Skocz do zawartości
IGNORED

32WB842S- znów dostępny cena poniżej 3K

artutra

Rekomendowane odpowiedzi

LINK:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Artur

p.s. kupiłem ten model niedawno w Domarze za 2820 zł.

Jestem bardzo zadowlony

Ukryta Zawartość

na 99% nie ma, locoloco wspominał o tym kiedyś a ja powtórzyłem za jego postem, że obsługuje HDTV. Podobno informacja ta pochodziła z francuskich materiałów dot. tego telewizora. Po reklamacji jakiegoś klienta, który stwierdził, że nie obsługuje HDTV locoloco ma przeprowadzić test jak tylko 842 dotrze do jego sklepu. Ale po tych sygnałach wniosek raczej taki, że nie obsługuje. Niestety.

• 4 tygodnie później...

właśnie się dowiedziałem, że w Domarze wcale nie są pewni czy ten transport w ogóle dojedzie. Niestety z dnia na dzień mam coraz gorsze zdanie na temat polskich sklepów internetowych (a sądząc po opiniach krążących w sieci nie jestem w tym odosobniony). Kompletne dyletanctwo w biurach obsługi klienta, o dziale zamówień nie wspomnę. Nie wiedzą co mają, informacje podane online nieaktualne, nie potrafią w przybliżeniu podać terminów dostaw, co gorsza potwierdzają przyjęcie zamówienia i wpis w kolejkę oczekujących na dany towar, a potem po 3 tygodniach (!) przypadkowo dowiaduję się, że w ogóle na niej nie figuruję. Wszystko odbywa się na zasadzie "Może, w przybliżeniu, spodziewamy się" czyli pobożnych życzeniach. Wyjścia są dwa: albo nadal polski rynek i klienta traktuje się wśród producentów po macoszemu (specjalnie bym się nie zdziwił) albo polscy handlowcy są do bani (co też nie jest w większości dziwne). Niby parę zł taniej niż w normalnym sklepie, ale ile się trzeba naużerać, żeby wyłuskać najprostszą informację to Twoje. Dopowiem jeszcze, że w co najmniej połowie nie raczą w ogóle odpowiadać na e-maile czy proponowane przez siebie formy kontaktu typu gadu-gadu czy skype. Niemieckie czy inne europejskie sklepy działają wg normalnych zasad na szczęście.

witam

Fakty są takie

Thomson postanowił sprowadzić TV 32 WB 842. Przyjmował zamówienia na te telewizory.

Spore zainteresowanie spowodowało obcięcia ilości zamówień. Zamówienia zostały powtierdzone co do ceny.

Terminy co raz się zmieniały.

W między czasie okazało się ,że jakaś partia wjechała do kraju i została podzielona / chyba wg. nikomu nie zananych - zasad./

Pracownicy - nabrali wody w usta. I jak w czeskim cyrku -nikt nic nie wie. Może będa - moze nie.

Ale pojawiły sie drożej - w jednej z sieci.

My czekamy

pozdrawiam

Chyba już nie będzie tych tv:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Na dzien dzisiejszy Thomson ma 2 szt na stanie i jeden jedzie do jednostki wojskowej a drugi do MM a nastepna dostawa bedzie dopiero na grudzien przed swietami. Abstrahujac od tego trzeba zauważyć że dawny Thomson juz nie zajmuje sie telewizorami tylko pozycza chinolom swoja nazwe. Tak naprawde, na dzien dzisiejszy to to sa telewizory TTE. Wiem powyzsze z pierwszej reki.

TTE = TCL Thomson Electronics.

Thomson nie pożyczył lecz w czerwcu 2004 poprzez wymianę akcji między TCL i Thomson powstała nowa firma, właśnie TCL Thomson Electronics. W 2005 cztery główne zakłady produkujące kineskopy (we Włoszech, Chinach, Meksyku i Piasecznie) zostały sprzedane Hindusom - firmie Videocon.

TTE pozostała jedynie mała fabryczka kineskopów we Francji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.