Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Forma kibicowania nie ma tu nic do rzeczy. Można za Ferrari ,można za Polakiem. Naturalną jest w Naszym przypadku za Polakiem. Milej się ogląda,ale to moje zdanie

Mamy do czynienia z grupą ludzi ,którzy jazdę tymi "samolotami" opanowali można by powiedzieć..na galowo.Wiele jest prawdy w tym ,że ich wpływ na wynik team-u zmniejsza się niestety w ostatnich latach.Ale i tu pojawiają się indywidualności.Na szczęście.Było coś w tym Tench, że Ferrari płaciło pewnemu Niemcowi i to przez lata tak zawrotne pieniądze. Nie dawał rady pod koniec kariery mimo że bolid był rewelacyjny .I podziękowano. Proponuję nie przerzucać się argumentami i mniej agresywnie reagować na posty. To w końcu fajna sprawa oglądać tych modeli podczas wyścigów .

ps ..Z pewnością bez Ferrari byłoby nudniej . Legenda w F1. Pamiętam Prosta w Ferrari , który walczył z Senną (McLaren),do dziś mam to na VHS.

luk

To pewien Niemiec podziekowal a nie oni Jemu.

W 2005 po zmianie regulaminu Ci z B byli w d...

W 2006 walczyl do ostatniego Gp o tytul, jaki wplyw na forme Bridgestona mialy zmiany w 2005?

Imho zmiany odbily sie echem na rozwoju Bridgestona w 2006.. Ale jest tez mozliwe ze to Alonso byl za dobry, kto wie;)

Frank

29 Mar 2009, 10:05

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1933 / 3588 / 0 To było blisko mety / 2 ok/ i moment był właściwy, cóż zdarza się, pech.

Wielkie brawa dla Hamiltona, jednak to wielki format.

raczej wielkie brawa dla Kubicy,jechal autem bez KERSu,bez podwojnych dyfuzorow.

a to ze Vettel na niego najechal,to w takim sporcie sie zdarza.

typuje Kubicena mistrza swiata w tym sezonie.

vinylec, 29 Mar 2009, 10:11

>Lubię jak Borowczyk rozdaje medale.

>Nie wiem czy on wie co to F1.

>Nie takie cuda działy się na ostatniej

>prostej przed metą.

Zapewne wie owiele wiecej niz Ty, bez obrazy. Ale poziom komentarzy to jest jakies dno. Bloga cisza jak padly im micki... eh...

"No i doszlo do tak zwanego kontaktu"

Jestescie przeciwni rozdawaniu medali przed meta a sami rozdajecie tytuly po 1 wyscigu:)

Ten sezon to bedzie loteria... Chyba ze inne teamy nie dogonia Brawna...

luk udzielasz sie na innym forum:> czy tylko tutaj?

O żesz k...wasza mać !!! Nie będzie Vettel pluł nam w twarz ! Roberto chciał łyknąc Vettela przy najbliższej okazji i pewnie spróbować dopaść Buttona. A niektórzy w zeszłym sezonie zarzucali mu kunktatorstwo:-) ( a raczej "punktatorstwo" )

>Tench

Na motorowych nie. F1 to od dziecka "mój sport". Trudno zapomnieć liczne tragedie, żółte Lotusy , Minardi, Tyrrel,teamy o których nikt już nie pamięta- BMS Dallara, Prosta i Mansella jeżdżących razem w Ferrari, T. Butsona i R. Patrese z williamsa i Borowczyka wiecznie plączącego się w zeznaniach. Często tak się zapędzał , że przez kilkanaście min. nie zauważał zmiany lidera..

Jedno ale, Kubica nie ma KERS'u, nie ma dyfuzorów a i tak był najszybszy! Więc myślę że jak dorzucą mu dyfuzory(kers nie potrzebny bo przy jego wadze łącznej z bolidem to się nie opłaca..) to myślę że tylko takie przypadki mogą mu stanąć na przeszkodzi w zdobyciu tytułu w tym sezonie.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Wyścig był bardzo dobry, fakt i udowodnił jedną rzecz. Zmiany wprowadzone na ten sezon były bardzo rozsądne. Widać, że samochodom znacznie łatwiej jechać za przeciwnikiem. Również zastosowanie opon, różniących się, że tak powiem, o dwa "rozmiary" nadaje większej dramaturgii.

Hmm...

Nie wiem, czy pamiętacie o tym, że dopiero 14 kwietnia odbędzie się posiedzenie Międzynarodowego Trybunału Apelacyjnego FIA w sprawie dyfuzorów zamontowanych w bolidach Brawn GP, Toyoty i Williamsa.

W przypadku, gdy sędziowie orzekną o ich niezgodności z regulaminem zwycięzcą GP Australii zostanie... ubiegłoroczny zwycięzca w kategorii indywidualnej, a startujący dziś z 18 pozycji L. Hamilton ;-)

To wcale nie musi być takie proste. Stewardzi dopuścili bolidy do wyścigu. Decyzja trybunału raczej będzie dotyczyła przyszłych wyścigów.

Vetel dostał karę 10 miejsc w Malezji za spowodowanie kolizji z Robertem

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.