Skocz do zawartości
IGNORED

Zagrywki...

il Dottore

Rekomendowane odpowiedzi

sęp nie dokońca cię rozumiem z tą paranoją i US stwierdzam jedynie że najważniejsza jest własna ocena sprzetu a cała reszta nie powinna tego przysłaniac a raczej byc marginesem tymczasem odnosze niekiedy wrażenie że opinie sprzedawców czy kogo kolwiek sa dla co niektórych ostateczne choć sami zdają sie nie widzieć sprzetu na oczy

wspominasz ponadto że wolisz usłyszec opinie od fachowca który jest przeszkolony i to właśnie nasówa wiele do myslenia

wszystkie tzw szkolenia są organizowane nie przez nikogo innego jak działy sprzedaży tudziez PR producenta i maja posłużyć jedynie zwiększeniu obrotów za pomocą stosowania narzędzi marketingowych i odpowiednio zaprezentowanych danych a nie altruistycznej edukacji społeczęnstwa odnośnie nowych zjawisk w świecie elektroniki

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365583

panie sępie

ja się nie uważam za znawcę

wpisuję własne opinie i tyle

nie posiłkuję się "tysiącami zadowolonych klientów"

nie pytam w każdym poście o sumę jaką pytajacy chce przeznaczyć

i nie dopisuję przy każdej poradzie że "napewno będziesz zadowolony" , "extra sprzęt" , "super wyposarzenie" oczywiście celowo pomijając wady i ograniczenia tańszego sprzętu

polecam to co sam bym sobie kupił albo kupiłem

a sprawa pokazów... super. niech locoloco zrobi osobny temat "pokazy" i dopisuje gdzie i kiedy takowe robi

a i poczytać później opinie takich ludzi można - napisz gdzie Ty takie opinie czytałeś bo może taki pomysł już gdzieś jest zrealizowany

oby to nie były opinie samych "nowych" bo znów się podejrzenia pojawią ;)

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365584

"wszystkie tzw szkolenia są organizowane nie przez nikogo innego jak działy sprzedaży tudziez PR producenta i maja posłużyć jedynie zwiększeniu obrotów za pomocą stosowania narzędzi marketingowych i odpowiednio zaprezentowanych danych a nie altruistycznej edukacji społeczęnstwa odnośnie nowych zjawisk w świecie elektroniki"

dokładnie tak

a pokazy sprzetu żadko kiedy są robione od tak za darmo...

zawsze jedna firma (bądź kilka) jest sponsorem bo kto później używany/testowy/powystawowy sprzęt kupi (chyba że to stąd biorą się niektóre "extra ceny" locoloco

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365588

"wszystkie tzw szkolenia są organizowane nie przez nikogo innego jak działy sprzedaży tudziez PR producenta i maja posłużyć jedynie zwiększeniu obrotów za pomocą stosowania narzędzi marketingowych i odpowiednio zaprezentowanych danych a nie altruistycznej edukacji społeczęnstwa odnośnie nowych zjawisk w świecie elektroniki"

nasuwa mi się pewien cytat który pasuje do działań PR - " kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą"

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365603

..i ogOr:

cyt: "no i kupa innych kont powstałych tylko do zadania jednego pytania..... (tak nie było zawsze a trochę już to forum czytam)

mi to śmierdzi ale nie ruszam gówna bo nie chce żeby mnie ktoś znów sprowokował

mogę nie mieć racji ale mi to się wydaje podejrzane"

Czy wy wszyscy powariowaliście? Jestem nowy i wszedłem tu bo szukam dobrego tv. Mam gdzieś kto co tu sprzedaje i dziwi mnie że zamiast doradzić osobom które nie znają się na sprzęcie i potrzebują pomocy jaki tv mam kupić wolicie tracić czas na takie idiotyczne rozmowy. Od wczoraj udzielono mi 2 porad na interesujący mnie temat. Więc po co tu jesteście? żeby obrzucać się błotem czy porozmawiać o jakości sprzętu?

Do ogOr

Gratuluje domorosłemu detektywowi. To że jestem nowy nie znaczy że jestem Locoloco!!! I zastanów się na drugi raz co piszesz

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365632

i jeszcze jedno...

skoro Locoloco tyle pisze dobrego o JVC 32x5 (a musze powiedzieć że mnie troche przekonał) a jest on kiepski to może napiszcie - "stary nie kupuj bo jest on kiepski, kup xxx"

W czym pomaga mi wasza taka rozmowa? Nie potrzebuje cen, gdzie kupić tylko sensowne uwagi dotyczące jakości, z resztą sobie poradze

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365637

>W czym pomaga mi wasza taka rozmowa? Nie potrzebuje cen, gdzie kupić tylko sensowne uwagi dotyczące

>jakości, z resztą sobie poradze

Ceny wbrew pozorom też są potrzebne, bo musisz porównywac produkty z tej samej półki (IMO). A to się zmienia w zależności od stadium wyprzedaży konkretnych marek/serii.

JVC 32X5 - problemy z "schodkowaniem" lini ukosnych na boisku.

Mi się bardziej podobał Panasonic 32PX20 (pomimo pompowania)

To w sumie tez przykład na znaczenie cen :D PX20 teraz nie opłaca się kupić - w tej samej cenie (3,5-4,0 kzł) jest zdecydowanie lepszy PX30. A gdy kupowałemto PX20 był tańszy niż 32X5.

PS Stary nie kupuj JVC, bo on jest kiepski, kup Panasonica ;)

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365654

stary nie kupuj JVC 32x5 bo jest on kiepski

oj ludzie, czy wy musicie kupować to co innym się podoba

czy nie lepiej kupić to co się osobiście podoba, wystarczy pojść do sklepu, pooglądać i pobawić się sprzętem

co innego pytania o awaryjność, ceny, gdzie kupić, inne dane szczegółowe, ale nie pytajcie się czy ten a ten model jest fajny bo to tylko o was świadczy

nie mialbym nic do locoloco jakby walił prosto z mostu np. polecam ten i ten sprzęt za tyle i tyle, bez kitów typu "prawie wszystkie posty mówią", "tysiące zadowolonych" itp.

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365661

wiesz co maxsiu na takie pierdoły nie chce się odpowiadać

uważasz że temat niepotrzebny a 5 dni na forum jesteś

no gratuluję

to po co go czytasz

i tracisz czas na odpisywanie

nie miałem na myśli każdego nowego ale tak się jakoś składa że....

dobra nie będę drążył

pozatym zawsze myślałem że to forum audio i raczej się tu o dźwiękach rozmawia czasem o jakimś elemencie kina domowego. Ale od pewnego czasu jest tu mnóstwo pytań o TV i robi się śmietnik. Forum n a tym traci. Takie jest moje zdanie.

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365694

problem w tym ze bylem chyba we wszystkich sklepach w poznaniu i nie ma w nich tv o których mówie, a porównywanie chodząc pomiędzy sklepami nie będzie miarodajne.

jeśli piszesz że jest kiepski napisz prosze jakieś konkrety a nie zachowuj się złośliwie, naprawde szukam to konkretów, a nie chce się mieszać w wasze dyskusje kto się zachowuje fair a kto nie.

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365697

odpisuje bo chce kogos sprowokowac do dyskusji na temat, nie wiem do czego jest to forum przeznaczone, jest pierwsze na jakie trafilem szukajac info o telewizorach

to że przeczytałem nie oznacza że uważam temat za istotny. Chyba mi nie powiesz że uważasz takie dyskusje za potrzebne na takich forach

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365706

o sory napisałem że jesteś od 5 dni a jesteś od 1 dnia

uważam że tamat był i jest potrzebny

jest już cytowany na niektórych forach

szczególnie na tych gdzie mnogość nowych uzytkowników pytających o TV zaczeła być podejrzana

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365712

jak napisalem podejrzana niepodejrzana to powoduje ze osoba która faktycznie chce się o to spytać nagle staje się poplecznikiem kogoś i należy ją ignorować. a jaki tv warty jest zakupu nadal nie wiem

do ppred:

dzięki za radę ale px20 jest dla mnie za drogi na chwilę obecną, szukam czegoś najlepiej do 2500. wiec może px10?

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365720

dlaczego sam nie przejdziesz sie po sklepach nie pobawisz sie pilotem i nie zdecydujesz jaki tv odpowiada ci najlepiej

sam kiedys szukałem odpowiedniego modelu i przeszedłem po kilka razy kazdy sklep jesli nie zrobisz tego samego a zasugerujesz sie czyjąs rada to kupisz sprzet który pasował komus ale nie bedzie musiał pasować

tobie

pzdr

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-365754

Był wątek.........

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PZ

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-366168

Ukryta Zawartość

przeczytajcie

proste pytanie o Philipsa, konkretny model!

standart:

Jaka odległość?

Jakie środki?

Jakie złącza?

Zero merytorycznej opinii, dobry ten Philips bo.................

Zły ten Philips bo.......................

Kluczowe pytanie brzmi:

Czy może być inna firma?!

pozdro

PZ

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-366170

extra jest to , że ktokolwiek odezwał się w mojej sprawie jest traktowany jak niemalże związki mafijne.

Mam sporo znajomych ,ktorych mógłbym poprosic o taka interwencję. Ale spalilbym się ze wstydu.

PEZET - tu mogę z Toba polemizowac

Tu muszę stwierdzic ,że NIE WIESZ jakie są zasady doboru plazm i LCD. i opowiadasz Dyrdymały.

Oczywistym jest że jako fachowiec zapewne to wiesz , że Lcd maja smużenie ktore zanika wraz z odleglością .

Oczywiście zanika ono szybciej lub wolniej zależnie od sygnału ktory jest podlączony pod odpowiedni ekran.

Ponieważ widzę że masz sporo doświadczenia w sprzedaży i sporo kontaktów przez wiele , wiele lat z klientami - to potrafiłeś zmierzyc w różnych mieszkaniach i domach oddziaływanie sygnału na jakośc a co za tym idzie - na zadowolenie kupujacego.

Ponieważ zrobileś to kilkaset razy i zapisaleś sobie . To wiesz z pamięci jak mniej więcej reaguje odbiornik jakiej firmy na kablówkę w W-wie, Olsztynie czy Elblagu.

Dlatego te pytania są tak ważne.

Ponieważ rośnie zainteresowanie tymi produktami rośnie. Wiecej pojawia się ich na rynku.

Otrzymujesz dziennie dziesiatki zapytan.

Żeby stwierdzic na własne oczy jak wszystkie pracują musisz je kupic - i posiedziec kilka godzin żeby porównac z innymi. Nawet jeśli chcesz sklamac- to czeka Cię taka sama praca. Bo musisz cos wiedziec.

Ludzie nie są głupi /przynajmniej tak głupi jak Ty ich traktujesz/

I chociażbyś przysięgał że to zrobiłeś i tak Ci nikt nie uwierzy bo każdy Cię posądzi że musisz miec ukryte dzialania. To nie wazne że jeździsz na szkolenia ze wszystkimi /producentami/ firmami od lat, nie tylko z jednym . Jeśli powiesz że jedna firma jest lepsza i o tym mówią dane - to i tak nie ma to znaczenia. Nawet gdy prezesi firm z uznaniem potwierdzaja jakośc konkurencji i wszyscy klienci w koło. Gdy Ty to mówisz - jest podejrzenie że musisz coś ukrywac.

Ponieważ ludzie którzy nie mają nic wspólnego z elektroniką potrzebują pomocy i poprowadzenia ich przez zakamarki wiedzy .Ale o tym wiesz.

Ponieważ na rynku jest kilkadziesią róznych telewizorów i LCD ,a żeby każdy opisac pod względem możliwości technicznych i ich oceny zajęłoby to kilka dni .

A pytania tej samej treści zadają codziennie różne osoby które korzystają z róznych portali .

Musialbyś ,każdemu opowiadac to samo na okrągło. Zresztą nikt by nie wytrzymal takiego gadania.Musisz więc zadac nastepne pytanie.

Pytasz o środki pienięzne .

To pytanie pozwoli Ci ograniczyc podanie danych do kliku sztuk.

Ale klient chce kupic tylko jeden egzemplarz - prosi zaś o przkazanie swoich doswiadczeń. Żeby podac mu dwa trzy - na ktore jest właściwa cena i ktore maja dobrą opinię.

Nie jest to latwe gdy model wchodzi na rynek - bo wtedy nie masz żadnych opinii. Musisz więc siegnąc do swojej wiedzy jak działał jego poprzednik . I sprawdzic.

Oczywiscie mozesz się pomylic.

Kazdy czlowiek ma swoja wrazliwośc więc faktycznie to co się podoba mnie - komus może się wcale nie podobac. Więc masz kolejny etap - zbierasz informacje o produkcie

Masz internet , serwisy regionalne , serwis centarlny , GG i klientów. Jeśli masz kilka sklepów w Polsce i kilkadziesiat innych obsługujesz oraz masz wielu znajomych we wszystkich miastach w Polsce/ bo siedzisz trochę na rynku / to wiesz więcej niż inni . Nikt w żadnym sklepie nawet najgorszym nie chce sprzedawac bubli . W sklepach dla idiotów i tak to sprzedadzą,

Małe sklepy nie maja takiego luksusu. Tam eliminacja idzie znacznie szybciej. Oszukałeś klienta - to prędzej czy później Cię nie ma.

Problem jest bo nawet najlepszy sprzet ma się prawo popsuc. A Ty go polecałeś /to nic ,że w dobrej wierze/ Ale wstyd i zażenowanie zostaje.

Dobrałeś firmę , wielkośc ,odległośc - teraz musisz zapytac o sygnał.

To bardzo wrażliwy punkt.Ponieważ każdy odbiornik ma różne parametry - musisz przypomniec sobie ktorzy klienci zadzwonili ,mailowali do Ciebie z uwagami . Aby uniknac kłopotów na zaś , wiesz czego nie proponowac a co ma super opinię.

Jesli uczstniczyleś w duzej sprzedaży jakiegos modelu i odniósł on ogromny sukcess/ np. JVC 32 X 4/ możesz domnema ,że jego nastepca też będzie sprawował się również dobrze.

Ale do tematu .

Jeśli wiesz jaki klient ma sygnal i jak on współracuje ze sprzętem - to większe prawdopodobienstwo ,że nastepny też będzie zadowolony.

Pytajac o zlącza - oczywiście wiesz ,że każde złącza pozwolą wydobyc znacznie lepszy obraz jeśli posiadasz je

/np. HDMI/ Oczywiscie wiesz bo podłączasz podczas testów które robisz.

Sporo osób kupuje już dobry LCD i ma dvd z HDMI. To mimo że sam widzialeś na własne oczy że jest bosko , prosisz kupujących aby po obejrzeniu w domu podali Ci swoje odczucia.

Oczywiscie jesli jest źle /bo bywa -mi się super podoba , a klient mówi złe/ możesz zwrócic lub wymienic na dowolny inny sprzet - taki który Ciebie zadowoli.

Żeby miec więcej wiedzy niz osoby z ulicy. Dokonujesz testu rożnych odbiorników. ALe jak to zrobic?

Pytasz specjalistów w Londynie lub innym kraju - jak oni to robią . Kosultujesz to z innymi miejscami testów. Juz wiesz jak zrobic. Ale nie masz czym.

Więc proces informacji powtarzasz.

Okazuje się że w Polsce nie ma takich urządzen.

Trzeba zrobic. Zlecasz to fizykom z Uniwersytetu.

Jest - pierwszy skces. Działa . Rozgladasz się za najlepszym źródłem sygnału. HDTV - to bedzie extra.

Żeby nie byc gołosłownym i miec wiekszą wiedzę wystarczy jeżdzic z pokazami po Polsce. Żeby jak najwiecej osób na własne oczy mogło zetknąc się z dobrym sygnałem i z dobrymi TV LCD i Plazmy.

Oczywiście starasz się obserwowac/ osiem róznych ekranów/ jak reaguja ludzie. Co się im podoba a co nie. Z wialoma rozmawiasz , odpowiadasz na dziesiatki i setki pytań. Ponieważ nie ma czasu zagladac do instrukcji -musisz się tego nauczyc. Wiele osób przychodzi też z różnych portali- oni są przygotowani.. Ludzie ktorzy znaja się na sprzęcie. Tu mozesz wymienic uwagi i doświadczenia.

Powstały nowe problemy - ten telewizor nie odbiera 720 tamten skacze na 1080 . Więc dzwonisz do producenta i prosisz i wyjasnienie i pomoc. Albo o interwencję.

Ale ponieważ jesteś wiele lat na rynku nie masz z kontaktami wiele klopotów. Klopot jest wtedy gdy telewizor lub inny sprzęt jest wadliwy a producent mówi ,że wszystko gra.

Oczywiscie abys nie odstawał musisz też na wlasny koszt zakupic wiele materiałów szkoleniowych , opłacic szkolenia i wyjazdy - bo nie wszędzie jest gratis.

Robisz to dla własnej wiedzi i satysfakcji. Żeby się nie wstydzic przed klientem

Tak uzbrojony ruszasz na rynek. A tu ZONK.

Jedni mówią to inni zupełnie co innego. Sam głupiejesz. Idziesz do MM i slyszysz takie farmazony ,ze swiat nie slyszał. Ale powoli MM staje się wyrocznią . Bo w MM mi powiedział pracownik - on musi mówic prawdę. Bo Ty chociaż oddajesz całe serce i całą wiedze jesteś prywatny - napewno coś ukrywasz. Musisz miec w tym interes.

Poniwaz na swoim rynku jesteś bardzo długo i starasz sie nigdy nie nawalac - jest ok. Ale jeśli chcesz wyjśc dalej musisz przejśc szkołę od poczatku.

Ale Ty to wszystko wiesz.

Pytanie jaka firma -daje Ci komfort pracy wszystkich urzadzen w domu z jednego pilota bez dodatkowych kosztów . Jesli klient jest przywiazany do marki to ma olbrzymie dla niego zanaczenie.

Przy okazji poczytałem Twoje wypowiedzi na tym i na różnych portalach. Jestem pod wrażeniem.

Masz olbrzymi zakres merytorycznej wiedzy. A jeszcze że Ci się Chce to wiedzą dzielic.

Ponieważ mam swoje powody do tego aby nie pozwolic się obrażac. Mimo że przeprosiłem za sowje błędy.

Jestem atakowany bez pardonu. Szczegolnie przez fachowców którym zdarzyło mi się wytknąc ewidentne błędy.

Ciebie nie mam na mysli . Bo Ty błędów nie popełniasz./Pezet/

Ilośc nicków wynika z prostej rzeczy - na róznych portalach różne nicki są po prostu zajęte.

Chylę czoła przed największym adwersarzem - autorem tego wątku.

po przeprosinach ktore złożyłem w tym wątku za błędy - okazał się człowiekiem HONORU.

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-366187

@locoloco - nie jestem z tych , co Cię popieraja, ani negują .

Czasami mam podobne sytuacje ( jestem w swoim gronie znajomych takim mniejszym nieukiem , co czasami im coś doradzi).

szukam info na forach (prawda zawsze wyjdzie)

Jak pytam za dużo - kłopot (niektórzy jako atak uznają) i juz wojna .

Jednak dlaczego tutaj glos zabieram.

- Jak piszesz prawdę ( nawet subiektywnie , ale prawdę) - olej krytykę - zapewniam Cie,ze najwieksze grono czytelników to Ci, co glosu nie zabierają .

Ja ze swoich "przeciwników" staram się wycisnać ich niewiedzę (staram sie ich nie obrażać - może zły dzień mają, moze źle odczytałem).

Kto jest jakimś fachowcem (wystarczy w swojej dzedzinie) - zawsze kończy się na ugodzie i sporej wymianie informacji.

Kto zas jest laikiem i tylko posty umie pisac - przewaznie i tak pokazjuje swoją malostkowośc na forum.

Wystarczy, ze piszesz prawdę ( i tak jest weryfikowana przez innych/technikę) - to olej te "szczekające psy". :)

Teraz do "szczekających psów" - mozna i mnie tak czasami określić (chociaż tutaj będzie ciężko - bo raczej czytam i pytam) - dla mnie juz nie problem, bo......nauczylem się przepraszać, jak zawinię (a nie pisać post za postem , by temat zamydlić).

Prawdziwy sens forum własnie w zamianie swoich subiektywizmów - w jakiś obiektywizm.

To tyle i myślę ,ze jakas nagroda będzie za kolejny post ( jak nie , to gdzie indziej pomarudzę). :))))))

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-366643

.....zapomniałem najważniejszego ( i nagroda ucieknie):

Zgoda buduje - niezgoda rujnuje (to nie moje, ale sprawdzone w 100% :)))) ).

Forum dorosłych ludzi (czasami na innych mam wrażenie, że w "przedszkolu" jestem) - temat zasygnalizowany, dac mu "umrzeć", a i tak za pewien czas nowy spór powstanie (przeciez wszyscy subiektywnie piszą)

Mam nadzieję ,ze tylko merytoryczny . :)))))

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-366655

Lukar wybacz za moje przekleństwo... ale nie wiem komu k**wa ufać..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kto cep a kto rzeczywiście zaufania godny gość......?????????

chyba jedynie zlot userów pomógłby naocznie ocenić wszystkich........ ale to niestety nierealne.........:(((..... a szkoda...

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-366723

@locoloco - ale jak prawdę piszesz :)))))))

Panowie (nie gniewajcie sie, ale dzisiaj dobry dzień mialem, to pomarudzę ).

Zastanawia mnie czasami zarzut:

Jeżeli @locoloco - prawdziwie ( choć subiektywnie) namówił kilienta na jakąś markę (okazało sie tutaj - że nie byl to najlepszy wybór), lecz klient jest b.zadowolony.... .

To czy jest problem, czy go nie ma?

Spotkałem się kiedyś (na całkiem innym forum) - z takim określeniem "mnie to zadowala" ( choc dla mnie nie do przyjęcia...sprzęt).

Kto ma rację?

(ja uważam, że obydwoje).

Co niektórzy wiedzą, że tępię sprzedawców ( itp.) na forach, ale wyłącznie za fałszywą reklamę.

Jeżeli jest "nachalny", ale uczciwy i na pytania znawców prawdę odpowiada...to raczej wypada mu tylko dac do zrozumienia, że czas kończyć reklamę (jeżeli forum publiczne), ale nie ma podstaw do podważania merytoryki o sprżecie .

Wejdzie nowy pytający i znowu "wkoło Macieju" , ale jak mądry sprzedawca - to tylko pozornie.

Ps - nic nowego nie wymyślilem , chcialem tylko potwierdzić,że jestem w tej grupie, co im czasami pasuje ostra wymiana zdań , jeżeli do pogłębiania wiedzy prowadzi ...., a że cos sprzedał.... (widocznie się uczył - nie to co ja).

Pozdrawiam.

( wiecej nie napiszę - takich pierduł , choć chetnie się "zetnę" - jak obliczę ,że mam szansę... :)))) )

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-366775
  • 1 miesiąc później...

u locoloco vel kiki interes chyba coraz gorzej idzie o czym można poczytać tutaj:

Ukryta Zawartość

doszło już do tego że sam u siebie kupuje :-)

Nic to najważniejsze że jest szczęśliwy :-P

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/20787-zagrywki/page/3/#findComment-389215
  • 4 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.