Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

Jazz jest ostatnio w slabszej formie. Wymyslil np. proch identyfikujac zjawisko jako wschodnie myslenie, czy mentalnosc, oraz stwarzajac tym samym kolejny byt, poniewaz zostalo ono juz wczesniej nazwane jako Weltschmertz. Co do jednego mial racje - brzmienie tego wyrazu jednoznacznie wskazuje na rdzennie wschodnie pochodzenie.

Poza tym zadnych zmian - Jazza ego ponad wszystko, niech sie wali, niech sie pali, byleby tylko jego luksusowa limo mogla mknac bezszelestnie po drodze ultragladkiej jak ladowisko dla space shuttle. No i troska o zachodniego inwestora. Zaprawde powiadam wam, wiecej Eureko nam potrzeba, wiecej SmithKline a nade wszystko wiecej sieci hipermarketow Stonka, ktore racz zeslac nam Panie (President of The United States).

>ktore racz zeslac nam Panie (President of The United States).

A któryż to z tych wspaniałach kandydatów na prezia taką szaleńczą miłością pała do tego Pana, że zaraz jak tylko zostanie wybrany pojedzie w swoją podróż dziękczynno-pokłonną do USA? Hę?

Wprowadzenie radykalnych zmian ekonomicznych moze sie wiazac z koniecznoscia uzycia sily wobec protestujacego spoleczenstwa. Miejmy nadzieje, ze nie dojdzie do uzycia broni palnej i palek.

Jednym slowem - glosujcie na Tuska. Uszczesliwi was nawet wbrew wam samym.

A sondaze z wolna zblizaja sie do rzeczywistosci... Spuszczaja powietrze ;)

Dudivan -> chyba tym razem przesadziles z 'mysleniem'. Zastanow sie jakie beda skutki braku wprowadzenia radykalnych zmian w polityce ekonomicznej. Chociaz widze, ze zastanawianie sie troche Ci nie wychodzi. Poza tym nie martw sie, kazdy porzadny czlowiek za mlodu byl lewakiem. Stad wniosek, ze na starosc ja bede sk***ysynem ;-)

To po ktorej stronie bedziesz, kiedy zaczna strzelac ? Moze zaciagniesz sie do ZOMO ? A moze czasowo wyjedziesz z kraju i wrocisz juz kiedy bedzie raj ? Nie zdajesz sobie sprawy, ze to niebezpieczni wariaci ? SB nauczylo ich slepej wiernosci doktrynie i zrealizuja ja na przekor calemu swiatu, chocby mieli zdechnac jak ci dwaj w Magdalance.

Dudivan -> jesli nie wprowadzi sie zmian w plityce gospodarczej, to prawdopodobnie czeka nas albo stagnacja albo kryzys. Czy sugerujesz, ze kiedy zabraknie pieniedzy na wyplaty w sektorze panstwowym to gornicy i im podobni nie chwyca za palki i kamienie?

Problem nie w tym CZY zmienic polityke gospodarcza. Problem JAK. Powyborcze dyskusje ujawnily jasny fakt, o ktorym wiedzielismy,ze ani PO ani PIS nie maja ZADNEGO programu. Ta sytuacja przypomina jako zywo te sprzed 4 lat, kiedy to SLD rowniez nie posiadalo zadnego programu.

Hasla 'sprawiedliwosci spolecznej', 'solidarnosci spolecznej', 'panstwa socjalnego' to zwykla banka, ktora mozna dmuchac do pewnego czasu. Jak sadzisz, jak dlugo mozna bezkarnie powiekszac deficyt budzetowy?

qb_1,

jestes z gatunku tych facetow, ktorzy kiedy napadna cie idacego z kobieta w ciemnej uliczce zbiry, dajesz drapaka zostawiajac ja sama, no bo solidarnosc spoleczna jest bez sensu, ich pieciu, ty jeden i morda jak morda ale jeszcze portfel mozna stracic.

Dudivan -> ech, widze, ze kompleksy z Ciebie wychodza. Bales sie kiedys nadstawic buzke za jakas kobietke wiec sie na mnie wyzywasz :-) O mnie sie nie martw - w bojkach ulicznych i knajpianych sobie radze :-) Poza tym nie odpowiedziales na moj zarzut.

jestem docentem profesorem doktorem magistrem inżynierem....

jestem za Donaldem

bo nie lubię płacić za biedaków, a "żona" Tuska mówi, że biedy należy się wstydzić

grunt to mieć "Twój Styl"

Aleksandr mgr praw(ie) Kwaśny popiera Donalda nie mniej niż dablju juniora

(busch junior też był niezły w podnoszeniu ciężarków na czas)

farbowany kot- żwirek

p.s.

kiedy się skończy ten NASZ cyrk

Oj nie znasz ty mojego wiernego bejsbola a zareczam ci, zna go wiele kregoaslupow i czaszek, O jaki zarzut ci chodzi - ten o czyszczeniu jelit ? Tak Balcerowicz musi odejsc. Tzn. zmiany, ktore uwazasz za niezbedne a ktore planuje PO sa dokladnie w odwrotnym kierunku, niz te, ktorych trzeba Polsce. Wgniota nas w bagno jeszcze glebiej, tak, ze nosem w blocie bedziemy wypuszczac baluńki.

dudivan, 7 Paź 2005, 14:51

>qb_1,

>

>jestes z gatunku tych facetow, ktorzy kiedy napadna cie idacego z kobieta w ciemnej uliczce zbiry,

>dajesz drapaka zostawiajac ja sama, no bo solidarnosc spoleczna jest bez sensu, ich pieciu, ty jeden

>i morda jak morda ale jeszcze portfel mozna stracic.

moi oponenci też są właśnie takie zbiry

to ciekawe, co kto ma inne poglądy jak ja to jest TROLLem

też tak masz?

zwirek,

Brawo ! W nagrode dostaniesz 5 honoris causow, podwyzke, katedre do wyboru i zlota karte w klubie, w ktorym spotkasz innych stylowych ludzi takich jak pan Kaszanka, Salceson, Kielbasa , Baleron, Serdelek...... czy Balcerek....jakos tak podobnie sie nazywa...

Zwirek -> przytoczyles nie moj cytat :-)

Dudivan -> ja wiem, proponujesz zwiekszenie redystrybucji...masz racje, z pewnoscia masz racje. A a'propos baseball'a - mozemy sie umowic na maly trening - cos ostatnio zardzewialy chodze, dawno nikomu nie wp... ;-))

Pierwszy Kubku !

glosuj sobie na tych liberalow, skoro musisz (bo to niemozliwe, zebys ktos chcial, musialby byc samobojca), najlepiej tych ś.p. tylko prosze nie na tego Tuska. Jak zobaczylem jego najnowasza reklamowke, w ktorej opowiada, jak w Tomaszowie plakal, bo musial stac na wysokiej scenie a oczy ludu byly ponizej jego stop i nie mogl tego zniesc i on wtedy wyrwal kable z instalacji naglosnieniowej i rwac je plakal, tak bardzo chcial sie zbratac z ludem, to sam zaczalem plakac. To jest zarazliwe. Koncze. Lece do kiosku po chusteczki.

Zwirek -> przepraszam, slepy jestem i nie czytam dokladnie, nie zauwazylem, ze pisales do Dudivana ;-)

Dudivan -> tacy z PO liberalowie jak z koziej dupy traba...na swiecie sa 2 partie, na ktore moglbym glosowac, zadna z nich nie ma 'filii' polskiej :-((

Pozdr.

Kubek, sam juz nie wiem co pisze, bawie sie sam ze soba w berka i nie moge sie zlapac. Wszyscy w gazetach, radio, telewizji tylko na Tuska i Tuska, psychoza jakas, poczuli panike po tym jak dostali zimny prysznic w parlamentarnych. Rozumiem Durczoka, komuchy placili mu za lgarstwa 60 tys. miesiecznie i Tuski zagwarantuja mu dalsza robote, bo jesli nie oni to na bruczek, przyjacielku kochanienki. Ale reszta ? A juz sobie garnitury ministerialne, premierowskie pokupowali a tu sie okazuje niepotrzebnie. Tymczasem po odejsciu od kasy reklamacji nie uwzglednia sie !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.