Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No i tym razem pech nie omija Kubicę., Wpadł w zaspę na SS12. Kibice go wypchnęli ale ma 10 minut straty. 10 miejsce w generalce poszło się j..ć

SS14. Kubica znów w śniegu. Chyba koniec rajdu.

A jednak update. Dojechał. Kolejne 10 minut straty.

Edytowane przez Kubek
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Trzeba poczekać, aż drogi będą równe, czyste, suche i z mała ilością zakrętów.

Aby wygrywać w WRC trzeba mieć całkowicie sprawne obie ręce i umieć słuchać pilota. Bez tego niestety się nie da.

A tak po za marudzeniem masz coś ciekawego do powiedzenia?

Może napiszesz w jakim stopniu ograniczona ruchomość ręki Roberta wpływa na jego jazdę?

Twoja wypowiedz sugeruje, że masz info z pierwszej ręki.

Dla odmiany powrotem coś o czym wiem na 100%:

Loeb w rajdzie Szwecji:

1. Nie ukończył

2. 17

3. 7

4. 1

Wobec tego powiedz mi - na jakiej podstawie oceniasz umiejętności Kubicy?

Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka

Xavian XN 250 EVO | Sony TA-N7 | Wiim Pro Plus | AQ Midnight 2 | Sun Audio Reference | Tomanek TAP8

I tyle mi wystarczy. Bowiem argumentów dalej brak.

Edytowane przez Sz@tynbury

Xavian XN 250 EVO | Sony TA-N7 | Wiim Pro Plus | AQ Midnight 2 | Sun Audio Reference | Tomanek TAP8

wypowiedź po rajdzie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

I tyle mi wystarczy. Bowiem argumentów dalej brak.

Najlepszą argumentacją są jego wyniki.

Edytowane przez dziadekwłodek
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Międzynarodowa Federacja Samochodowa (FIA) ukarała Roberta Kubicę za incydent, który miał miejsce na trasie 14. odcinka specjalnego Rajdu Szwecji. Według FIA polski kierowca złamał reguły bezpieczeństwa."

http://sport.wp.pl/kat,1778,title,Robert-Kubica-ukarany-przez-FIA,wid,16393821,wiadomosc.html

Jak widać nawet Kubica nie wie wszystkiego o WRC...

Jakoś kolega z zespołu już mu tak nie przeszkadzał...

Ukryta Zawartość

A w przypadku incydentu z RK to Ostberg szedł flat out mimo, że cytując Cezarego Gutowskiego

"Mads skarżył się także, że mało nie potrącił kibica, próbującego pomóc RK za drugim razem. Dodawał przy tym, że nikt go nie ostrzegał i tu - z tego, co mówią świadkowie - mija się trochę z prawdą. Ja słyszałem od osób obecnych na miejscu, że mu machano."

Ukryta Zawartość

• 4 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Nudno nie będzie,Roberto zapewni mnóstwo emocji,już portale się rozpisują :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam wrażenie,że nasz faworyt wystrzeli jak rakieta,chociaż obiektywnie "rzecz biorąc" ni ma szans,ale zawsze w Roberta wierzyłem i dalej zdania nie zmienię,

Gooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

Nudno nie będzie,Roberto zapewni mnóstwo emocji,już portale się rozpisują :-)

Ukryta Zawartość

Co wy w nim widzicie, to ja od początku pojąć tego jakoś nie mogę...

Pomijając jedno jedyne i w dodatku całkiem przypadkowe "zwycięstwo" w F1, to czym się tak podniecać?

Trzy lata temu wszyscy się tutaj nabijali z Rosberga, że kto to jest Rosberg...

No to porównajcie sobie statystyki i może ja zapytam, a kto to jest ten cały Kubica?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

ja akurat słuchałem relacji live i powiem że jak normalnie nie wierzę w pecha to jednak Kubica go chyba ma - to w jaki sposób wczoraj dachował to nawet komentatorzy powiedzieli że to wręcz niewiarygodne i wogóle to co się na to złożyło nie miało jeszcze w historii rajdów miejsca wcześniej - na trasie na której był rozgrywany super os położyli tuż przed rajdem nowy asfalt i tak się złożyło że wcześniejsze auta swoimi przejazdami wyciągały stopniowo olej ze świeżego asfaltu i gdy jechał kubica to akurat trafił na ten olej i auto zwyczajnie straciło przyczepność i poszedł prawie prosto w zakręt - uderzył w właściwie pierwszy betonowy klocek ( wcześniejsze rozgraniczające zakręt były plastikowe ) z dużą siłą i auto nie tyle co dachowało a delikatnie się przetoczyło na dach po czym Kubica z pilotem przez półtora minuty siedzieli tak w tym samochodzi do góry kołami ( pewnie klnąc jak i dlaczego to się stało ) - jakby wyszedł z auta i przewrócił je na koła odrazu to może nawet uniknoł by kary i pojechał uszkodzonym autem do końca - ale to był super os i zasady są jakieś inne - nawet w studio była narada bo niewiedzieli co i jak

po Kubicy jechał Atkinson i on też poszedł prosto na tym zakręcie mimo iż miał już info o oleju - Atkinson przebił się przez plastikowe klocki dosłownie chwilke po tym jak śmigneło po równoległym torze inne auto aż w studiu wszyscy zawyli - padła nawet przez moment sugestia że super os powinien być odwołany bo jest to zwyczajnie niebezpieczne ale później stwierdzono że skoro wszyscy mają już info o oleju i dziwnym asfalcie to jakoś to pójdzie :/

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Biedny ten nasz Kubica...

Na którą stronę tego wątku nie zajrzeć, to zawsze ma pecha biedaczek...

I tak już prawie od 10 lat! Niesamowite...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

parantulla

ja poprostu mu kibicuję bo wydaje się że to fajny chop - nie obchodzi mnie czy przegrywa czy nie - staram się pisać o nim jak najlepiej jak sobie nie radzi i bardzo się cieszę z jego sukcesów głównie dlatego że ma to coś czego w naszym narodzie wydaje mi się że brakuje - jest bardzo pracowity i stara się żeby nie wiem co... a że mu czasem nie wychodzi jak się za bardzo stara - nie mam z tym problemu

taki mały offtopic - oglądałem ostatnio hokej Polska-Białoruś - nasi wygrali po niesamowitym boju grając jak nigdy z dużo lepszym rywalem wyciągając wynik z 0:2 po drugiej tercji na 4:2 ( trzecia tercja 4:0 ) - wypowiedź bramkarza po meczu - po drugiej tercji w szatni mieliśmy rozmowę, przegrywaliśmy 2-0 i stwierdziliśmy że wychodzimy na 3 tercję i dajemy z siebie wszystko, gramy na 100% ... po tych słowach nie słuchałem już dalej bo krew mi się zagotowała - chyba nie muszę mówić dlaczego - i to jest właśnie to co różni Kubicę od całej reszty... on zawsze robi wszystko na 100% i wiem że nie robie z siebie idioty trzymając za niego kciuki

ja poprostu mu kibicuję bo wydaje się że to fajny chop - nie obchodzi mnie czy przegrywa czy nie

A no chyba że tak :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ktoś jest może zorientowany w temacie co się stało, że na żadnym Polsacie nie mogę znaleźć F1?

W tamtym roku na czterech czy pięciu kanałach treningi od piątku leciały, a w tym co jest do k**wy nędzy,

że nawet na głównym Polsacie ani kwalifikacji w sobotę, ani wyścigu w niedzielę, ani nigdzie niczego?

To kto teraz F1 do ch*ja wafla transmituje?

Ktoś jest może zorientowany w temacie co się stało, że na żadnym Polsacie nie mogę znaleźć F1?

W tamtym roku na czterech czy pięciu kanałach treningi od piątku leciały, a w tym co jest do k**wy nędzy,

że nawet na głównym Polsacie ani kwalifikacji w sobotę, ani wyścigu w niedzielę, ani nigdzie niczego?

To kto teraz F1 do ch*ja wafla transmituje?

Na niemieckich stacjach transmitują i zawsze również na BBC UK.

Polsat po wypadku Roberta wycofał się z transmisji oglądalność ponoć spadła.

Brutalna rzeczywistość .

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ukryta Zawartość

Oglądalność spada? Główny Polsat to jeszcze rozumiem, ale przecież mają chyba z osiem kanałów sportowych,

na których wiecznie gówno leci i pies z kulawą nogą tego nie ogląda, to co im F1 szkodziło nie kumam.

Z ramówki OrangeSport zdjęli gale UFC, a z wszystkich Polsatów wywalili F1.

Akurat w moim przypadku, to były dwa główne powody, dla których w ogóle kupiłem antenę,

podejrzewam że takich jak ja jest w tym kraju przynajmniej kilka jak nie kilkadziesiąt tysięcy,

którym w zupełności wystarczała kablówka, a talerz powiesili tylko ze względu na F1 albo UFC

No nic, pozostaje tylko pogratulować Panu Solorzowi pomyślunku i czas sp***dalać z tego kraju...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oglądalność spada? Główny Polsat to jeszcze rozumiem, ale przecież mają chyba z osiem kanałów sportowych,

na których wiecznie gówno leci i pies z kulawą nogą tego nie ogląda, to co im F1 szkodziło nie kumam.

Z ramówki OrangeSport zdjęli gale UFC, a z wszystkich Polsatów wywalili F1.

Akurat w moim przypadku, to były dwa główne powody, dla których w ogóle kupiłem antenę,

podejrzewam że takich jak ja jest w tym kraju przynajmniej kilka jak nie kilkadziesiąt tysięcy,

którym w zupełności wystarczała kablówka, a talerz powiesili tylko ze względu na F1 albo UFC

No nic, pozostaje tylko pogratulować Panu Solorzowi pomyślunku i czas sp***dalać z tego kraju...

Przeskanuj transponde ręcznie znajdziesz na Hotbirdzie na 100% transmisje , jeśli nie znajdziesz dołóż konwerter i na astrze masz na 100 % SAT1 , RTL i inne ciekawe kanały z F1.

Koszt konwertera 15 zł koszt DiseQc 15 zł możesz ewentualnie zmienić konwerter na monoblocka.

Ja wyrzuciłem TV z domu już w 2012 roku .

Wszystko masz w necie.

Płacić za PAYTV w PL to nonsens.

Powodzenia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.