Skocz do zawartości
IGNORED

zmiany na forum

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że ostatnio napisałem trochę opini o płytach to dorzucę jeszcze uwagę na temat tego działu. Wg mnie minimalna liczba znaków w polu, gdzie opisuje się jakość dźwięku na płycie powinna wynosić 100, a nie 150. Może tylko ja jestem tak ograniczony intelekualnie, ale przy niektórych płytach po prostu bardzo ciężko mi jest napisać te wymagane 150 znaków.

Do DUDIVAN-a

Nie chciałem nikogo urazić ale ostatnio co właczę komputer to wyświetla mi komunikat, że mam zapchany dysk C

i coś z niego będę musiał wyciepnąć poprostu Windowsy PX zajmują więcej miejsca niż poprzednio zainstalowane

W.98

Pozdrawiam

P. Sulima

I robię wszystko aby się przed nadejściem nocy przespać, chociaż odrobinę

Lukar: proponuje dodac jeszcze sprawdzanie o zalogowanie przy przegladaniu "o mnie".. Takie jak jest przy dodawaniu nowego wpisu (teraz mozna przegladac "o mnie" nawet gdy sie nie jest zalogowanym).

Do WarioR-a

I bardzo dobrze, w tej chwili każdy ......c może sobie robić kiedy zechcę bazę danych w niezawsze czystych celach. Popieram razem z Korwinem myślę, że inni z przyjemnością zrobią to samo.

Pozdrawiam

P. Sulima

WarrioR, Lukar: przeciez to nic nie zmienilo. Mozna bez logowania w wyszukiwarce wpisac jakies pospolite haslo i mamy wpisy o sobie na talerzu.

Lukar, zabezpieczaj wejscie z formularzy na konto symboli regularnych (wpisz w wyszukiwarce np. ***)

Jeszcze raz prosze o przejrzenie wiazan uzytkownik-opinie (dotyczy opinii o plytach). No i stara sprawa wytworni plytowej (wybieranej, a nie wpisywanej z reki - mozna pozostac przy wybieraniu, ale niech lista bedzie mogla byc uzupelniana przez uzytkownikow).

Z przyczyn losowych nieczęsto tutaj będę wpadał radością i nadzieją należy dzielić się zawsze smutkiem nigdy.

Jest nas dwóch Korwin i ja, którzy uważają, że ktoś kto nie jest uczestnikiem forum powinien mieć automatycznie

odcinany dostęp do wpisów "O mnie " Podajmy o sobie rzetelne dane dane osobowe, w granicach, które podają c nasze dane w sposób w miarę pełny umożliwiają kontakt z nami nie naruszając przy tym naszej prywatności . Nie opiniuję płyt ale uważam, że na opinię o niektórych płytach 100 znaków to już jest zbyt wiele bo 50 wystarczyłoby zupełnie a 160 to już jest rozpusta i przesada. W swoim i Korwina "O mnie [za Jego zgodą i aprobatą] powycinam również do minimum informacje o posiadanym sprzęcie nie są to istoty żywe aby im tyle uwagi i serca poświęcać. Nie śmiem ale chciałbym również zaproponować aby w "O mnie" była rubryka poszukuję

połączona z rubryką mam i udostępnie lub dam za darmo

P. Sulima

• Redaktorzy

wytwórnie w opinii o płytach można już dodawać samemu, bez konieczności pisania do mnie

zlikwidowałem też jak na razie limity wymagancyh znaków w opiniach.

Lukar

Dziwna sprawa. Po najechanie kursorem na forumowego nicka nie wyświetla sie w "o mnie" tekst który jest między "" .

Kiedy wejdzie sie w "o mnie" normalnie to wszystko widać :)

Lukar,

pomysl z ukazywaniem sie wpisow "O mnie" wypadl swietnie. Moze cos podobnego: po najechanniu kursorem w spisie watkow jakiejs zakladki na pole z data i czasem ostatniego wpisu ukazalby sie ow ostatni wpis, lub kilka pierwszych linijek ? Pozwoliloby to na szybkie sprawdzenie, bez wczytywania calej strony (a potrafia byc ciezkie) czy ktos dopisal cos nowego czy nie.

Lukar

Mam taki pomysl zeby bylo wiadomo z jakiego IP zostala napisana wiadomosc (bylo to stosowane przed wprowadzeniem logowania) rozwiazaloby to problem uzywania kilku nickow przez jednego usera. Niektorzy maja tyle nickow, ze moga sami ze soba prowadzic wielowpisowe dysputy.:)

Forumowicze co Wy na to??

>Niektorzy maja tyle nickow, ze moga sami ze soba prowadzic wielowpisowe dysputy.

No i co z tego ? Jesli rozmawiaja z sensem i na temat, to czego sie czepiasz ? Jacy ludzie potrafia byc nieznosni...

Do HARVI-ego

A może by tak jeszcze pozakładać teczki i pięknie posegregować ze złoconymi interkonektami Nadami czy Nakamischi na prawo na party a ci ze starym dwudziestoletnim sprzętem na lewo i do gazu . Tylko kto wtedy na tym forum zostanie i będzie jego kołem napędowym. Czy ty sobie zdajesz sprawę jak trudne jest pisanie dialogu z lustrem czyli z samym sobą w literaturze był tylko jeden taki który sobie z tym potrafił poradzić Stanisław Wyspiański nie cierpiąc na żadną odchyłkę od norm zdrowia psychicznego a w tak zwane nagminne rozdwojenia na tym forum poprostu nie wierzę.

Pozdrawiam

Korwin

==> Korwin

''A może by tak jeszcze pozakładać teczki i pięknie posegregować ze złoconymi interkonektami Nadami czy Nakamischi na prawo na party a ci ze starym dwudziestoletnim sprzętem na lewo i do gazu''

Co to ma wspolnego z moim wpisem o IP ??

Sorry HARVI

Chyba będę musiał na jakiś czas odciąć dostęp do internetu , nie mogę bez przerwy pilnować aby jak małe dziecko nie szalał w tej piaskownicy, ponieważ niepotrzebnie się angażuje w zabawy niebezpieczne: politykę,

neurofizjologię i neuropatologię słuchu , psychologię odbioru muzyki od tego są fachowcy

A Ciebie przepraszam za jego wpis coś mu się musiało popieprzyć

P.Sulima

• 2 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.