Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

moze w koncu do ferrari wszak Briatore to nadal czołowy menager F1 i powiernik Ecclstona a ekipa po J. Todt słabnie /synek jest menago Massy/jej koniec bedzie jak Domenicali zostanie byłym preziem co jakos zbiega sie z okresem konca wakacji dla Briatore

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Cosik dużo kombinacji a Roberta w nich nie widać.Będzie numer jak wsiądzie do bolidu i pokaże jak się jeździ...wyczynowo.Dobiero Buliony będą mieli problem...wyboru.Coś takiego mi po głowie się snuje a swoją drogą to kto wie co się wydarzy w stajni Ferrari.

Mam rozumieć, że już nie są zachwyceni wspaniałymi występami Petrova i nie czekają z utęsknieniem na powrót Kubiki?

Coś szybciutko w dupach się poprzewracało, wystarczyło zaszeleścić plikiem zielonych przed oczami, żeby im się optyka zmieniła

i niech jeszcze ktoś mi powie, że Heidfeld wyleciał za słabe wyniki, a Kubika jest numerem jeden, na którego wszyscy czekają

albo że lejąc krokodyle łzy nad jego losem nie wiedzieli jak to wszystko się dla wszystkich skończy.

Przecież takich tematów nie dopina się za pięć dwunasta w ostatniej chwili, tylko przynajmniej kilka miesięcy trwały negocjacje,

a przypomnijcie mi co przez te ostatnie kilka miesięcy wszyscy gadali... zresztą nie trzeba...

w stajni ferrari wydarzy się test Pereza

Tak se myślę właśnie czy powrót do Saubera nie byłby najlepszą opcją dla Roberto, bo nigdzie indziej jakoś go nie widzę.

Chyba że albo w roli chłopca do bicia dla jakiegoś miszcza (ALO, HAM, VET, ROS?) albo w roli "kierowcy testowego"

dla jakiegoś Virgina czy innego HRT, gdzie zmarnuje kolejny rok albo dwa na wyciągnięcie ich z czarnej dupy,

a kiedy już zrobi swoje, to dostanie kopa, żeby zwolnić miejsce dla Senny, który właśnie wyleci z hukiem z Renault.

Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

myślę że sytuacja się rozdmuchała i każdy ją przerysowuje - ale kolejny raz powtórzę - Heidfeld wyleciał za słabe wyniki i brak zaangażowania, Petrov jak był tak dalej jest słaby ( chociaż teraz trochę mniej dzięki doświadczeniu ) - Senna okazał się kierowcą z większym wsparciem finansowym niż Petrov i tez w miare daje rade - a na powrót Kubicy czekali bo trzeba im było kogoś kto sprawi że będą wyniki - teraz gdy okazuje się że jego rehabilitacja trwa wieki i czekanie na niepewne przysparza im problemów to stwierdzili że może Grosjean jest lekiem na ich problemy ( a że dodatkowo polepszy ich sytuacje finansową to tylko plus dla niego ) - w miare prosta sytuacja i niema co lamentów robić

w stajni ferrari wydarzy się test Pereza

Gdzież Perezowi do Kubicy?Test testem a zatrudnienie go w stajni to daleka droga.Ferrari sponsorów nie szuka,raczej kierowcy...z jajami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja też sobie w różnych sklepach sprzęcior testuje.Nie oznacza jednak to,że kupie.Testy to jeszcze nie wyścigi i kontrakt.Zastanawiam się czy to nie jest dobre rozwiązanie dla Kubicy....taka wolna ręka.Oczywiście gdyby się okazało,że Kubica jest rzeczywiście w formie pozwalającej na prowadzenie bolidu F1 w stylu sprzed wypadku.Pewnie chętni by się znaleźli,lepsi od renówecki.

Na przykład?

No tak realnie patrząc dzisiaj na formę poszczególnych zespołów dysponujących wolnym miejscem w swoim bolidzie.

Według mnie lista jest dość krótka i praktycznie ogranicza się do jedynego w stawce Saubera,

który ewentualnie mógłby powalczyć z renówecką (a nawet mercedesem) i miałby ewentualnie wolny etat dla Kubiki.

Cała reszta albo jest już obstawiona, albo nic nie warta, przynajmniej patrząc przez pryzmat tegorocznych osiągnięć.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

parantulla

Nie wiadomo jeszcze jak sytuacja w Mercu. Schumi może nie rozpocząć następnego sezonu. Zdaje się, że zależy to od tego jak pójdzie mu końcówka.

BTW, przyszykowałeś już dla mnie tysiączka? Coś czuje, że Senna wygra wyścig Singapuru :-) he he

No bo zakład stoi.

BTW, przyszykowałeś już dla mnie tysiączka? Coś czuje, że Senna wygra wyścig Singapuru :-) he he

No bo zakład stoi.

Zakład stoi, ale możemy go zmodyfikować, bo na to że nigdy i niczego w życiu nie wygra,

mogę już dzisiaj w ciemno dychę postawić, obojętnie czym i dla kogo by sobie nie jeździł :)

Ukryta Zawartość

Jeśli to wszystko jest prawda, to ja już k**wa nie mam słów...

Ukryta Zawartość

ale możemy go zmodyfikować, bo na to że nigdy i niczego w życiu nie wygra,

Nie no aż takiej ufności w nim nie mam. Co innego doczłapać w 10tce a co innego wygrać :-)

Prawda albo i nie prawda. Nie bardzo wierzę w to, że Alonsito zgodziłby się na kogoś pokroju KUB u swego boku a jeśli już to z zastrzeżeniem: "Felipe, Alonso is faster then you, do you understand"? :-)

To ja za taką sytuacje dziękuję pięknie Ferrari.

mówiłem o tym ale odnośnie sezonu 2010 - niewiedziałem że tak długo się ciągneło - jedno jest pewne jeżeli to jest jakiś tam fakt to tak czy siak felipe is out - czyli mogą być jakieś ruchy - oby wzieli np. buttona :D

piszecie tak jakby to kierwowcy cos sobie wybierali :)

kazdy z kierowców ma podpisany cyrograf i stojacego za nim anioła stróża

wpływy anioła słabną -kierowca wypada

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Czyżby moje modły zostały w końcu wysłuchane i Polsat podziękował Panu Borowczykowi za współpracę?

Wiem wiem, zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe, ale komfort oglądania nawet smętnych zazwyczaj treningów

bez zbędnego ględzenia i przynudzania był dzisiaj nieporównywalny, tylko ciekawe czy ktoś to wreszcie zauważy...

Parantulla

A kto niby ma zauważyć? Na formule nikt się nie zna. Facet se gada gładko, to szefostwo zachwycone. To, ze idiota, wie garstka. Dla reszty spec nr1 ;-)

Powtórzę jeszcze raz, ciesz się, że nie słuchałeś komentarza niejakiego Gucwy kiedy wyścigi transmitowała Cyfra + ten facet to wymiatał. potrafił nie zauważyć, że wyścig się skoczył. Polewki na forach szły wtedy na maxa.

I jak obstawiacie w niedzielę? Będzie pierwsza dziesiątka?

Ta, chyba od końca buehehe :D

parantulla

Spoko spoko :-)

Lepiej sprawdź czy masz tysiączka na koncie, cos czuję Bruno jutro poszaleje :-)

A poważnie mówiąc, to musisz przyznać, że wypada nie gorzej niz HEI, który miał problemy pokazać się lepiej niz Petrov.

Wyścig długi, głowy gorące, sam HAM moze kilku wykosić :-)

A poważnie mówiąc, to musisz przyznać, że wypada nie gorzej niz HEI, który miał problemy pokazać się lepiej niz Petrov.

Tak, tylko że PET jeździ jakimś poprzerabianym frankejsztajnem i testuje "ulepszenia" czyli robi dokładnie to samo co robił HEI,

i tak samo jak HEI wyleci z zespołu za "słabe wyniki" a od nowego sezonu renówecki będą walczyć z HRT, Lotusem i Virgin o wyjście z Q1

bo jak się ma dwóch cieniasów w bolidach, to żadne miliony nie pomogą i prędzej czy później skończą tak samo jak Honda czy Toyota

Robertowi jakoś nie przeszkadzało zrobić w piątek testy a w sobotę objechać Petrova średnio o 1 sek ( jak wczoraj Senna ) i to przy narzekaniu Petrova że nie chce mu pomagać - jak mówiłem - jak nie będą mieli kogoś kto będzie jeździł i rozwijał bolid to mogą się pakować - być może rzeczywiście cisną Kubice aby pokazał że da rade jeździć i nie będą musieli się martwić o rozwój na następny sezon i ew. zniknięcie Grosjean'a w innym zespole ( a przy okazji może jeszcze wmówią mu że to tak naprawdę oni dają mu szanse i będzie jeździł za grosze albo za darmo )

Trudno powiedzieć jednoznacznie o co im chodzi. Wydawać by się mogło, że wraz z wypadkiem Kubicy przeszli na plan B, w którym nie ma aspiracji mistrzowskich tylko finansowe. Zawsze byłem przeciwnikiem instytucji finansowych jako posiadaczy zespołu, cel mają zawsze jeden - więcej pieniędzy. Takie już żydki som, panie.

To nie Ferari czy McL, którym pieniądze służą do zdobycia mistrzostwa a jak budżet zamyka się na + to tylko miły bonus.

No to renówecki dały przysłowiowej dupy dzisiaj.Masakra Renault.Jak Kubica do nich nie wróci do som do zwinięcia...panie.

Szkoda,że Hamilton nie posiada tyle rozumu...co trzeba.

czy naprawde ktoś sądzi że będą pieniądze jak będą walczyć o 15 miejsca w stawce ? - wtedy nawet sponsorzy którzy teraz dają bilans na + się zwiną ( są tam dlatego że Senna i Petrov coś osiągali i walczyli o przyzwoite pozycje ) - nikomu niejest potrzebna reklama której nie widać ( ile sekund dzisiaj podczas wyścigu pokazywali Bruno i Vitaliy'a ? ) na bolidach które dostają od każdego lanie i z każdym wyścigiem radzą sobie coraz gorzej - niewspomne już o tym że team słabo jeżdżąc dostaje mniej kasy za wyniki na koniec sezonu - niewiem jak wyglądają wyliczenia ale napewno są to spore kwoty ( poszukam )

The much coveted World Constructors' Championship paid a top prize of £53.4m ($87m) to the victors Red Bull in 2010.

A report released by F1 monitor 'Formula Money' predicted that the overall prize fund will keep climbing as time progresses. By 2016 it is predicted that the prize for the World Constructors' Championship alone will be worth £136m ($222m).

Read more:

Ukryta Zawartość

za 10 miejsce jest chyba $17m w tym sezonie - nic więcej niepotrafie znaleść - w każdym bądź razie każde miejsce to kilka $mln różnicy

Polsat to jest pomyłka - nie żebym cały czas narzekał - ale dlaczego niemogą znaleść kogoś kto zna się na F1 i da się go słuchać - jest lepiej niz z borowczykiem ale jak zaczyna rozmawiać sobierajski z kevinem to niewiem czy się śmiać czy płakać - niejestem w stanie się skupić na tym co mówią - słysze tylko kolesia z Rrrrrrrr i psedo geja

Ukryta Zawartość

Dla mnie wzorem komentowania wyścigów jest to co słyszę podczas transmisji MotoGP na Sport Klubie, jakość obrazu fatalna ale komentarz to mistrzostwo świata, to zupełnie inny wymiar niż wszystko co do tej pory słyszałem.

czy naprawde ktoś sądzi że będą pieniądze jak będą walczyć o 15 miejsca w stawce ?

Pisałem o tym na poprzedniej stronie jak tylko się pojawiły pogłoski o wycięciu ze składu HEI

to wtedy wszyscy krzyczeli, że bardzo dobrze, bo HEI to cienias, a kasa się przyda.

Pisałem też o tym, że prędzej czy później wszystkim bokiem to wyjdzie i co?

I macie cieniasa Heidfelda, który od trzech GP nie jeździ, dwóch ostatnich nie ukończył,

czyli w sumie jest pięć wyścigów do tyłu, a i tak ma ciągle tyle samo punktów w tabeli co Petrov.

Senne to już w ogóle pominę milczeniem, bo gdyby nie SC to by chyba ostatni dzisiaj dojechał.

I już się zaczyna pitolenie jaki to skarb był z Robercika i jednak bardzo chętnie by go widzieli z powrotem...

olać ciepłym moczem takich fajansiarzy bym na jego miejscu nie chciał i niech się teraz sami pier**lą

z tym całym szajsem, ze swoimi milionami, ze swoim Bulierem i swoimi kierowcami z koziej dupy, bardzo im dobrze.

Całe szczęście, że Heidfeld tego nie doczekał, bo to wszystko oczywiście jego wina by była.

Przecież te dwie łajzy nawet Kovalainena nie mogły dzisiaj wyprzedzić, to już gorzej chyba być nie może...

Parantulla udało Ci się

Poczekam na wypłatę do Japoni ;-)

Chyba sam w to już nie wierzysz :D

Ukryta Zawartość

lekarze potwierdzają że Robert będzie całkowicie sprawny aby jeździć w 2012

Boulier teraz już nawet zaczoł mówić że nawet jak wsiądzie za kółko w listopadzie to będzie ok :D

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.