Skocz do zawartości
IGNORED

Ktos kupywał w PIXMANI?

KOpyt25

Rekomendowane odpowiedzi

nie polecam robić tam zakupów

czytałem wiele razy o niezadowolonych klientach

mój kumpel miał kiedyś u nich kupić odtwarzacz z HDD iRiver, już wpłacił kasę a oni poinformowali że sprzętu nie ma i nie bedzie więc może sobie albo wybrać coś innego albo zwracają kasę. Wybrał zwrot. Zwrócili.... po miesiącu.

nie można powiedzieć że są nieuczciwi ale sporo problemów może was spotkać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

nie każdy tak ma dobrze

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ja kupowałem co prawda na fimre ale nie ma to znaczenia w kontekscie ich obsługi z której niestety ni ejestem zadowolony. jesli komus bedzie zalezało na szczegółach i wymianie korespondecji z jedna panie z pixmani to moge wysłac na priv. generalnie nie dostałem paczki w terminie, opoznienie wynikłe eweidentnie z ich winy trwało bodajze 2 tyg lub i dłuzej. przy czym nawet głupiego jakiegos gratisu nie chcieli dac za w/w spóźnienie. zaproponowali ze moga zwrócic kase, jesli chce. ale co sobie nią przez 2 tyg poobracali to ich. JA OSOBICIE NIESTETY NIE POLECAM!!

juz sie naczytałem. Nie kupie tam nic!

Wpłace pieniadze za DVD ktory jest tanszy o 200zl w pixmani niz w sklepie za rogiem. Za miesiac dostane z pixmani DVD. A w tym czasie sprzet tak tanieje ,ze cena w sklepie za rogiem bedzie podobna do tej co przelałem na konto pixmani.

I do tego problem z gwarancja i strach przed kurierem bo nie wiadomo jak potraktuje przesyłke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.