Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie (Marantze i inne)

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

jak chcecie to mogę Wam podrzucić swojego mocno tuningowanego Marantza CD6000. Sam nie mogę przyjechać bo mieszkam w W-wie (zwłaszcza w środku tygodnia), ale PBOR jest z Krakowa więc może dałby się namówić, żeby go do Was dostarczyć.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

bardzo chetnie:):):) zatem panowie prosze pisac co kto przyniesie i robmy wreszcie to spotkanie:P

ja - Akai CD 79

micmar - Marantz PM 84

zafop - Marantz CD 6000 po upgrade

trzeba jeszcze jakies kolumny... AA Dione podobno za male... jakies propozycje????

>discomaniac71

My się widzimy dziś wieczorem - jeśli uznasz, że cokolwiek z mojego sprzętu jest godne posłuchania ;-), to jestem do dyspozycji. Tak czy siak, piszę się na spotkanie.

>gipsy2

Może chciałbyś się pochwalić robionymi przez Ciebie moimi kolumnami? Chętnie udostepnię, jeśli załatwisz ich transport (jestem zbyt leniwy, a swoje ważą bestie :-P)

zwolennik łagodności

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Adam (jesli moge mowic po imieniu) masz zacne zrodelko - PD-S 802 po upgrade - mysle ze chetnie porownam moje Akai bez upgrade i Twojego Pioneera do drogich wspoolczesnych konstrukcji... Moje Akai porownywalem juz do MF A 5 Coplanda CDA 822 i Marantza CD 17 KI. Wypadlo... Hm... Bardzo pozytywnie... W tym przedziale cenowym niczego sie nie boi. Pozdrawiam i do wieczora.

Heh, nikt z Krakowiakow nie mialby jakiegos fajnego wzmaka do okolo 400PLN na zbyciu, ktory ladnie spisalby sie w brzmieniach rockowych? To by byla naprawde duza motywacja dla mnie, zeby pojawic sie na takim spotkaniu =]

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Michal zatem zapraszam do mnie na poczatku tygodnia - jutro gypsy2 modyfikuje moje kolumny - w planie mam zakup jego produktu:):):). Podaj mi swoja komorke na priva.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Chcialbym bardzo podziekowac Lenamowi za dzisiejszy odsluch i przyjecie z jakim spotkalem sie ja osobiscie i ojciec ktory ma za soba dluga przygode z muzyka i czesto slucha sprzetu razem ze mna.

Sluchalismy kolumn zrobionych przez gypsy2 a sprzetem towarzyszacym byl mocno modyfikowany CD Pioneer PD-S 802 preamp lampowy i monobloki Toshiba Aurex.

Kolumny gypsy2 graja znakomicie i nijak nie moge ich porownac do wielokrotnie drozszych modeli sluchanych w Nautilusie i Top HiFi bo sa po prostu lepsze i to w kazdym calu. Lukasz moje gratulacje - chcialbym posluchac drozszych konstrukcji Twojego autorstwa.

Pozdrawiam sedecznie zarowno Lenama jak i gypsy2.

Świetnie;))) niedawno piszę na forum,ale dość długo czytam,też mieszkam niedaleko Krakowa,może i ja byłbym

wreszcie gdzieś mile widziany...Mogę się dopisać do listy?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.