Skocz do zawartości
IGNORED

to najnudniejsze forum na swiecie

porter

Rekomendowane odpowiedzi

przygladam sie temu forum od dluzszego czasu, od kilku dni jestem nawet jego uczestnikiem. powiem szczerze - szkoda chyba czasu. dyskusje do niczego nie prowadza i najczesciej spelniaja funkcje fatywne. szybko tez zorientowalem sie, ze wiekszosc audiofilow na tym forum to audiolife-gawedziarze. nie dziwie sie, ze redaktor Stryjecki z mniej lub bardziej maskowanym rozbawieniem traktuje co poniektorych panow. w dodatku ciagle tych samych, bo forum jest zdominowane przez kilku uczestnikow, ktorzy potrafia kazdy watek sprowadzic na kompletne dno, a kiedy uznaja, ze jest jeszcze za malo smiesznie, to sprzedaja niewybredne dowcipy o mulatach i murzynach. fe!

https://www.audiostereo.pl/topic/2191-to-najnudniejsze-forum-na-swiecie/

Jeśli szukasz rozrywki nienudzącej się to idz do kina,na spacer i co tam jeszcze chcesz ;O)

Ja szukam tu-mam na mysli forum ;o)- informacji ewentualnie porad i takie tu znalazłem!!!

Hasło ciągle aktualne: Forum,forum ponad wszystko ;o)

Skończyłem houk

porter napisał:

"listy przebojow w stacjach komercyjnych? bez zartow! temat niegodny audiofila i melomana. ale pobic piane - mozna. czemu nie... "

rozumijąc w twoich kategoriach o czym i jak sie dyskutuje na tutejszym forum, smiem stwierdzic ze niedaleko ci do tego, co nie tak dawno skrytykowales.

porter ... idź odpocznij trochę i wróć do nas jeszcze ... widocznie forum nie spełniło Twoich oczekiwań, ale powstaje pytanie czy forum powinno dostosowac do Ciebie czy tez może odrotnie? Nie chodzi o to żebyś brał udział w dyskusjach które są dla Ciebie z różnych względów nie do przyjęcia, ale o to żebyś wybierał z tego froum to co Cię interesuje i coś Ci daje ... porter czy chcesz czy nie Twój post jest prowokacją a to mądrą dyskusją nigdy się nie kończy ... idź odpocznij i wróć do nas...

Pzdr.

Do reszty: Panowie dajcie mu spokój niech chłopak odpocznie ... zaszczuć człowiek a nie problem tylkoodkręcić się tego później nie da...

do porter

Nie jest tak żle, a że nie zawsze mówi sie o rzeczach wzniosłych - tak juz jest.

Zadając pytanie zawsze ktoś Tobie pomoże - poda adres, poradzi,...

Jak dla mnie to jest najciekawsze i najbardziej pomocne forum w Polsce i nie tylko.

Pozdrawiam

mialem nadzieje, ze ktos jednak zastanowi sie nad jakoscia tego forum... a teraz widze, ze wszyscy raczej powinni sie zastanowic glebiej. audio nam sie nie, hi-fi nam sie nie podoba, creek nam sie nie podoba, porter nam sie nie podoba... megalomania czy co?

to forum jest pomocne? wymieniacie sie numerami telefonow, ktore sa w kazdym magazynie audio, a na wiekszosc pytan mozna znalezc odpowiedzi wystukujac odpowiednie haslo w googlu. jedyne, czego sie tutaj dowiedzialem to to, ze mozna sie tu wypowiadac ze znawstawem o muzyce posiadajac 50 plyt, a o sprzecie - zakupiwszy wczesniej zestaw za 6 tys.

=> porter

Tak to jest jak nie mamy na jakis temat pisac to se pogadamy na inne.

Takie to juz znas bratnie dusze Slowianskie ...

A ze muda jest ... znaczy trzeba cos rozruszac towarzystwo ...

Strzel jakis fajny temat, a nie .... nudne forum

Sa jeszcze 3 inne wiec mozesz sie przeniesc

Do CA i Creeka nic nie mam.

Na Cambodzy jakis czas temu sluchalem CD

porter - a moze tak choc odrobine konstruktywnej krytyki - ja rozumiem, ze cos Ci sie moze nie podobac - masz do tego pelne prawo, ale sprawa jest prosta - dajesz propozycje jak to poprawic, badz przestajesz sie tu pojawiac i znajdujesz sobie inne, bardziej "audiofilskie" z Twojego punktu widzenia forum. Taki sposob prezentacji Twojego pogladu moze prowadzic jedynie do konfrontacji - wiec gdzie tu sens Twojej wypowiedzi??

no dobra, porter, stwierdziles, ze tu nudno, ok, ale co chcesz osiagnac??

bo nie do konca rozumiem o co ci chodzi, jaki jest cel tego Twojego bicia piany? Ktos Cie ma przekonac, ze warto tu zagladac? Jesli Ty uwazasz, ze nie, to Twoja sprawa, mysle, ze bez Ciebie to forum tez bedzie istniec, tak samo dobrze jak i z Toba...

a mi się czasami podoba... :)

można zaobserwować tzw. paradoks Veblena... kiedy towar drożeje (amplifon) popyt na niego rośnie :D snoby ruszają do akcji - czym droższe, tym bardziej elitarne hobby ;) tylko, że ok. 20-30% ludzi posiadajacych dobry sprzęt nie ma pojęcia o dźwięku a jedynie gruby portfel i odpowiednią pozycję społeczną :D

panowie, ale fakt jest faktem, jedna prawidłowość zauważyłem - jak pojawi się prowokator, wszyscy maja bardzo dużo do powiedzenia. poprzedni taki wątek zainicjowany był przez CCCP, który zresztą chyba nawet odpowiedzi nie czytał... a po to nerwów strzępić...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.