Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz lampowy Betley

Gość Łukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Łukasz

(Konto usunięte)

Z powodu przejścia na droższy bardziej wyrafinowany wzmacniacz lampowy odsprzedam doskonale brzmiącego Betley"a. Jest on po przeróbce upgradzie wykonanym przez konsruktora i producenta Michał Frydrysiaka. Cena nowego takiej wersji 8200+ upgrade. Ja odstąpię za 3500zł. Kontakt:0606.508578. Naprawdę okazja za to brzmienie.

https://www.audiostereo.pl/topic/206-wzmacniacz-lampowy-betley/
Gość Łukasz

(Konto usunięte)

Wszystko pasuje! Upgrade robiłem 2 lata temu. Prawdą jest, że kosztował w wersji podstawowej 4200, ale w roku 1996 kiedy go nabyłem. Wtedy było to 2000$. Dokonał Frydrysiak szeregu zmian na moim wzmacniaczu a nową nazwę modelu wycenił na 8200. Mimo to moja wersja jest jeszcze bardziej rozwinięta. Schematu szukał mój kolega-amator elektronik. Cel by pogłówkować co mozna jeszcze ulepszyć. Nie może wyrwać schematu od Frydrysiaka, który cerpi na nawroty trapiącej go choroby i czasem jest niezrozumiały.

• 37 lat później...

Odgrzewam temat bo potrzebuję pomocy. Przytrafiło mi się to co Zydelkowi. Zaczął zniekształcać jeden kanał. Niestety kolega Zydelek jest nieobecny chyba na forum bo nic mi na pv nie odpisał. Może ktoś z was ma wiedzę co to może być. Rzecz jasna do producenta się nie zwrócę o pomoc" z wiadomych względów:-)".

Zadzwoń do Leszka Ogonowskiego z Olsztyna,on właśnie Zydelkowi naprawił Betleya

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fachman - pierwsza liga !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.