Skocz do zawartości
IGNORED

to najnudniejsze forum na swiecie

porter

Rekomendowane odpowiedzi

no to przynajmniej się dowiedzieliśmy że Andrzej jest najstarszym aufiofilem świata

:-)

sorki Andrew

co do dźwięku to więcej chodź na koncerty w filharmoniach a mniej do kina

Dopiero teraz mogę coś odpowiedzieć.

Nie wydaje mi się że to forum jest "najnudniejsze" ani nawet nudne. Nie tworzą go tylko konstruktorzy, muzycy czy jakieś wybitne osobistości nie z tego świata, tylko normalni ludzie słuchający muzyki. Należą do tej grupy której zależy na jakosci odsłuchu, zwracają większą uwagę na sprzęt i mają generalnie lekkiego "hopla" na tym punkcie. Tematy są różne, i bardzo dobrze. Każdy kto tu trafi, (jeśli chce) może znaleźć coś co mu odpowiada. I dodać cos od siebie. Czy to będzie opinia dot muzyki, sprzętu, opis swoich doświadczeń, zakupów - to może komuś pomóc. Kiedy padają adresy i namiary dostępne w gazetach to chciałbym zwrócić uwagę ze te gazety nie kosztują mało, przecież nie tylko te wydawnictwa się czyta. Są na tym forum ludzie którzy nie mogą sobie iść do empiku kiedy im się zachce. Wyważanie otwartych drzwi i spędzanie wielu godzin na szukaniu informacji nawet w Googlach nie musi być najlepszym sposobem na znajdowanie wiedzy. Więc dla nich takie inforamację są najbardziej cenne.

Pytania i prośby o radę są różnej jakości, ale przecież nie każdy musi orientować się w tej całej technice itd. Przypadki lenistwa (pomijanie wyszukiwarki) są na bieżąco wyłapywane przez takie osoby jak Hiena które akurat mają więcej czasu i śledzą co się dzieje.

A tak piętnowany humor raptem pojawia się w jednym/kilku z setek wątków.

Jest grupa osób na forum która faktycznie często zabiera głos, ale nie wydaje mi się żeby jakoś wybitnie zajmowała się niszczeniem innych gości.

Forum jest fajne ale trzeba mieć też dystans do tego co się tu dzieje.

• 3 lata później...

>porter

>przygladam sie temu forum od dluzszego czasu, od kilku dni jestem nawet jego uczestnikiem. powiem

>szczerze - szkoda chyba czasu.

[...]

To forum NIE jest nudne. Nudne są jedynie wątki zakładane przez:

- nudziaży Twojego pokroju, którzy po 20 pytają o to samo,

- albo upartych malkontentów, którzy dla odmiany pytają o coś, potem robią swojemu (np. kupują urządzenie bez odsłuchu), a potem rozdzierają szaty że to coś nie gra tak jak oczekiwali.

Przykład z ostatniego tygodnia:

"Kupiłem kable. Są niebieskie, wyglądają pięknie, więc grać pewno będą tak samo".

Idź się wyczochraj. ;)

deep

o rany deep, nie unoś się tak, ten wątek zostął wygrzebany przez Dreamer_1 i jest z 2003 roku, jak i wypowiedź portera, który jak wynika z "o mnie" pewnie od tego przestał korzystać z tego Forum

dobre :)

Zgodzę się z porterem

Dominują w zakładce Stereo takie ciekawe tematy jak:

-Spotkania na Mazurach

-Spotkanie w Krakowie - lista obecności. Za braka audiofila wykluczenie z forum

-Kiedy nowy "Magazyn Hi-Fi"?- żebym tylko zdążył kupić

-pokój Elberotha w TVN Turbo- forum "kto was tak urządził?"

-Problem legalności nagrań wałkowane do znudzenia kopiować czy nie

czy

-to najnudniejsze forum na świecie a nie prawda jest świetne

i tak audiofile jak coś wiedzą to nie powiedzą

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.