Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki Wzmacniacz do 350zl?

wronka

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli nie jesteś zbyt wymagający do 350 zł możesz kupic coś co pozniej łatwo sprzedasz- poszukaj jakiejś Yamahy albo starego Harmana. Ja obecnie mam 2 amplitunery yamahy kupione po 250 zł - tj. RX330 czarny i RX350 srebrny - bardzo ładne zresztą. Wcześniej za około 100 zł udało mi się kupić starego harmana Kardona HK 330 - ładnie wyglądał i grał też przyjemnie jak dla mnie. Jakiś ampli denona można kupić - te rzeczy łatwo sprzedać gdy już będziesz miał trochę wiecej kasy na coś wymarzonego.

Jestem!!!Ale nie chce kupowac głośnikóf do pc za pare 100:)Bo zato złoże nawet słabe ale lepsze stereo!I chce kupic jak njalpeszy wzmaco w tej kasie:)aby potem nie pluć sobie w gębe

Bierz Diore WS 504, nie dość że mocna to jeszcze tania w eksploatacji. No i zawsze sprzedasz, nawet ostatnio jest problem, zby kupic na Allegro. Ceny nawet skoczyły do 350 zł. Naprawde polecam, mozesz przy niej sam cos podłubać a jak sie popsuje to naprawa nie bedzie wiele kosztowała. Mam ten wzmak i gra całkicie przwoicie i naprawde ma dużą moc. Ja jestem zadowolony.

No to nawet nie jest wiekowe lecz prawie nowe. Za całkiem nowy chciano by chyba więcej. Sporo razy tu o nim było i wystarczy poszukać. To prawie to samo (także z wyglądu) co Koda KD-261. Wrzuć w wyszukiwarkę i sporo wyskoczy. W tym przedziale cenowym rzecz chwalona.

• 2 tygodnie później...

-Luxman L-210, L-230 do 200zł

-Pioneer A-400X do 300zł

-starsze Yamahy z podświetlanymi kwadratowymi przyciskami do 150zł

-Harman Kardon HK-610 do 200zł

-NAD 302 do 300zł

Te wzmaki miałem i byłem zadowolony, więc polecam.

Pochodź po komisach i lombardach. ( w lombardach mają często pochowane świetne rzeczy w śmiesznych cenach, tylko trzeba regularnie je odwiedzać i pytać co mają ). Giełda Wolumen to też niezła opcja. Allegro też może być, ale jest trochę drogo i nie można sprawdzić sprzętu przed zakupem. Nie wiem jak jest np. w Warszawie, ale odwiedzałem niedawno lombardy w Olsztynie i Elblągu. Półki uginają się tam od sprzętu za śmieszne pieniądze np. Pioneer PDS-701 za 99zł, amplituner Pioneer SX-304RDS +pilot za 299zł itp. Nic tylko wykupić to i dać na Allegro.

Pozdrawiam

Zainteresowanym podaję kilka nr telefonów do moich ulubionych lombardów:

Olsztyn:

-089-535-3078

-089-534-0673

-089-534-0362

-0601-614896

Elbląg:

-055-234-9406

-055-232-4046

-055-236-9098

wronka

Dla Ciebie Koda 261 na Allegro za 370 zł:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ceny nawet skoczyły do 350 zł. Naprawde polecam, mozesz

>przy niej sam cos podłubać a jak sie popsuje to naprawa nie bedzie wiele kosztowała.

Ja swoja WS 704 sprzedalem w pierwszy dzien po wystawieniu za 420 zl + koszta... ;-)

Ale moim zdaniem, jezeli trafisz na zadbany egzemplarz - warto. Diorka nie gra efekciarsko, ot zwyczajnie sobie pogrywa... Ale jak ja sprzedasz i wrocisz do poprzednio posiadanego jakiegos japonca do ok. 1,5-2KPLN, np. Onkyo, Yamaha, czy innego, to uznasz... ze bardzo Ci Diorki brakuje ;-) Mily wzmaczek!

Pozdrawiam,

Lete

Hazel ciesz się, bo masz świetnego wzmaka. Miałem go też i byłem zadowolony. Gałkę można zamówić w serwisie, a jak powiedzą, że nie da rady to się postaw, bo wszystko da radę. Pewnie zapłacisz stówkę lub więcej :-(( ale warto, bo kalectwo espritom raczej nie przystoi. Z drugiej strony nie rozumiem jak można nie dbać o dość drogi w końcu sprzęt. No, ale dzięki temu masz go tanio :-)

Po części do SONY mozna uderzyc tutaj:

Ukryta Zawartość

Maja nawet plyty glowne do sprzetów i chwala sie ze sprowadza wszystko.

Ukryta Zawartość

krzylo

Ja przypadkiem wpadłem na tego Soniacza :D Tata powiedzial ze moze mi kupic wzmacniacz do 350zł.. Miałem Altusy i miniwieze AIWA 2x18 wat do tego.. a ze mazylem zawsze o wzmacniaczu napaliłem sie zeby kupic jakis =) pojechalem z tatą do audio komisu ale niestety niemieli nic tanszego niz 400zł =( Załamany (dalej napalony) nieodpuscilem tak łatwo i jezdzilem z tatą po lombardach. Az trafilem na tego o to Soniacza. Cena początkowa byla 360zł a ze mój tata sie utargował to kupiłem go za 270zł Sprzedawca podłaczyl go pod Altusy 300w jak podgłosnił na polowe to odrazu mi sie spodobał :D Wtedy niewiedzialem co kupuje. Sprzedawca jedynie co mi mówił to ze wersje ES są bardzo dobre i mu zal jest go sprzedawac :D Ale kupiłem.. Przywiozłem do domu pierwsze co to podłaczylem porypałem muzą(bylem zadowlony bardzo) wogule inny dzwiek :D Tylko mnie zdolowalo ze ma troszeczke slaby basik =( a ja uwielbiam tak zwany łomot :P Ale w winamie sobie to juz ustawilem.. wiem ze winam niejest dobrym korektorem ale narazie go uzywam :) Chodź wzmacniacz posiada troche rysek na obudowie to mi nieprzeszkadza w sluchaniu :D Potem odkręciłem obudowe i poczyscilem z kurzu :)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.