Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie (Marantze i inne)

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

>discomaniac71

Dzięki za miłe słowa, mnie było bardzo przyjemnie Was gościć, a już za komplementy, jakimi obsypaliście moje brzmienie, powinienem Tobie chyba sprawić jakiś prezent ;-))

>gipsy2

Łukasz - Twoje dzieło naprawdę się podobało! Tylko nam chłopie nie wpadnij w pychę i rutynę! :-P

zwolennik łagodności

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Lenam miedzy komplementami a komplementami jest roznica - zwlaszcza takimi ktore mowi sie kobiecie:P My tylko ocenilismy to co slyszymy i to szczerze. I szczerze powiem Ci ze PD-S 802 bedzie gral jeszcze lepiej jak wymienisz clocka - obaj mielismy wrazenie ze do nietungowanego Akai CD 79 jednak troche mu brakuje w tej chwili. Monobloki graja niezle zwlaszcza za ta cene ale przydalaby sie wymiana kondow. Choc musze jeszcze raz przyznac ze Twoj zestaw nawet w tej chwili gra bardzo dobrze. Na pewno juz niedlugo bedzie gral jeszcze lepiej. Jako calosc moze zawstydzic konstrukcje duzo drozsze. Pozdrawiam serdecznie.

Zresztą, w ogóle przydałoby się więcej forumowiczek-audiofilek. Nie mam tu na względzie jakichkolwiek niecnych konceptów (gdzieżby tam!), ale po prostu obecność niewiast korzystnie wpływa na... no, na wszystko: estetykę pomieszczenia (a może i akustykę?), maniery bywalców, elegancję wokabularza.

Panie drogie, śmiało, czekamy!

zwolennik łagodności

>paulinka: >alez sie czuje wywolana do odpowiedzi ;-)

Szarmancko prosimy o wskazanie optymalnego/ych terminu/ów (dnia tygodnia, daty). Od jakiejś propozycji musimy zacząć, więc zasugerowałem, aby była to propozycja naszej Rodzynki.

>discomaniak71

mniemam, że moja Małażonka przyjęłaby z ulgą fakt, że zanudzam kogo innego audiofilskimi wynurzeniami :-)

zwolennik łagodności

Ależ Paulinko, wręcz przeciwnie, powtarzam, będą Ci wdzięczne, że z heroicznym poświęceniem bierzesz na swe ramiona audiofilską manię małżonków. Statystyczna nieaudiofilka po ok. 5 minutach konwersacji audiofilskiej ma rozłączone zabezpieczenia recepcji :-)

zwolennik łagodności

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

OK to ostatecznie kto jest chetny i co moze przyniesc? Ja Akai CD 79 - przdaloby sie jakies drogie wspolczesne zrodelko - powyzej 10.000zl - do porownania. Michal (micmar) Marantza PM 84. I co dalej?

Jestem w stanie przyniesc modyfikowanego CD53 Marantz.... a jakby ktos jechal samochodem koło miasteczka studenckiego AGH to moze i Gainclona bym podrzucil... choc nadal jest w baaaaardzo hmm.... "prostej" wersji -bez obudowy:)...

hmm - ja mogę przytachać przetwornik thety - ino on nie jest wspólczesny bo ma chyba 12 lat ;) - tylko, że przydałby się do tego dobry transport (mam GDL ale nie dam rady zabrać dwóch klocków ze sobą :( - chyba, że będzie ktoś dysponował autem )

Witam,

Bardzo chętnie pisałbym się na to spotkanie. Sprzętów niestety nie mam żadnych ciekawych które mógłbym ze sobą zabrać ale za to (to głownie do olekbiker'a i josef'a) dysponuję samochodem (nie duży, ale parę klocków może się zmieścić)

Ponieważ nie mam w tej chwili nic ciekawego ze sprzętu do zaoferowania, a chcę się przyczynić, zatem oferuję transport w granicach Krakowa. Jeżeli ktoś będzie miał problem z dostarczeniem jakiegoś fajnego klocka, to niech pisze do mnie na e-mail, ustalimy detale: wplus [malpka] go2.pl

zwolennik łagodności

Pamiętam, że mnie zachęcałeś do jej pokazania, ale właśnie wczoraj oddałem ją do instalacji nowego zegarka i nie mam pojęcia, kiedy będzie gotowa :-((

zwolennik łagodności

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

No to co panowie kiedy robimy odsluch????

Paulinka nie martw sie - z tymi zonami to byl taki zart - prawde mowiac chodzilo mi o to ze obecnosc kobiety w towarzystwie oczyszcza atmosfere i powoduje ze lepiej sie dyskutuje. Rozmawialem z Michalem z AA - jego kolumny beda na jednym z naszych odsluchow wiec na pewno ich posluchasz. Pozdrawiam.

>>discomaniac71

Może po prostu zaproponuj jakiś nieodległy termin i zobaczymy, czy się wiara dopasuje. Ja - jako przedstawciel wolnego zawodu - mogę zawsze :-))

zwolennik łagodności

Borygo2- no ladnie ladnie:))

Ja mieszkam w kapitolu- DS14... pisz do mnie na maila- spotkamy sie:)- a raczej Ty wpadniesz do mnie na odsluch- bo wszystko mam u siebie!!:) czekam....

Co do spotkania- prawie kazdy wieczor mi pasuje (choc nalezy pamietac, ze sesja zbliza sie milowymi krokami).

olekbiker

No to jaja, pewnie cie nawet z okna widze hehe.

Wpadne co by nie, napisz czego to bedziemy sluchac, moze moje XG+XT19 przywleke :P

iAMP, iPSU, iSMPS i kto tam wie co jeszcze :D

Widzisz, disco, nie lepiej to było do mnie przyjechać, jeszcze byśmy Cię do domu odwieźli. Ale Ty Sony pogardziłeś i się na Marantza uparłeś. A teraz klops.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Ej Piotrek Sony to sluchawki a Marantz to wzmak:):):) Sony nie pogardzilem - nie mam zdania dokad nie poslucham. Aktualnie mam HD 600. A co do Marantza: pierwotna idea spotkania byl nieszczesny PM 75 teraz jednak chcialbym zeby pojawily sie rozne konstrukcje w tym przede wszystkim DIY (zwlaszcza kolumny). A tak a propos jak befdziesz mial czas chetnie sie spotkam - pozdarwiam.

PS Wtedy rzeczywiscie nie moglem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.