod katem, niewiem czy to jednostkowa sprawa czy wszystkie tak maja pod wplywem temperatury.

co do niezawodnosci, to jednak byc albo nie byc dla firmy, to musi byc zalatwione inaczej kiepsko. takze ja tu obaw nie mam zadnych. a w albatrosie zawsze widywalem srebrnego, wiec cos tam sie zmieania jednak. sorry za OT all

Rychu wrocil po pracy do domu. Zdjal buty, usiadl w fotelu i wlaczyl TV. Po chwili wola do zony:

- Przynies mi piwo bo zaraz sie zacznie!

Zona mruknela cos pod nosem, ale piwo przyniosla. Rychu je wypil i ponownie wola:

- Przynies mi jeszcze piwo zanim sie zacznie.

Zona lekko poddenerwowana, ale piwo przyniosla. Kiedy i druga butla byla pusta, slychac glos z fotela:

- Przynies mi nastepne piwo bo juz, juz sie moze zaczac!

Zona na to:

- O nie! Wracasz po pracy, nie mowisz mi "dzien dobry", siadasz w fotelu, wlaczasz telewizor i tylko pijesz piwo! A ja? Co ja mam za zycie?? Wracam do domu i musze gotowac, sprzatac, prac, zajmowac sie dziecmi. Robie tysiac innych rzeczy i jeszcze mam ci piwo przynosic...?!

Wtedy slychac glos z fotela:

- k**wa! Zaczelo sie...

po zakonczonym przyjeciu slubnym...

pan mlody siedzi na schodzach lokalu i trzymaja butelke vodki "pod ksiezyc" jak by chcial cos wypatrzec...

mamroli cos pod nosem...

podchodzi do niego tesciowa i pyta co robi;

pan mlody jak by do siebie- patrzac na butelke:

- Ruszana? ...nie ruszana?

tesciowa na to:

-Nieruszana, nie!!! ...u nas w wiosce wszystkie takie rozpizdzone.

Coś dla rozluźnienia (wyobraźni). Opowiedziała mi koleżanka z pracy.

Świat zmienił się diametralnie! Kiedyś, aby zobaczyć pośladki, trzeba było odchylić majtki.

Teraz trzeba rozchylić pośladki, aby zobaczyć majtki.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.