Skocz do zawartości
IGNORED

The BassZilla Platinum Edition

electro

Rekomendowane odpowiedzi

fajny komentarz do tych glosnikow na stronie sonicflare:

33K? THIRTY-THREE K? 33-FRICKIN'-K? Are they out of their frickin' minds? What's inside? ... the body of Christ? Do they realize what company they're keeping at that price? Holy (Julian) Hirsch, Batman -- I don't know if there's a reviewer alive who could convince me something so conventional belongs in that range.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Ryszard_wpl, 2 Gru 2006, 15:37

Kupiłes te Heile , które widziałem u ciebie ? Faktycznie , suchałem juz kilku takich przetworników i wszystkie grały duzo bardziej naturalnie niz kopułki i wstęgi z taśmy .

PS

,,Głośnik dr Heila " to troche za długo ale AMT to juz ładniej ( myslałem tylko ,że ta nazwa jest zarezerwowana dla głośnika Etona ale nawet nie wiem dlaczego tak założyłem )

...there is no spoon...

Nie pamiętam które widziałeś, mam obecnie już tylko małe ESSy.

Wielkie AMT wróciły do kolumn ESS AMT 4 i grają w salonie ku radości małżonki (też je lubie... - nawet dostały nowy fornir orzechowy i cokół...). Koncert np. Kaczmarskiego na nich grany nie ma sobie równych.

Ryszard_wpl, 3 Gru 2006, 03:16

>Wielkie AMT wróciły do kolumn ESS AMT 4 i grają w salonie ku radości małżonki (też je lubie... -

Ryszard, czy mówisz o tym głośniku?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.