Skocz do zawartości
IGNORED

zaczynam nowe życie

BeerfaN

Rekomendowane odpowiedzi

Zobaczcie, jak długo nie ma już Beerfana na forum. Pewnie mu teraz nie wolno. Musi sprzątać albo zmywać. Albo znosi właśnie sprzęt do piwnicy, bo zajmuje tylko miejsce w pokoju i zasłania telewizor. Albo już szóstą godzinę spędza na zakupach. Ech, małżeństwo... kto to w ogóle wymyślił?

BeerfaN bedzie teraz pewnie zmieniał nick na jakiś bardziej "poważny". Jesli wróci na forum ;-)

W każdym razie: najlepszego Ci BierfaN na nowej drodze!

A kolegami "dowcipnisiami" się nie przejmuj, w domu nie są takimi "twardzielami" jak na forum. Tez spędzają godziny na zakupach i też wieszają firanki...

jay

PS. tylko wróć na forum bo pomyślą wszyscy żeś się faktycznie dał "zaorać".

dudivan, 11 Wrz 2005, 17:45

>A co sie wydarzylo, ze nastapila zmiana ?

Ano spotkałem taką, która Do Końca Nie Jest Taka Zła (albo jak powiedział mój kuzyn, znalazłem w sobie na tyle dużo odwagi, żeby Złu się przeciwstawic. A żeby wygrać, to trzeba najpierw Zło dobrze poznać, albo jak kto woli - zgłębić :).

Oczywiście nie do końca podziela ona mój optymizm względem dosyć głośnego słuchania muzyki czy też przesiadywania na forum (za dobrze by było). Wypadało też, żebym poszedł na jakieś kompromisy (patrz: zdjęcia).

Ale w sumie nie narzekam :)

P.S. Oczywiście GPS na palcu jest, na razie niezobowiązująco, ale jest. Ona woli to nazywać odstraszaczem dla innych pań :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-2580-100003481 1170274475_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Spokojnie dudivan!

To jest wszystko dobrze przemyślane i wyliczone. Otóż te maskotki są bardzo statyczne. Całość kurzu klei się więc do nich, a nie osiada na kolumnach :)

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Nie wiem, czy dla dobra Beerfana nie poprosić jednak Lukara o usunięcie tego wątku!!!

Toż upewni się Beerfanowa Kobieta że przebywa On w kręgach seksistów, antyfeministów (sensu lato znaczenia tegoż pojęcia) e.t.c.!!! I albo czmychnie zatraz po tej lekturze jeśli nie daj Bóg to przeczyta - albo (....) - nie powiem co się stanie!

No i dobrze. Niech kobieta wie jaką BeerfaN ma "rodzinę". Czym się o tym BeerfaNka szybciej przekona tym lepiej dla Niej. Dla BeerfaNa tyż!!. A tak poważnie to dajmy może chłopu trochę spokoju. W końcu należy mu się miodowy...choćby jeden dzień.

jay

Lukar nie powinien usuwac watku ale podejsc do problemu od innej strony - nie dopuszczac kobiet do tego forum. Byla tu taka jedna, to mi serce zlamala i krwawie do dzisiaj, chlip, chlip :( Na co komu takie forumowiczki ?

Lepiej wiedzieć i zawczasu przygotować się psychicznie na resztę życia :-) Eeeeeeeeeeeee myślę, że nie będzie tak źle. Człowiek z takim nickiem nie mógł się ożenic z kobietą o nicku nobeer albo notbeer ;-)

dudivan, a jakby Ci nie złamała to teraz byłbyś może "bohaterem" podobnego wątku... I to Ciebie by tyczyły domysły: "zakłada firanki', "reperuje kran" i inne równie sympatyczne dowody solidarności męskiej. Więc może lepiej jest tak jak jest. W końcu wolnych ludzi coraz mniej, pamiętaj o tym. A tak jesteśmy w jednym klubie - tych wolnych.

jay

BeerfaN >

Noo, to wszystkiego najlepszego!

W serialu "Janosik", Kwicoł i Pyzdra stwierdzili : "Z babom źle, ale bez baby jesce gozej".

Ja, pięć lat po ślubie, sie pod tym podpisuję. 8-)

Pozdrawiam żonkosi i tych co się z nich naśmiewają.8-)

BRob.

Gratulacje dla współradmorowca :-)

A ja właśnie wróciłem ze ślubu mojej kuzynki który odbył się ...10 września 0 14.00!!

Ale w lądku zdroju....

No i opona w aucie mi wystrzeliła w trakcie jazdy! Oczywiście na szczęście!

Jeszcze raz wszystkiego,wszystkiego dobrego!

Pozdrawiam serdecznie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Hehehe

Dzięki Wam wszystkim za życzenia i komentarze!!!! Ubawiłam się po pachy :D

Ja teraz siedzę i słucham jak radmorek gra, a mój ślubny robi śniadanie....później czeka go zmywanie i sprzątanie ;) także szybko na Forum się nie pojawi......

Pozdrawiam Was serdecznie

BeerFANOWA :)

Hehe.

"Biegnie pies przez pole,

Ogonem wywija.

Pewnie nie żonaty,

Szczęśliwa bestyja"

:)

To chyba po zabawie w gluchy telefon. Oryginalna wersja jest bardziej pesymistyczna bo obejmuje nawet stan przedmalzenski:

Biegnie pies przez pole

Ogon ma spuszczony

Pewnie jest zonaty

Albo NARZECZONY !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.