Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta testowa

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

He, he, nie ma lekko :-)

Myslalem, ze sobie dzis przeslucham plytke, ktora dostalem rano od Fadeovera, ale gdzie tam. Jak zona uslyszala te wszystkie piski, szumy, infradzwieki, przejezdzajace pociagi itp, to wytrzymala jakies 3 minuty zanim kazala wylaczyc.

Zdazylem tylko uslyszec, ze czesc "muzyczna" plyty jest nagrana fenomenalnie. Czesc "sygnalowa" z pewnoscia tez, ale jej odbior a tym bardziej interpretacja wymagaja duzego skupienia, cierpliwosci i wiedzy. Poki co brakowalo mi wszystkich trzech elementow. Mam nadzieje, ze jak juz wiecej osob bedzie mialo swoj egzemplarz to bedziemy sie wymieniac uwagami, zeby kazdy mogl jak najlepiej wykorzystac efekty pracy Fadeovera.

Fadeover - jeszcze raz wielkie dzieki, tym razem za posrednictwem forum. Aha, bez bardziej szczegolowej instrukcji chyba sie nie obejdzie :-)

>Mika

Pomysł bardzo mi się podoba. Wymiana poglądów jak najbardziej pożądana. Być może niektóre z uwag ułatwią Fadeoverowi napisanie końcowej wersji tekstu do płyty.

Proszę zacznij wątek, będzie to taka przystawka, zaostrzająca apetyt, przed głównym daniem czyli... konsumpcją płyty Fadeovera.

> Andrea

O HHb np tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

> Leszek

Ja w ten weekend nie mogę się spotkać, ale można zrobić tak

Mogę spotkać się z kimś komu dam płyty w piątek, a on doniesie je Wam

w dowolnym dniu. Muszę tylko znać ilość płytek które musze przygotować

Wczoraj wysłałem przekaz. Tak sobie pomyślałem, że dopłaciłbym jeszcze dychę, byle nie chodzić na pocztę, bo pobyt w placówkach tej instytucji działa mi na nerwy. No ale już poszło :-)

Będę czekał w spokoju, bo wyrobiłem sobie cierpliwość przy kabelkach (już są na cle!!!).

Pozdrawiam.

> ........

Wyjmuję płytę z kartonu, sięgam po kopertę z innego kartonu,

kładę płytę na kopercie, z pliku kartek z opisami biorę jedną

i składam ją na 4,

z pliku certyfikatów biorę jeden, wkładam go do płyty, biorę kopertę, wkładam płytę oraz spis do koperty, ściągam pasek zabezpieczający klej na kopercie, wrzucam do koperty 0,6 PLN ( to nadpłata która okazala sie po policzeniu kosztów i podzieleniu ich na 100 szt płyt) zaklejam kopertę, z pliku przekazów biorę adres,

biorę długopis i wypisuję na kopercie adres odbiorcy, odwracam kopertę i piszę swój adres, otwieram książkę wysyłkową na listy polecone, wpisuję w niej adres pod kolejna pozycję

, numer pozycji wypisuje na kopertę, biore znaczek za 3,4 naklejam go na koperte, biorę dwa znaczki za 0,2 PLN naklejam je również na kopertę,

przekreślam adres na przekazie jako załatwiony, zaadresowana kopertę wrzucam jako gotowa do wysyłki......

Chce tylko tym powiedzieć .. Trochę cierpliwości wysyłam wszystko na bieżąco....... BIEŻĄCO !!!!!!

rockfanolder

gdyby Ci umknęło ... to jeszcze raz..

Ja w ten weekend nie mogę się spotkać, ale można zrobić tak

Mogę spotkać się z kimś komu dam płyty w piątek, a on doniesie je Wam

w dowolnym dniu. Muszę tylko znać ilość płytek które musze przygotować

możemy zrobić tak: wpadnę do ciebie w piątek, zrobimy spotkanko przy piwie w so/nie, ludzie odbiorą płytki, a jeśli cos zostanie - odniosę na początku tygodnia z pieniążkami (no, jak ktoś bardzo poprosi, to za niego założę :) ). co wy na to? jeśli tak, założymy nowy wątek do policzenia stoliczników.

>Fadeover, romekp

piątek mi jak mówia stolarze funguje, anytime. Wydaje się że dobrze otworzyc nowy wątek "dystrybucja stołeczna" dla określenia liczby płyt.

Romekp > otwórz to nabijesz sobie stats za październik

fadeover, ok.

warszawiacy, wpisujcie się na

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

->Andrea

trafiłem przypadkiem na dość interesujące płytki - wszystko wskazuje na to, że są z nośnikiem Mitsui - wersja Gold o trwałości do 200 lat (!) i zdaje się, lepsze brzmieniowo, "silver"...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chwalą się, że każda sztuka sprawdzana 'optycznie' (pod mikroskopem?). Ciekawe, czy mają w Polsce dystrybutora... Zreszta nawet zwykłe Mitsui powinny być niezłe, ale zdaje się, że też trudno je dostać.

Przy okazji jakby się potwierdza (wg ich opisów), ze płytki złote są lepsze do archiwizacji (duża trwałość) a srebrne pozwalają uzyskać lepsze brzmienie (większy współczynnik odbicia?).

> Tak Marku

jest tak jak mówisz. Archiwalne plyty sa przeważnie na podłożu złota.

No ale coż mnie to obchodzi co będzie za 200lat!!!

Znajomy przywiózł mi kilka tych płytek i pamiętam ,że płaciłem za nie cos około 5 $ za sztukę. Mam na nich kopie swoich sztandarowych programów.

Powinienem był napisać w odwrotnej kolejności - że srebrne lepsze do muzki, czyli że nie ma sensu specjalnie szukać złotych. Ale nawet te $5 za sztukę - przy cennych nagraniach to nie tak dużo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.