Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy jest dobry,jak ma czym jechać.

W poprzednim sezonie śmiano się z kierowców

z końca stawki.Trzeba się było śmiać z ich samochodów.

Tak jak teraz z Ferrari,BMW,Renault-kierowcy niby nieźli.

Niektórzy nawet mistrzowie świata.

>Tench

Masz mylne informacje.

Nie jestem fanem BMW,Ferrari,Brawna.

Jestem fanem Rona Denisa i McLarena.

Tylko mi niemów,że nie jestem na bieżąco w temacie.

Czekam na nowe zmiany w kierownictwie i wśród kierowców

w tym timie, może Ron wróci.

>Tench

Jeśli to do mnie,to przeczytałem od początku

wszystkie swoje wpisy w temacie "Kubica w F1"

i wcale nie wynika z nich to co napisałeś.

Może powinniśmy założyć wątki o poszczególnych teamach.

Mieliśmy pisać o Kubicy,ale jak zawsze nie wyszło.

Każdy pisze o swoich sympatiach.

Nie lubię Murzynka,ale lubię McLarena,

a zwłaszcza Jamesa Hunta.

Tench, 19 Kwi 2009, 12:48

>Od poczatku sezonu piales nad Kubica i przezywales kazdego newsa a tu nagle fan McLarena...

>Ciekawe:)

dowartosciowujesz sie po tragedii Ferrari :D jak widze, ten team wraca powoli do swoich korzeni :D najgorszy start od 1992 roku.... a pamietam jak sie wkurzalem jak Prost przeszedl do Ferrari :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Twoj wpis o tym ze Kubica byl najszybszym kierowca w Autrali podczasz gdy byl szybszy od Buttona na kilku okrazeniach, posty o tym ze FIA musi zmienic przepisy bo Robert nie bedzie mial szans na wygranie gp i zly niemiec bedzie lepszy.

Czysty obiektywizm fana McLarena:)

btw jaka kare powinien poniesc Kubica za wjechanie w Trullego? Oczywiscie to byl tylko zwykly incydent. Ciekawe co by bylo gdyby Trulli wjechal w Kubice?

Co do Ferrari to nie zdziwilbym sie gdyby Massie zabraklo paliwa i dlatego zatrzymal sie na torze.

Genialni w tym sezonie nie sa ale ja to mam gdzies:) i tak bede im kibicowal nawet jesli beda walczyc tylko o dojechanie do mety.

Tench

>posty o tym ze FIA musi zmienic przepisy bo Robert nie bedzie mial szans na wygranie gp i zly >niemiec bedzie lepszy.

>Czysty obiektywizm fana McLarena:)

to niby do mnie? Ja fanem McL? dobre sobie :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Nie Foxbacie, caly czas pisze do Vinylca. ktory goraczkowal sie kazdym newsem o Kubicy a teraz nagle ma gdzies BMW i zostal fanem McLarena... Skleroza nie boli;)

Ciekawi mnie fenomen Hamiltona ktory w debiutanckim sezonie walczy o tytul i nagle ma rzesze fanow. Skad? Za co? Niektorym nie przeszkadza nawet to ze McLaren ukradl dokumentacje techniczna Ferrari, nie przeszkadza im to ze oszukal stewardow w tym sezonie. Nie przeszkadza im arogancja Hamiltona? Nie mam na mysli Vinylca ale liczna grupe kibicow w Polsce i na swiecie. Hamilton zostal najpopularniejszym kierowca w 2008... Skad sie to bierze? Bo wygrywa to trzeba mu kibicowac?

Podobnie bylo z Alonso. Moze Ty Foxbacie mi to wytlumaczysz:S Czy takie kibicowanie jest zle?

Kubica nie powinien ponieść żadnej kary. Tak Tench , to był zwykły incydent. Przy odwrotnej sytuacji nie miałbym do Trullego pretensji. W tych warunkach jest to kolizja , którą widzieliśmy wielokrotnie. A ,że była widowiskowa , nabrała w oczach kibiców niepotrzebnej dramaturgii. I powiedzmy sobie, że każdy kierowca miał coś wczoraj za uszami. I to wielokrotnie. Polaka zostawmy w spokoju. Nie oceniajmy jego startu i pracy włożonej w wyścig przez pryzmat kłopotów BMW.

Co do kary dla Roberta to nie wiem. Ja bym się dłużej zastanawiał. Niby owszem deszcz, ale wszyscy kierowcy mieli takie same warunki więc powinni jechać ostrożniej. To już drugi raz jak po kolizji Roberta pojawia się SC na torze.

No i na jedno nie wiem czy zwróciliście uwagę - Massa. Tak podobno sobie nie radzi w deszczu a tu jakby nie awaria to by dojechał na podium. A Robert który wg naszych komentatorzyn jest mistrzem jazdy na wodzie to rozpieprzył Trulliego doszczętnie. Myślałem że będzie lepiej ale jak oglądałem jak męczy się i dostaje cięgi od Sutila to już było wiadomo jak to się skończy. Plus że dojechał. Pierwszy raz w sezonie.

>dostaje cięgi od Sutila

a na jakiej pozycji Sutil dojechal? ;) wiesz, jak sie jedzie ze "zlamanym" nosem to mozna i ciegi dostawac ;) na koniec Sutil jechal po jeden punkt, gdyby Kubicy nosa nie urwalo, bylby na punktowanej pozycji...

foxbat, 20 Kwi 2009, 10:07

>>dostaje cięgi od Sutila

>

>a na jakiej pozycji Sutil dojechal? ;) wiesz, jak sie jedzie ze "zlamanym" nosem to mozna i ciegi

>dostawac ;) na koniec Sutil jechal po jeden punkt, gdyby Kubicy nosa nie urwalo, bylby na

>punktowanej pozycji...

No niezupełnie. Sutil wyprzedził Kubicę na 10 okrążeniu i był przed nim przez 5 okrążeń.

Jak BMW rzucało nawet na prostej, to ja nie mam więcej pytań, bo te auta są ewidentnie niedorobione i w tym momencie koniec pieśni jest. Jedno co mnie wkurza, to prawie całkowite pomijanie milczeniem faktu, że Red Bull koncertowo i chyba raz na zawsze udowodnił, że nie w dyfuzorach i w nie w KERS tkwi przepis na sukces. Przy okazji wyszło to o czym wcześniej wspominałem, a mianowicie fakt, że kierowcy BrawnGP (jak i cała reszta Gangu Dyfuzorów) to w rzeczywistości smutne cieniasy, którym trafiło się jak ślepej kurze ziarno dostać w miarę szybkie auta i chwilowo zdeklasować konkurencję.

Pomimo tego, że osobiście kibicuję BMW, to jak najbardziej jestem ZA karą dla Kubicy, a wczoraj najbardziej podobało mi się to co wyczyniał na torze Hamilton, którego nie cierpię jak psa, to tak swoją drogą. A tak poza tym wszystkim, to ciekaw jestem ile stary Piquet płaci Briatore, żeby nieudacznik Nelsinio mógł dalej bezkarnie rozpieprzać wyścigi Renault bawiąc się prawdziwym bolidem i udając gwiazdę F1... Kto zliczy ile już rozbił renówek ten słynny synalek sławnego tatusia?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

w bmw powinni całkowitą czystkę zrobić. Zauważcie że przecież połowa poprzedniego sezonu była zmarnowana na przygotowanie bolidu na ten sezon. A efekty są takie że mają bolid który jest lepszy jedynie od Force India i Toro Rosso !. Renault już przygotował nowy bolid i Alonso już miał 2 miejsce w kwalifikacjach. Więc można. Bez dyfuzorów jakoś też można co pokazał Red Bull. A bmw w tyle. Teraz pracują pewnie w bmw nad doklejeniem dyfuzora żeby reszta się nie rozpieprzyła i to dopiero na gp hiszpani będzie więc następny gp bahrajnu będziemy obserwować Kubicę i Heidfelda na samym końcu.

Kubek, 20 Kwi 2009, 12:44

>w bmw powinni całkowitą czystkę zrobić.

Może to jest metoda na popędzenie ich do roboty. Tak jak w Toyocie się okazało, że jednak można, tylko musi być odpowiednia "motywacja" (zeszłoroczne zapowiedzi wycofania się w ogóle z F1)

Tak samo właściciel Force India wypieprzył całe towarzystwo na zbity pysk, ściągnął nowych ludzi i też nagle ich auta cudownie zaczęły jeździć. A w BMW chyba ciągle panuje radosna atmosfera po udanej pierwszej połowie ubiegłego sezonu i niczym niezmącone przekonanie, że czy się stoi czy się leży, to milion euro rocznej pensji się należy...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

niestety, BMW zachowuja sie jak typowi niemcy.. maja plan i scisle sie tego trzymaja, a wszelkie proby improwizacji koncza sie tak jak widzielismy w piatek w wypadku testowania KERS w autku Kubicy... w Bahrajnie pojada starym autkiem, bo mieli takie zalozenia wczesniej i chocby sie zesralo to ma tak byc... ajn cwaj ajn cwaj! hande hoch!

Tench, 20 Kwi 2009, 00:24

>Nie Foxbacie, caly czas pisze do Vinylca. ktory goraczkowal sie kazdym newsem o Kubicy a teraz

>nagle ma gdzies BMW i zostal fanem McLarena... Skleroza nie boli;)

>

>Ciekawi mnie fenomen Hamiltona ktory w debiutanckim sezonie walczy o tytul i nagle ma rzesze fanow.

>Skad? Za co? Niektorym nie przeszkadza nawet to ze McLaren ukradl dokumentacje techniczna Ferrari,

>nie przeszkadza im to ze oszukal stewardow w tym sezonie. Nie przeszkadza im arogancja Hamiltona?

>Nie mam na mysli Vinylca ale liczna grupe kibicow w Polsce i na swiecie. Hamilton zostal

>najpopularniejszym kierowca w 2008... Skad sie to bierze? Bo wygrywa to trzeba mu kibicowac?

>Podobnie bylo z Alonso. Moze Ty Foxbacie mi to wytlumaczysz:S Czy takie kibicowanie jest zle?

Hamilton? kogokolwiek wtedy wsadzilbys w McL'a mialby szanse wygrac WDC... a w 2007 spierdolil sprawe dokumentnie, w 2008 ledwo wygral... Fani? a imho podobni fani jak Schumachera... Chociaz, Hamilton ma u mnie plusa, bo w bezposredniej walce z Alonso we wlasnym teamie mial wiecej punktow, no bo kogo waznego we wlasnym teamie "zlal" Schumacher??? Brundla? :D Barrichello? :D Popatrz na np. Prosta, pokonal Laude, Senne, Hilla, Mansella...

Czy to dziwne,że chciałbym,aby Kubica wygrywał.

Ale wolałbym go widzieć zamiast Murzynka w McLarenie.

Natomiast Włosi chcieliby go z Alonso w Ferrari.

Jeśli chodzi o wypadki przeważnie nikt do nikogo

(po za małymi wyjątkami)nie ma pretensji.

Tylko my się tym ekscytujemy i szukamy winnych.

>Hamilton? kogokolwiek wtedy wsadzilbys w McL'a mialby szanse wygrac WDC...

Co do pokonania Alonso to nie wiem ile zaslug mial w tym McLaren. Alonso wielokrotnie sie zalil ze afrobrytyjczyka faworyzuja ale on lubil sie uzalac.

Co do Schumachera to nie wazne z ktorego miejsca startowal zawsze byla realna nadzieja na podium.

Obecnie Gdy Ferrari jest poza pierwsza 6 licze na lud szczescia czy tez cud...

Imho to odroznia geniusz od kierowcy w dobrym bolidzie. Gdzies widzialem cytat ze Schumachera mozna lubic lub nie, ale szanowac za to czego dokonal trzeba.

Mnie ciekawi tylko co by powiedzieli antyfani gdyby Schumacher wygrywal dla ich teamu?

Tak samo co ja bym powiedzial gdyby Hamilton byl w Ferrari..

Nie wiadomo ile tytułow mialby Barrichello gdyby nie team orders;)

Powiedz mi Foxbacie w ktorym teamie Schumachera byl jakis inny mistrz z ktorym moglby konkurowac?

W pewnej mierze to Schumacher zbudowal potege Ferrari z Brawnem, tak samo bylo w przypadku Benettona..

Tench, ja znam odpowiedzi :) ciekawilo mnie jak odpowiesz :) dla mnie Schumacher to jak teraz Hamilton... mistrz to byl Prost...

Mistrz to był Senna :)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.