Skocz do zawartości
IGNORED

SOUND OFF 2005 :: Wrocław

kobayashi

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan, najwyraźniej masz zły dzień - po co tyle agresji? Co ma znaczyć "jak zwykle przeczytałeś, ale po łebkach"? Fakt, sztuką jest pisać jasno i artykułować swe myśli czytelnie. Ćwicz dalej.

Bas pneumatyczny osiągamy chcąc czy też nie w naszych pokojach - im mniejsze pomieszczenie tym zjawisko to się nasila. A czy taki bas brzmi źle? Jak mówił Dude z Big Lebowski'ego: "Well, it's only your opinion". Myślę, że kluczem do zakończenia dyskusji będzie takie oto twoje zdanie:

"...Nie znajduje wiec żadnej przyjemnosci w sluchaniu poruszanego w te i wewte slupa powietrza..."

No i świetnie, a inni znajdują. W zasadzie fala akustyczna to nic innego jak poruszane w te i wewte powietrze.

> No i świetnie, a inni znajdują.

Polecam zatem diete bogata w blonnik, duze ilosci kapusty, fasoli oraz komisniaka. Warto takze zatrudnic sie jako zawodowy kalikant.

Dzięki za troskę o moją dietę, wierz mi że jest specjalnie dobierana od wielu lat. Jak rozumiem, skoro ją polecasz to opierasz propozycję o osobiste doświadczenia. To doprawdy musi świetnie współgrać z muzyką wokalną.

Daj spokój dudivan i pozwól innym - bez histerycznych ocen - mieć własne zdanie.

"Zdania" i opinie nie maja jakiegokolwiek znaczenia. Znaczenie maja fakty.

Tak, mam osobiste, zle doswiadczenia z milosnikami spontanicznych efektow akustycznych opartych na gwaltownym przeplywie powietrza.

Fakty w odczuwaniu przyjemności ze słuchania muzyki? Tutaj liczą się tylko subiektywne wrażenia. No a twoje osobiste złe dośwadczenia (szczerze współczuję) nie oznaczają chyba że tak się ma całokształt sprawy? Żeby było jasne, nie jestem miłośnikiem czesania włosów przez falę dźwiękową. Również z tego powodu, że nie miałaby ona wiele do czesania :-DD.

A tam, zaraz reakcji. Poza tym muszę uczciwie stwierdzić, że nic mi w życiu tak dobrze nie wyszło jak włosy właśnie. Za to teraz poprzez większą powierzchnię gładką głowy mam lepszy kontakt z kosmosem!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.