Skocz do zawartości
IGNORED

Kable sieciowe ARTECH

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

a oni robia sieciówki???

bo na ich stronie tego ni ma...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

poza tym znając sieciówki z US gwarantuję ci, że rodzima myśl techniczna działa lepiej

no.... chyba, że chodzi o sieciówki Transparenta

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 1 rok później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Mam Thundera podłączonego do subwoofera.Wykonanie to pierwsza klasa światowa.Jeśli chodzi o brzmienie to nie robiłem żadnych porównań z innymi sieciówkami bo kabel ten jest podłączony do suba od samego początku.W każdym razie w pomieszczeniu 15m2 żadnych problemów z basem niema.Powiem więcej,miska mi się uśmiecha szeroko gdy grają w kd.Do stereo ich nie używam więc kończę temat.Pozdro.

Ukryta Zawartość

Kontakt z tą firmą jest bardzo przyjemny, do końcówki Pan Andrzej Rymaszewski proponował Thundera lub tańszego PRO - oba wielokrotnie kupowane do Primare, ze wskazaniem na Thundera, absolutnie nie wciskał na siłę droższych kabli w stylu Deep Breath, co zapewne inni sprzedawcy by uczynili.

zyzio, 4 Gru 2006, 10:07

absolutnie nie

>wciskał na siłę droższych kabli w stylu Deep Breath, co zapewne inni sprzedawcy by uczynili.

A w istocie, konkurencja,tyż nadmorska,czyniła,czyniła.....

Mialem Silver Shine i Deep Breath - u mnie lepiej sprawdzil sie kabelek Nykiela, ale i tak pozostalem przy kablach V. Ogolnie Artech robi bardzo pozytywne wrazenie, jakosc wykonania na 5+. Jesli ktos jest z wawy kabelki mozna pozyczyc w Audiofilu na ul Boya

Michal

zyzio, 3 Gru 2006, 15:20

>do końcówki mocy podłączaym wprost do gniazdka w ścianie <

Żartujesz? Tak bez niczego, z Primare do gniazdka w ścianie??? Bolcem w dziurę???

Ależ Ty hardkorowiec jesteś :)))

PS. Ładne wtyczki, jak na 22,50 z TME.

• 8 miesięcy później...

...ale jakby były angielskie... to pewnie byłyby hi-end...tak to jest z nami polakami...hehe

"cudze chwalimy,swego nie znamy"

ale może jakiś użytkownik sie wypowie,bo gdybanie to jest ...g.... warte.

najważniejsza jest opinia użytkowników , przynajmniej dla mnie.Producent to zawsze zachwala ,a i na forum znajdzie sie jakiś leszcz który coś tam słyszał ,czy mu mówili czy coś innego...hehe Zawsze mnie śmieszą takie opinie.

nikogo nie chce urazić, ale tak naprawdę liczy sie krytyka konstruktywna tylko ona dodaje jakieś spektrum wiedzy.

daje do poczytania..nikt zbytnio nie chce go nawet kupic bo nie dosc ze firma w domu u kowalskieo to na dodatk ma skrzyneczki voodoo:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.. blady99<

No tak . a jak tam cieniówka lapp...hehe

nie bardzo rozumiem...wypisał pan piękny opis posiadanego zestawu.. faktycznie wspaniały zestaw rotela.

okablowanie towarzyszce też obleci-choć słyszałem podobny zestaw na kablach audioqesta.. OPROCZ tej sieciówki lapp...co pana skłoniło żeby do tak fantastycznego rotela wpiąć taką "badziw".

jak mój znajomy "posiadacz takiego samego wzmacniacz" to przeczytał to sie za głowę złapał.

z kablami to sprzęciwo jest warte z 15 .000 pln ,a tu marna -psująca wszystko sieciówka za 50 pln.

Tak naprawdę myślę że opisywany zestaw to pozostaje w sferze twoich marzeń...

patrząc przez pryzmat takiej sieciówki i samouwielbienia z posiadania jej to faktycznie wszystkie sieciówki to "..g...."..

hehe.

lukasmily...

bo ja poprostu w sieciowki nie wieze. patrzac na to ze podobno Neel tez robi na lapp kable, to po co mi cos lepszego.tymbardziej ze kupilem je tylko poto zeby zastapic zwylka sieciowke czyms co porzadnie w miare wyglada.:)))

• 2 lata później...

Po co stosować jakieś degradujące dźwięk sieciówki?

A wyrwać kabel podtynkowy ze ściany, dorobić wtyk IEC i mamy hi-end za darmo. Nawet najlepsza i najdroższa sieciówka nie jest tak dobra, jak jej brak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.