Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

No widzicie, że sie zgadzacie.

Qubric, jaki z Ciebie socjlista? Toż Ty bolszewik z krwi i kości;-) Główny Zarząd Polityczny za komuny, to Ci nawet do pięt nie dorasta:-)))

Nie, nie znalem jej ni platonicznie, ni sypialnie. Z widzenia bardziej. Stracilem to ja biedny mysze nasza jedyna, kochana. Dala mi kosza bo chyba bylem zbyt obcesowy. Dopiero teraz to zrozumialem.

A to zapamietałem dzisiaj z radia, jak jechałem do pracy w korku:

Bubel zrobi w końcu porządek z Żydami.... Ile on już takich narodowych stowarzyszeń założył i każdego jest przewodniczącym. Chyba one jednoosobowe są...

Korwin zażądał ode mnie, bym go ładnie poprosił, to on się może zgodzi być preziem....

Bochniarz...ach ta Bochniarz...ona tylko do przodu, do przodu. Biedaczka chyba nie zdaje sobie sprawy, że w jej wieku do przodu to z nią już nikt nie pójdzie...

Hahaha - zabrzmiało jak z pozdrowieniami od tajnego współpracownika ;)

PS. Może byś nie pomyślał, ale akurat swoje antytotalitarne poglądy zawsze smiało wyrazałem. A nawet nie żałuję tego że w 1989 głosowałem na tych solidaruchów. Niestety żałuję tego co w ich wyniku otrzymałem.

Qubric -> Ty z tym Borowskim serio? Chyba widzisz, ze to meda jakich malo... niestety w tych wyborach mamy wybor miedzy medami (wspomniany Borowski czy Tusk) oraz roznej masci fanatykami :-(

Kampania jest poza tym nudna. Nie dosc, ze nie ma podawania nog ani tancow z kapela disco-polo, to nawet nikt niebieskich szkiel kontaktowych nie zaklada. Szczytem brutalnosci jest wypominanie braku wzrostu kurduplowi czy oszustwa kretaczowi :-)))

Dudivan -> owszem. Tyle tylko, ze w celu wyroznienia sie, badz z wlasnych przekonan, ludzie, ktorych posadzam o fanatyzm, szafuja haslami, ktore mnie, czlowieka i tak malo umiarkowanego, zaskakuja. Przyklady w stylu Bubla czy Leppera zmilcze, ale zwrocmy uwage na odwetowe hasla Kaczynskiego (zmilcze tez jawne klamstwo w jego spocie wyborczym, dotyczace negocjacji srodkow z Mumii Europejskiej). Co do okreslenia medy czy tez mendy :-)) wyjasnien chyba nie trzeba. Borowski to chyba jasne, natomiast podobienstwo Tuska do tak obslizglych indywiduow jak Kwasniewski czy Olechowski jest chyba az nadto wyrazne :-(

Generalnie czasy rzadow SLD i Kwasniewskiego nie byly dla Polski wesole, zanosi sie na to, ze nastepne 4 lata nie beda lepsze.

>Nikt cie nawet nie próbował zwrbować???

Próbowali, jak był nabór do zomo, ale na 'przesłuchaniu' tylko na mnie popatrzyli i od razu: "A my słyszeliśmy że Wy tak na nasz rząd najeżdzacie!" A ja na to: Nie, skąd!" A on: "I na jakieś demonstracje chodzicie!..."Ależ skąd!! - znowu ja.

No to jeszcze raz pan na mnie popatrzył ze skrzywieniem i rzekł:' No, a ile Wy tam w tej swojej pracy zarabiacie?' Na to ja "no, tylko tak ze jeden tysiąc" No to on: "E, to u nas tyle Pan nie zarobi" Więcej się do mnie nie odezwał.

Tak się skończyła moja kariera z drugiej strony barykady:-))

>>zwroc uwage, ze tych, co rzekomo sa fanatykami nazwaly tak mendy, dlatego ostroznie !

Z tymi mendami to też ostrożnie.... bo dla fanatyka każdy inny to menda;-)

Liberałowie to wymarli z głodu jakies sto lat temu... A przez poprzednie 150 juz snuli się po świecie jak zombie.

Ci co sa teraz to liberałowie oczywiście na miarę naszych czasów. Czyli po Tusku wyglada na to że to populiści i szermierzy esbeckiej intrygi. Oczywiście że nie zagłosuję na Tuska - chyba że złoży solenne zapewnienie że podda się kuracji na tę swoją tarczycę, tak samo jak chętnie nawrócił się na łono religii (nie Religi :)))

To nawrocenie na lono religii jest szczegolnie obrzydliwe i tanie. Ale to tylko symptom szerszego zjawiska. Podobnie placze w reklamowce, jak to zostal wyrzucony z pracy (ze niby poznal slony los bezrobotnego - "tos mi brat !") a co uczyni o n i jego partia po ew. wygranej - odbierze biednym i da bogatym. Kurcze facet za duzo placze w reklamowkach, nad soba, nad matka, corka po nim tez placze, smierdzi mi to zapowiedzia nepotyzmu.

Heil Piskorski ! Heil Olechowski ! Ooops, zapomnialem dodac sztabskapitan przed nazwiskiem...

.....a tymczasem.... zagraniczni inwestorzy pukajac w czola pytaja sie dlaczego cala Polska wypelnia swoj cenny czas burda towarzyska, madrosciami kafejkowymi, polaczkowym filozofowaniem o wlasnej racji, roznych smiesznie samonazwanych partiach politycznych i swoim dominujacym globalnie intelekcie - i zapomniala o budowaniu infrastruktury drog. I nadziwic sie nie moga, ze ta madra Polska, madra, poniewaz kazdy "polak jest madrzejszy od nastepnego polaka"*.... boi sie sobie pobrudzic lapek.

*bardzo wazna cecha naszego narodu, ktora teoretycznie stawialaby nasz kraj na samej czolowce. Do tej pory jednak sami polacy nie potrafili w swojej wielkiej madrosci dojsc do zrodla negujacego w/w teorie intelektualnej dominacji i jej praktycznych efektow. Podobno jest 30 kilka milionow wariantow teorii potwierdzajacej blad w mechanizmie, ale nie co do tego tez specjalnej zgodnosci. Pijemy i gawedzimy dalej a do domu jakos tam k...a i tak dojdziemy.

LOL

Eeeee tam jazz... mamy wybory i żyjemy w kraju demokratycznym w związku z tym każdy może paplać co mu ślina na język przyniesie.. Ty też... ;-) ... konstytucja Ci to gwarantuje...

kolory kotów są już trudne do odszyfrowania

olek popiera busha, bo tak lewicy podoba się partia juniora, republikanie from USA

poprze też donalda, który jak sama nazwa wskazuje będzie bronił okopów europy dla USA i innych przyjacół HaniDżi- czyli tak jak mówią nasi banalni znajomi:

zostanie po staremu, tylko ryje przy korycie się zmienią

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.