Skocz do zawartości
IGNORED

Acurus ACD-11 - szukam opinii

nookie736

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam okazje nabyc wyzej wymieniony CD, cena calkiem calkiem (ok. 340 Euro ), niestety nie mam mozliwosci go odsluchac. Sprzet jest w niezlym stanie, praktycznie jak nowy, z tego co udalo mi sie znalezc do tej pory na sieci, wiem ze warty jest tej ceny. Ja szukam obecnie czegos co by zastapilo mojego Sony CDP-X333ES ktory jak na moj gust nie jest szczytem moich marzen. Sony ma genialny naped, czyta mi wszystko co popadnie ( to jego najwieksza zaleta),pozatym gra troche cienko w srednich jak na moje ucho. Chcialbym wiedziec czy ma sens zmiana Sony na Acurusa?? Ma ktos doswiadczenia z tym CD?? Chodzi mi o naped, korekcje bledow i charakterystyke dzwieku. Szukam odtwarzacza grajacego cieplo i ale i dynamicznie do mojego zestwau Vincenta ktory gra calkiem jasno. Tylko czy Acurus to dobry wybor?? Bo sie boje ze moze zainwestuje nie tam gdzie trzeba a nie chce nadarmo wydac kasy zeby sie rozczarowac. Z gory dziekuje za ewentualne uwagi.

https://www.audiostereo.pl/topic/22525-acurus-acd-11-szukam-opinii/

"Ewentualne uwagi":

Mnie też interesuje ten cedek.

Miał go kiedys w dystrubucji chyba Audio Sytem - tam podpytaj co wart. Podejrzewam, że sprzedali pojedyńcze egzemplarze.

Poza tym w Hi-Fi i M zrecenzowano go.

* **

A skoro masz soniacza, skontaktuj się z naszym forumowym specem od Sony piotrkiem608. Powie Ci prawdę czy warto coś w Twoim soniaczu grzebnąć. Zresztą jak chcesz.

Tu >>>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i tu>>>

Ukryta Zawartość

i tu>>>

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Podejrzewam ze to niezly klocek, nie wiem tylko czy za ta kase nie lepiej kupic czegos sprawdzonego, np. jakiegos wyzszego modelu Sony Es albo powiedzmy Marantza cd-17. Podoba mi sie strasznie minimalistyczny design tego Acurusa. Wiecie cos o tym napedzie Pioneera? Godny zaufania??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.