Skocz do zawartości
IGNORED

Chiński sprzęt hifi

panerai_47

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

hazel, wyluzuj, bo cię wezmą za trolla. To że jesteś nie stary, to jeszcze nie musi znaczyć, że wariat. Jeszcze zdążysz wszystkich dookoła powkurzać, a na razie się zrelaksuj i ciesz słońcem.

mrbudziol, 5 Wrz 2005, 22:01

>a znasz hazel powiedzenie......"dobre bo polskie"...???......;)

Znam to z produktów żywnościowych =] W sklepie Biedronka są takie produkty =] dobre bo polskie, a gdy sie smakuje to nie takie dobre =)

Pozdrawiam i prosze skończcie juz o mnie temat bo to sie zaczyna robić żałosne =]

eee no przeciez to Ty zacząłeś burzę...;) jeszcze raz ci mówię a raczej piszę że polskie produkty audio są naprawdę dobre(oczywiscie nie wszystkie)... poczytaj forum a napewno znajdziesz wiele ciekawych informacji o naszych rodzimych produktach które to wcale nie pochodzą z wielkich firm...;) trochę szacunku i pokory dla rodzimego rynku...;)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak więc w Europie mamy Italy, Genmark, Denmark. Europa leży gdzieś na Syberii a pod nią Rosja. Trochę im się pomieszało. :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

borrrys

Gdybyś chciał wiedziec to mam na 12.45 a do szkoły mam przez ulice =] i byś poczytał to co wyzej napisałem(chodzi oto zebyscie juz niepisali na mnie !)

Czytałem na stronie klubu Ekwador(jedna z największych polskich dyskotek) jaki mają sprzęt nagłaśniający i sie bardzo zdziwiłem !

Nagłośnienie:

Całość składała firma POLAUDIO

zboczyliśmy z tematu. Kolejna ciekawa?? firma advance acoustic, francusko-chińska, co do dźwięku trudno powiedzieć, w sklepie powiedzieli że słuchali tego na wystawie w Berlinie i brzmi interesująco, ceny dosyć ciekawe. Wzmacniacz dzielony 150 W, cena 1000 Euro. Strona jeszcze w tworzeniu www. advance-acoustic.com.

apropo V.A.L.a E10 grał przez cały dzień i się poukładał :-) Wysokie tony może nie są aż tak dobitne, ale szczagółowość wystarczająca. Zresztą to chyba taka maniera HD 555. W innym wątku napisałem, ze zastosowałem go jako przedwzmacniacz + 320BEE jako koncówka i nie było dobrze, bałagan i ostrość.

Wracając do tematu...

Największą firmą rdzennie chińską produkującą sprzęt AV jest CAV, w Chinach sklepów firmowych jest tyle co McDonaldów (przesadzam - jakby się ktoś nie domyślił) - w Polsce zdaje się jest dystrybutor. Ktoś słyszał jak to gra? Wygląda solidnie, a ceny (w Chinach) są bardzo zachęcajace.

• 2 tygodnie później...

Tak się składa, że dysponuję odtwarzaczem Sheng Ya CD-S10. Mieszkam tak jak i kolega McGyver w Sosnowcu. Można zorganizować odsłuch tego chińskiego klocka i podzielić się wrażeniami z innymi. Dużo się pisze na temat tego sprzętu, a mało kto go słyszał, pora to zmienić ;-)

• 2 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.