Skocz do zawartości
IGNORED

dwa pytania...

lolo

Rekomendowane odpowiedzi

1. W nowym HFM pokazała się informacja o nowej integrze polskiego producenta. Integra nazywa Jazz a producenta Sound Art (chyba nic nie przekręciłem). Moje pytanie jest czy ktoś już miał okazję słuchac tego wzmacniacza? Czy ktoś zna namiary na producenta lub salon gdzie to coś stoi? Ciekaw jestem jak cholera. Wygląd ma dopieszczny i przypomina wzmacniacze BATa po dodaniu boczków z drewna :))) Ciekawe czy podobnie gra :)

2. Drugie pytanie przede wszystkim do jozwy (ale jak ktoś coś wie to także proszę o odpowiedź). Chodzi o Nottingham Spacedeck. Ni cholery nie mogę namierzyć recenzji tego ustrojstwa. A Nottingham właśnie dorobił się polskiego dystrybutora więc zastanawiam się czy ruszyć tyłek czy nie. Miałeś jakieś doświadczenia z tym TT lub przynajmniej coś Ci się obiło o uszy?

Mucho gracias amigos

https://www.audiostereo.pl/topic/2168-dwa-pytania/

Ano gralo to z Totemami Model 1 i ze srednim CD (CA500SA) Troche bajerow (stozki, kilka standow Stand Art). Pokoik 19m2 srednio wygluszony

Przestrzen i dynamika na bardzo dobrym poziomie....kolumienki zniknely calkowicie a dzwiek byl bardzo duzy i wypelnial wszystko. Bas jak na monitorki byl przeogromny i swietnie kontrolowany....niestety przy tym odsluchu nie mielismy dobrych podlogowcow

Ps Jazz byl prototypowy a glowny cel to mial byc wybor standow.

https://www.audiostereo.pl/topic/2168-dwa-pytania/#findComment-28942

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.