Skocz do zawartości
IGNORED

McGywer Pomocy!

Hern

Rekomendowane odpowiedzi

:) Chętnie kiedyś skorzystam :) a po prawdzie mam znajomego któremu od jakiegoś czasu śnią się Twoje kolumny i też mi to kiedyś sugerował ,a ma CD z tym samym przetwornikiem co w twoim sony ale po mojej ingerencji, więc kto wie co z tego wyjdzie :)

>jar1 masz rację rozmowa jest nie na temat, ale poprostu tak jak napisalem - z calkiem innego powodu spotkałem ich na trasie nie znając ich i skojażyłem dopiero dziś ze to "TE" kolumny ot i wsio ... świat jest mały :)

jar1, 21 Lis 2005, 17:46

>>McGyver, czy znowu mam się czepiać? Nie prowokuj:-)

>odpowiadaj ludziom na maile i telefony, potem na forum:-)

Jar1, napij się herbatki z melisą. Później jeszcze raz. A jak już się uspokoisz, to napisz konkretnie o co Ci chodzi.

u mnie tez morelki rosna w kolumnach

moze zabiore sie za zorganizowanie kolejnego spotkania -kto wie ??

a wzmacniacze niestety czasem wybuchaja, ziona ogniem i smierdza staroscia -szczegolnie jak sie je zle traktuje, nie glaszcze wieczorem i wklada lutownice i robi dodatkowe sciezki z cyny w kolumnach :)

A, tu Cię boli. Co to się stało że jar1 pisze prosto z mostu, bez aluzji, niedomówień i niejasnych sugestii? Nie poznaję kolegi szanownego. To nie można tak było od razu?

A melisy nie używam. Ani nie lubię ani nie potrzebuję.

Przy okazji!

Czy ktoś próbował okablowywać wnętrze kolumn łącząc kabel srebrny solid core na wysokie i średnie, a na bas miedziany solid core?

Wydaje mie się jednak, że oba materiały mają różną szybkość.... co moze zaburzyć brzmienie. Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie? MG.może Ty się podzielisz...

Może sie źle wyraziłem. Chodzi miczy się nie będą "gryzły"?

W swoich J.C11 maw tej chwili Resona. Mam obecnie solid cora z czystego srebra. Budowa jak w Resonie.Czy ryzykować połączenie?

A by to cholera !!! Taki elaborat mi wypierdzieliło w kosmos !!!

pojęcia nie mam czy się pogryzą czy nie. W każdym indywidualnym przypadku może być inaczej, zalecam badania organoleptyczne. W razie czego można przywrócić stan wyjściowy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.