Skocz do zawartości
IGNORED

CO TO JEST SONY TA F-170 ??

qot

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś zna może taki model ?? Mam okazje stac sie jego posiadaczem za baaardzo umiarkowana cene - ale niewiem czy warto zasmiecac sobie sprzetu ...

w sieci nic nie znalazlem na jego temat ... moze ktos mial z tym doczynienia ... sprzet jest wiekowy ( z 10-15 lat ) ale wyglada na solidna konstrukcje ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/21220-co-to-jest-sony-ta-f-170/

Może tu:

Ukryta Zawartość

Zresztą co tu pisać o jednym z niższych modeli Sony.

Ukryta Zawartość

Nie wiem czy pamiętam dokładnie, ale chyba jest to najtańszy model Sony z początku lat 90-tych.

Nie słuchałem tego modelu, więc o dźwięku nic nie powiem, ale z racji jako takiego doświadczenia ze sprzętem z tamtych czasów moge powiedziec, że dzisiaj bym tego nie kupił. Mozna się spodziewać że gra to przyzwoicie w porównaniu z miniwieżą, ale cudów bym się nie spodziewał. Podejrzewam, że po niektórych starych polskich wzmacniaczach mozna spodziewac się więcej. Ale jest jeszcze kwestia wyglądu (Sony wygląda jednak nowocześniej od przykładowo Radmora) i tej okazyjnej ceny. Za 400 zł można dopaść na Allegro 3 razy lepszy wzmacniacz, więc okazyjna cena dla tego Sony musiałaby być moim zdaniem niższa niż 150 zł.

Heh.... zajrzalem na ten ebay, 95 euro ;)

Toż nowy w sklepie 15 lat temu kosztował niewiele więcej ;) Miałem jeszcze gdzieś stare katalogi Quelle i Neckermanna, gdzie tej klasy wzmacniacze kosztowały 300 marek, czyli ok. 150 euro.

... nie kupilem tego ... poprostu znajony kupil sobie "zestaw kina domowego w super markecie" a tego chce sie poprostu pozbyc ... ( jakas zaszłośc po podróżach rodziców z RFN-u ) ... przydal by mi sie jakis lepszy wzmacniacz stereo ale wpierw szukam u Was opinii ... czy warto ... Koles niema orginalnej instrukcji ... wiec putam czy ktos wie: CO TO JEST ...

Ale juz chyba wiem czego sie spodziewac ... dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.