Skocz do zawartości
IGNORED

Cordial polegl...

lete

Rekomendowane odpowiedzi

A jaki jest ten temat wątku, bo jakos nie załapałem? Ze niby ktoś tam podłaczył Cordiala i czegos tam nie usłyszał w wyniku tego??? No to sie chyba nie będziemy zastanawiać nad przyczynami niedowładu słuchu każdego kto się chce nam wyznać tę przypadłość? ;)

arturp, 1 Lis 2005, 22:01

>własnie to jest zabawne w tym stwierdzeniu . Ale ty nie zrozumiałeś<

Jesteś tego pewien?

A widzisz emotikonki???

I oczywiście twój wpis to ten kolejny na temat i merytoryczny. Bo twój :)))

"arturp, 1 Lis 2005, 21:33

>IvanM,

>skopiowane , co IvanM napisał o sobie:

>,,Jestem starym dziadem ze slowacji. Slucham muzyke, zyje z produkcji audio i wideo. Nielubie

>wypisywac cokolwiek w o mnie, poniewaz wole byc postrzegany przez rozsadne wpisy a nie przez

>zachwalanie sie."

>

>

>Nic dodac nic ując!!!"

No i co przez to chciales powiedziec? Powinieniem wpisac dokladnie ceny zakupu mojego sprzetu, marke samochodu, rozmiar bistonosza zony i miesieczne dochody?

To nastepny dowod braku twojich argumentow i w dodatku braku inteligencji. Bo jak bys jakas disponowal, to bys nieprobowal ciagle zaczepic sie osoby i jej wiarygodnosci - lecz operowal bys czyms konkretnym na temat.

Zamiast tego szukas awantury. Masz jescze bezczelnosc wypisywac o nicniewnoszeniu i patlaninie. To naprawde nedza.

Witam. Jestem prawiczkiem na forum :). Tak się składa, Ze mam kable głośnikowe kordial(nie wiem jaki model).Parę lat temu jak kupowałem kolumny sprzedawca opuścił cenę kolumn i wcisnął mi te kordiale 5m za 250zł.Nie wiem czy to było tanio czy drogo.Grają mi do tej pory. Rzeczywiście wysokie są z piaskiem,myślę,że częsciowo to wada hyperionów jedynek na których słucham. Szykam jakichś dobrych kabli do Quada. Cz ktoś mógłby mi coś doradzić?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.