Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z kolumnami KODA EX588F POMOCY!!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Witam!

Mój kolega ma problem z kolumnami Koda EX 588 F... Otóż wszystko jest ładnie, pięknie oprócz basu. Jest on zbyt długi, mało dynamiczny, powiedziałbym nawet rozlazły... Sprzęt to amplituner Technics SA-DX930, cd Technics SL-P300. Co można zrobić z tym problemem? Wiem, że najlepiej byłoby kupić nowy sprzęt i tyle, ale to nie wchodzi w grę... Czego to może byc wina w tym zestawie? Czy winne są kolumny, czy może jakis inny element? Będę wdzięczny za pomoc...

https://www.audiostereo.pl/topic/21632-problem-z-kolumnami-koda-ex588f-pomocy/

Twoje pytanie to tak jakby ktoś utyskiwał że jego Daewoo Lanos nie ma odejścia:)

Można się zastanawiać czy ktoś ma na myśli ogólną cechę tego modelu czy akurat przydałość tego danego egzemplarza jednak tak się składa że musisz sprecyzować czy słyszałeś żeby te kolumny gdzieś ( z czymś) grały lepiej...

Można pokombinować z akustyką albo ze wzmacniaczem, czy zatkaniem bass reflexu ale te kolumny mają prawo tak grać właśnie dlatego że kosztują ile kosztują:(

W sumie to Lanos też nie jest drogi a jeździ:)

Ja mam Daewoo Tico:))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.