Skocz do zawartości
IGNORED

Prawo Senicza

senicz

Rekomendowane odpowiedzi

jar, przecież pisałem:

"Pozatym sieciowka poprawia o dwa rzędy wartości DF wzmacniaczy, tak więc lampa z DF 10 bez problemu osiąga 950. Nie będę czarował, że 1000, bo jednak w pomiarach wyszło ciut mniej"

Nie dziwisz się chyba, że zainteresowanie spore?

Oczywiście do wersji deLux dokładamy kilka audiofilskich pustaków - wewnątrz których można ułożyć ten przewodzik. Dla osób, które chciałyby dokupić takowe nie w tranzakcji wiązanej z zakupem sieciówki również możemy zaproponować korzystne ceny (w promocji za pustaczka możemy zejść do 1500$). Pustaczki powinny być wypełnione specjalnym ultra suchym powietrzem, które ustało się przez 20 złotych najlepszych dla muzyki 60-70-80 lat w naszej hali (koncertowali w niej min. Frank Zappa, Jimi Hendrix...).

Inne usługi:

1) bezpośrednie połączenie linią 110kV z elektrownią Bełchatów (w opcji elektrownia wodna Żarnowiec)

2) specjalne zasilanie do szczególnie wrażliwych urządzeń energią kosmiczną (potrafimy wychwytywać neutina)

3) laserowe zasilanie bezprzewodowe z naszej centrali (posiadamy w naszej filii na Marsie doskonały laser).

Oczywiście dopasujemy nasz asortyment usług do konkretnych potrzeb.

Z poważaniem Zdzisław Niekłamski

;)

Jestem całkowicie usatysfakcjonowany pełną i rzeczową odpowiedzią producenta. Oby wszyscy byli tacy konkretni..

Rozumiem, że przy metrażu cena wtyczek odpada?

Jeszcze kilka pytań:

Czy to prawda, że zastosowanie Waszej sieciówki jako głośnikówki polepsza DF widziany od strony zasilacza?

Czy można ją stosować jako interkonekt? Czy wtedy polepsza DIDF (Dynamic Input Dumping Factor)? A jak wtedy jest z współczynnikiem RWPG (Real Watts Power Gain), który dla mnie jest podstawowym wyznacznikiem jakości wzmacniacza

Gwarancja tyczy mojego życia, czy tranzystora? Czy mój syn też będzie mógł z niej korzystać?

Możemy faktycznie zaproponować nie boję się tego powiedzieć najlepszy IC na świecie. Niestety jak kolega zauważył szalenie sztywny. Jego podstawową zaletą jest minimalna długość.

Sprzedajemy w odcinkach 70um i 200um (um = mikrometrów).

Jakość połączenia limitowana jest tylko jakością gniazd w urządzeniach.

W komplecie specjalny ścisk audiofilski (dociska odwrócone do siebie zaciskami łączone urządzenia).

Nasze laboratoria pracują nad jeszcze krótszymi IC (niestety próby ze ściskiem 200000Nm okazały się próbami niszczącymi dla łączonych urządzeń - pracujemy nad tym - w planach złocony audiofilski dwuteownik do wzmocnienia CD).

Uwaga ostatnie 1234102 szt. naszych IC - prosimy o pośpiechw składaniu zamówień.

Sorry lancasterze - wympsknęła mi się ta cena, ale już siedzę cicho.

Oczywiście posiadamy w ofercie przewody głośnikowe o dużej ujemnej impedancji - wykorzystujące efekt podobny do występującego w diodzie tunelowej, ale to na razie tajemnica.

Dla mniej zamożnych klientów oczywiście głosnikówki z wysokotemperaturowego nadprzewodnika (opcją jest opatentowny przez nas materiał o ujemnym współczynniku temp. wystarczy podgrzać do około 1200.000 st. C, żeby osiągnąć zerową impedancję - powyżej tej temp. oczywiście impedancja staje się ujemna).

StefanB, Jak tylko wzmacniacz zobaczy naszą sieciówkę to mu DF rośnie!

To tak jakby nagle w Twoim biurze pojawila się Salma:) Wiesz o co chodzi...

Podpięcie jej jako zasilającego i głośnikowego jest bardzo dobrym pomysłem. Tyle, że potrzebne są 3 szt. Niestety dłuższe. Nie prowadzimy działalności charytatywnej, cena 19Kzł to cena za 1,5mb.

Ludzie targujecie się, a tu naprawde nie ma z czego zejść! Koszty są naprawde spore, zwłaszcza moje:)))

Rosyjscy szpiedzy wykradli 2m Waszej sieciówki z magazynu. Po wnikliwej analizie fizycznej i chemicznej opublikowali oni zadziwiający raport w którym stwierdzili że zostały w niej użyte materiały do tej pory ludzkości nie znane.

Krążą plotki Panowie że Waszą sieciówką interesują się największe światowe organizacje. C.I.E., NASA, Pentagon, Al Kaida, i inne. Bardzo mocno interesuje się nią Kreml. Podobno przewodnik można stosować do wzbogacania uranu oraz plutonu!

Panowie, jednym słowem gratuluje sukcesu.

Namieszaliście mi w glowie tymi informacjami.

Czy macie wersję , którą mógłbym "podciągnąć sie "do stacji transformatorowej?. Czy robimy to tym samym kablem?

No i najważniejsze, czy zrealizujecie mi tę instalację? Obawiam, śię że wpuszczenie zwykłego elektryka pogorszy mi DF wzmaka, który robił mi Mistrz (nie powiem kto, bo prosił o tajemnicę).

Czyli jesli się zdecyduję to mam kompleksowe okablowanie: IC, sieciówkę, głośnikowe i z elektrowni?. Rozumiem, że o szczegółach, upustach, to raczej na priva?

Biere!

lancaster masz dla mnie tej jachcik, który mi obiecałeś.

A wracając do tematu, to sieciówkę można wpiąć z jednej strony do zasilanego urządzenia, a z drugiej strony do gniazdka na wprost za urządzeniem i niezwykła sztywność przewodnika zapewnia nam mozliwość rezygnacji ze stolików (urządzenia będą się trzymały w powietrzu na przewodzie). Doskonałe właściwości tłumienne izolacji zapewnią odpowiedni DF dla drgań przenoszonych z pozostałych elementów.

UWAGA!!! Do cięższych sprzętów (jakieś ampy w A klasie) zaleca się zastosowanie specjalnych wzmocnionych gniazd zasilających w ścianach (również w naszej ofercie :)

hmmmm...... od dawna brakowało takiego wątku na forum:)))... czekam na dalsze ciekawe pomysły tych bądz co bądz tanich urządzeń. Jako biedny student mam odlozoną na koncie kase- czułem ze jakaś mega okazja wisi w powietrzu... nie myliłem sie:)))

Jeśli nie chcecie się rozstawać ze swoim ukochanym dźwiękiem również w drodze na Karaiby tzn.. do pracy, to oferujemy również specjalną wersję portable do waszych komórek (pod roboczą nazwą włos joli)

Pytanie trochę nie na temat, ale korzystam z okazji bo jesteście wybitnymi fachowcami.

Czy zastosowanie kolców z miękkiego materiału tłumiącego, np żelu (kolega próbuje plastelinę, ale to chyba przesada, choć twiedzi,że oryginał "Fever" z SACDa gra piękniej) ma jakiś wpływ na MDF (Mechanicał Dumping Factor), o którym czytałem w n-rze 12/2001 Stereophile? Przy waszej sieciówce to potrzebne?

Wasz kabel jest nie tylko best buy, ale best can ever!

StefanB odpowiem krótko: to są zabobony.

Pozatym plastelina pod kablem? Wyobrażasz sobie to w rezydencji? brrr. Ostatnio klient zrobił taki numer, okazało sie, że znacznie zdegradowało to dźwiek, zwłaszcza w tak newralgicznym zakresie wyższej średnicy. Za samo oczyszczenie kabla firmowym preparatem(patent/tajemnica firmowa) facet zapłacił 5Kzł. I to tylko dlatego, że zrobil to sam:))

Wpływ plastycznego materiału oczywiście może być zauważalny, ale po co. Cudowne rozwiązanie, które oferujemy eliminuje konieczność stawiania urządzeń na czymkolwiek. Szczególnej poprawie ulega ZDF (Zenith Damping Factor).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.