Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka mądrości życiowych.

"Strzelmy se po małym" powiedzieli żołnierze celując sobie w jaja.

Kobiety są jak kurczaki: najlepsze piersi i uda.

Tato nie pij - zostaw dla syna.

Hiv,Hiv-hura

W Polsce chodzą z gołą głową, żeby nie dostać w czapę.

Papieros to twój największy wróg- więc go spal.

W nocy wszystkie piwa są ciemne.

Sztuka jest jak gówno, trzeba ją poczuć.

napis na ścianie męskiej toalety - Przyszłość twojej rodziny jest w twoich rękach.

napis na ścianie męskiej toalety - Nie szukaj dowcipów na ścianie, największy trzymasz w ręku.

Szedł nocką Stirlitz po ulicach Berlina. Nagle z lewej... z prawej... z tyłu... z przodu rozległy się ogłuszające wybuchy. ’Dolby surround’ - pomyślał Stirlitz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PIENKNE I NAD PODZIW INTELEKTALNE. TO PIENKNE BYĆ JEDNOSTKOM IDEOWOM.

Ukryta Zawartość

Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana. Kierowca - cwaniaczek - chciał

przejechać pod mostem, ale się niestety zaklinował. Przyjechała policja,

gliniarz chodzi dookoła, patrzy i mówi:

- No i co? Zaklinował się pan?

Na co kierowca:

- Nie! Wiozłem k**wa most i mi się paliwo skończyło!

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Konkurs !

Z jakiego kraju są dżentelmeni na zdjęciach:

Ukryta Zawartość

post-830-100004215 1170273409_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr, 22 Sie 2005, 12:56

>TO PIENKNE BYĆ JEDNOSTKOM IDEOWOM<

Nie wiem czy piękniej być idiotą nierozumiejącym co tam napisane, a zwłaszcza po co to napisane.

Piotr, bardzo ładne przemówienie, bardzo uniwersalne i takie optymistyczne:). Takiego prezydenta nam trzeba, oczywiście biegnę głosować. Kolega wyżej ma rację, nie wczytałeś sie w treść. Włodzimierz powołując się na Włodzimierza odważnie sabotował system komunistyczny, Zauważ jak sprytnie to robił pod płaszczykiem calkowitego oddania sprawie.

Wot gieroj!

aztec, rossijnie to mają fantazję, nasze dresy wyglądają przy nich jak zakonnicy ze ślubami czytości:), fajne fotki. Pozowali bez marudzenia?

syntax, arabowie to nie są na 100%, wyglądają jak na greuzinów, ormian, albo inny taki folk. Zresztą tylko w naszej religii ludzie obwieszają sie taką biżuterią.

oczywiście, że nie Arabowie... oczywiście, że zdjęcia są pewnikiem z Krymu; za takie obnoszenie się z symbolami religijnymi (jakkolwiek groteskowo to wygląda) w krajach arabskich zostaliby ukamienowani, tak a propos (?) meczetów i chust w Europie... ale o tym sza!

Nie sprawdzałem jak teraz ale jeszcze dwa lata temu istniał termin "złoto dewizowe". Złotem dewizowym nie były przedmioty kultu religijnego. Powyżej określonej wartości wywożonych dewiz (w tym złota dewizowego) trzeba było uzyskiwać zezwolenie dewizowe NBP. Jednak nic nie stało na przeszkodzie żeby zawiesic na szyi czterokilogramowy "łańcuszek z krzyżykiem" i przewieźć przez granice bez żadnych zezwoleń.

Panowie na zdjęciach są pewnie z kraju w którym istnieją pododobne przepisy.

Słyszałem że L.Balcerowicz był doradcą gospodarczym rządów w obcych krajach. Mozliwe że panowie na zdjęciach pochodzą z jednego z nich :)))

W takim razie to na bank arabowie, albo byddyści:)

...u nas też to dziwna sprawa biorąc pod uwagę treść 2-go przykazania(zakładam, że ludzie noszący takie bajery są wierzący).

Qubric, z tym złotem dewizowym to pewnie znów chłopaki na górze się dogadali:) Wczoraj w TV oglądałem fajny program. Epkoa rococo, pałac Habsburgów, swietny gust właściciela, zwłaszcza ogrody mi się podobały, ale wnętrze też przepiękne. Na suficie fresk przedstawiający własciciela, jak przy aprobacie 4 kontynentów zostaje przyjęty w poczet bogów:)(niezła jazda) W odległym końcu parku pałacyk myśliwski, gdzie właściciel przyjmował swoje faworyty. Własciciel był oczywiście biskupem, ale gust skubaniec miał niezły.

->Lancaster

Mówisz o Augustusburg? Ciekawy jest także pałac w Wurzburgu (także biskupi) więc jeżeli masz czas poszperać to sieci to polecam. Owi książęta byli najczęściej albo książęcymi albo królewskimi braciami a wykształcenie duchowne obejmowało szeroką znajomość sztuki w tym samej je tworzenia (kompozycja plastyczna, muzyczna, umiejętność śpiewu i prowadzenia chóru...).

Jak w Argentynie - najstarszy do wojska, drugi na księdza a siostra pilnuje hacjendy :-)

Oczywiście nie można zapominać o dzieciach które wspomniany także musiał utrzymać ;-) Wiadomo jednak że syn nie mógł powiedzieć "Jestem biskupem jak mój ojciec" nie tyle z powodu pryncypiów co tego że mitrę otrzymywał syn z linii suwerena.

w niemczech bylí to tzw. Fürstbischoff czyli ksiazeta -biskupi. Byli wladcami poszczegolnych ksiestw. I stad tez zasada po reformacji quius regio eius religio´(czyja wladza tego religia). W Polsce nie bylo tych tradycji.

no nieźle, nieźle, to był ten pałac Piotr. hehe, zawsze można było cmoknąć ksiedza biskupa w sygnet z 15 kciukiem jakiegoś apostoła. Zresztą do dziś jest to mile widziane:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.