Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Jak się nie wie co odpowiedzieć, zawsze można podeprzeć się mediami. Można też powiedzieć "A u was biją Murzynów". A dudivan jakoś zamilkł, doczekam się może odpowiedzi?

jozwa maryn, 10 Lis 2005, 10:06

>Za obelgę splantuję cię przy najbliższej okazji... Ja załatwię sprawę tradycyjnie. Jeśli zaś nie jesteś zdolny do dania satysfakcji, cóż, wypłazujemy na niebiesko.<

Jak to się ma do kodeksu Bochdziewicza? Bo tam np. z pedałami się nie pojedynkowali (i chyba jeszcze z kimś kto nie był uznawany za człowieka honoru)... Ale czy obicie mordy - zwane tu kulturnie wypłazowaniem na niebiesko, jak rozumiem - w przypadkach ww wchodziło w grę?

Żwirek> poeto skończony ;) Jakbyś poczytał moje wpisy w innych wątakch zwykle mniej bezsensownych niż ten, to byś wiedział żem anarchista. I to była salwa z Patiomkina a nie jakiś tam shootgun. Dlatego ja tam nikogo nie płazuję na niebiesko tylko od razu przywiązuję do kotwicy i karmie nim rybki. W przypadku braku kotwicy pod ręką, mogę ewentualnie wystemplować glana na twarzy czyli też skopać ryja i bratki posadzić ;)

W twoim patologicznym przypadku skuteczne byłoby łamanie palców w imadle byś już przestał pisać te swoje rydzykowe wypocone mądrości ;)

Jozwo Marynie,

ponieważ mamy tu do czynienia w rozumieniu Kodeksu Honorowego Rozdz. III art. 29 z "obrazą drukiem", cytuję:

"Za obrażający artykuł odpowiada ten, kto go napisał i podpisał własnym imieniem, znanym pseudonimem, inicjałami nazwiska lub jakimkolwiek innym znakiem opatrzył."

Jednak pod pojęciem "znak" rozumiemy jakikolwiek bądź symbol graficzny umozliwiający jednoznaczne zidentyfikowanie osoby, jej personaliów itd. Tymczasem nie sposób skojarzyć uzytkownika "dudivana" z realnie istniejącą osobą zatem zastosowanie znajduje tu art. 30, cytuję:

"Jeżeli obrażający artykuł nie jest podpisany żadnym znakiem art. 29 określonym - to za jego treść odpowiada honorowo odpowiedzialny redaktor pisma".

W tym szczególnym przypadku redaktorem pisam jest administrator strony www,audiostereo.pl - Lukar, którego jednoznacznej identyfikacji można dokonać. Zatem satysfakcji powinien udzielić ci Lukar.

przypominam, że tzw. pomaranczowa rewolucja kosztowała USA 80 mln dolarów. Podobno bardzo tanio. W byłej jugosławi kosztowało to o wiele więcej, ale od tamtego czasu nauczyli się, jak to się robi.

Bł tylko jeden 1 maja 1957 rok ogólnopolski związany z zamknięciem POPROSTU - przynieśliśmy na wiec transparenty z hasłem NIE MA POPROSTU CZYTAJCIE PŁOMYCZEK.

Piotr.

Nowy2 dlaczego?

Zaraz po tej "rewolucji" mówiło się o tym głośno. Pomyśl kto tych ludzi koczujących na placu w namiotach żywił, kto im dał namioty, kto ogrzewał te namioty (ogrzewane były ropą-kto za nią płacił) itd. Jeżeli oni nie pracowali, musieli mieć skąś kase. Tam było wszystko dobrze zorganizowane.

>jar1

Chcę być pierwszy i dlatego w przeddzień stuknięcia okrągłej liczby postów chcę Ci, Drogi Jubilacie, złożyć najserdeczniejsze życzenia zachowania płodności i trzymania formy, i dotrwania razem z forum do dziesięciotysięcznego postu w zdrowiu, niekoniecznie w anturażu IV RP.

dudivan, 10 Lis 2005, 14:47

>Jozwo Marynie, ponieważ mamy tu do czynienia w rozumieniu Kodeksu Honorowego Rozdz. III art. 29... W tym szczególnym przypadku redaktorem pisam jest administrator strony www,audiostereo.pl - Lukar,... Zatem satysfakcji powinien udzielić ci Lukar.<

Hahaha - widzisz Jozwa - lepiej nie igrać z kodeksami bo jesli ktoś okaże się lepszym prawnikiem to przegrywasz pojedynek zanim do niego dojdzie. A trzeba było siegnąc do moich anarchistycznych metod. Glan na twarzy nie wymaga bowiem kodeksów honorowych, a nawet ustalania kto jest strona sporu ;)

Z drugiej strony chciałbym zobaczyć twój pojedynek z Lukarem. Ponieważ pistolety są nielegalne a broń biała wyszła z mody, proponuję żebyście odbyli pojedynek na słowo pisane, zaś ubitą ziemią będzie forum audiostereo :)))

A tak przy okazji to juz dawno pisałem że nicki się nie obrażają.

A myslicie że 1980 i 1989 w Polsce to były za darmo?

Poszły na to grube miliony USD - spora ich cześc przez bank watykański.

Ta wiedza jest niemal powszechna i oczywista, tylko że jakoś w Polsce nieznana. No cóż... Marionetka będzie zawsze jako ostatnia dostrzegać sznurki na których jest przywiązana.

nie chcę nikogo urazić ale KWojtyła też chyba niezupełnie tylko z powodu charyzmy został nagle wybrany papieżem zpośród niewłochów..

nagle Miłosz (skadinąd świetny) tak zachwycił świat, że dali mu nobla

itd itd

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.