Skocz do zawartości
IGNORED

Butler MONAD-idealny wzmacniacz na 300B?

americano

Rekomendowane odpowiedzi

Americano->>>

Zgadzam sie z Toba w 100% co do Pana Gonczarowskiego, powiem nawet ze nie myslalem ze tak dobrze to zagra, biorac pod uwage przecietne nawet tanie elementy i zarozumialosc jego. Sprzedal 20 par i mysli ze rewolucje zrobil w Japonii LOL.

W kazdym badz razie bedzie u mnie z swoimi trumnami w przyszlym, miesiacu napewno zagraja jescze lepiej. On uzyl tanie Krelle po to zeby pokazac co te kolumny potrafia z przecietna (slaba) elektronika.

Cena jest RIDICULOUS powiedzialem jemu to i ze jest rowniez silna konkurencja, to on stwierdzil ze Wilson, Avalon i JM lab to garbage w porownaniu z jego majstersztykiem i to zadna konkurencja....naprawde mlody gosc hmmm jeszcze nie byl "around the block"

Butler dla mnie tam bylo zawsze za glosno, dzwiek bylo malo refined i grainy za kazdym razem slyszlem lomot zadnego polotu, jestem rozczarowny.

Podobal mi sie Avantgarde z Thor Audio (nie jestem fanem tej elektroniki) ale grala wspaniale na moje plycie, tak sie podobalo chlopakom ze im jedna zprezentowalem :-), w Piatek Walker'a pokoj z Verity Audio Sarastro byl SPLENDID kolejny dni juz nie bylo tak wspaniale Lloyd za duzo grzebal przy swoim arm LOL

Masz nowa SUPER STAR w Denver redrockaudio.com ;-) Co wiesz o tej manufakturze?

Pozdr.

“I drink a great deal. I sleep little and I smoke cigar after cigar. That is why I am in the two-hundred percent form” Winston Churchill

Najlepszy dzwiek na SHOW pierwszego dnia he,he

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

“I drink a great deal. I sleep little and I smoke cigar after cigar. That is why I am in the two-hundred percent form” Winston Churchill

Lacrimosa

Red Rock monobloczki dobry zestaw, fakt, no i wstegi! To co lubie: tube + ribbon ;)

Poznalem czlowieka ktory je robi na spotkaniu Colorado Audio Society. Pokazywal mi plytke do nich. Mily czlowiek i ma pojecie.

A jeszcze dodam, ze sluchalem tych monoskow na duzych SoundLabach u Ala Stiefela i dawaly rade. Elektrostaty nie moja bajka, ale w pewnych aspektach bylo super, sluchalismy tez Dead Can Dance z analogu wlasnie Walker Audio i pojawila sie magia jak na moich wstazkach ;) To, ze Red Rock tak zagraly z elektrostatami - bardzo dobrze o nich swiadczy. Solidne wzmaki a do tego refined.

americano

Ukryta Zawartość

O tym sklepie pisałeś ?

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.