Skocz do zawartości
IGNORED

RADIO JAZZ DO POBRANIA - 27 XII - HARPIA

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

Czekalem, czekalem i sie - nie doczekalem na zgode ze strony Radia Jazz, ale wg. zapewnien p. Macka Stelmacha na 99% powinno byc bez problemu. Pozwolilem sobie wgrac ta wczesniejsz audycje o kolumienkach Harpia - w przypadku tej audycji przeprowadzilem zabieg zamiany stereo na mono (wiem ze to nie audiofilskie), ale wtedy da sie to zgrac w calosci - wczesniej prawdopodobnie z powodu tego ze audycja miala ponad 100 MB szla, szla i szla na serwerek i nawet mozna ja bylo posluuchac (jak szla), ale kiedy dochodzila to serwer ze zdziwieniem stwierdzal ze jest za duza i ja ,,wywalal'' - dlatego teraz jest mono ma 40 Mb i ja widze siedzi na swoim miejscu. Ok.poprosze o pozgrywanie jej, bo za np. 2 dni wgram ostatnia audycje o kondycjonerach - tak na marginesie - posypalo sie wiele krytyki na jej temat dlatego tez pytanie czy ja wgrywac czy nie? No i jeszcze namiary na audycje

www.mmm.neostrada.pl/radio.mp3

milego sluchania

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

https://www.audiostereo.pl/topic/23076-radio-jazz-do-pobrania-27-xii-harpia/

masz jakis licznik zeby wiedziec ile razy pobrano dany plik? z ciekawości... a ta o kondycjonerach skoro tak krytykowana, znaczy ze tym ciekawsza :) i myslę ze nie tylko ja chetnie poslucham

Albo u mnie tak słabo net chodzi (nie sądzę, z innymi stronami nie ma problemu) albo ten serwer jakiś dupiaty. Żeby toto pobrać musiałem chyba ze 6 razy wznawiać. A ściągało się w tempie ślimaczym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.